Dezbaterea care are loc pe threadul xbox 720,după politica si fotbal romanul se pricepe si la IT.Duduie ţara de experţi
Printable View
Dezbaterea care are loc pe threadul xbox 720,după politica si fotbal romanul se pricepe si la IT.Duduie ţara de experţi
2 enervari de aseara : Ambele in legatura cu magazine si cu accesorii/jocuri de DS.
Am fost aseara intr-un magazin unde aveau 3 jocuri de DS. cu niste preturi extravagante pt titlurile in cauza.
Megaman X Advent printre ele si avea pretul de 39 de lei. Rog frumos pe individul de acolo , merg la casa si zice "Imi pare rau , nu au mai fost actualizate preturile , defapt costa 52 de lei" , am zis "Nu multumesc , scria 39 pe pretz nesimtitilor" si am plecat cu draci.
Later
Alt magazin unde stiam ca au un set de accesorii pt DSi cu 14 lei.
Iau din raft produsul , ma duc la casa...la casa nimeni decat un tip care era de la o alta firma si imi zice sa astept putin. Ok , astept...astept...astept...ASTEPT...10 minute am stat si nimic...nu era nimeni in tot magazinul...si era DOMO...wtf! Am aruncat cu obiectul pe tejgeaua de la casa , am tras o injuratura , si am plecat.(cu nervi bine inteles)
In alte dati , stau in ceafa ta 3-4 indivizi sa vada ce faci printre rafturi cand te uiti...dar cand sa cumperi , sunt de negasit.
Nu - Sibiu. Zona Mall-ului.
Prima e in Flanco-ul din Carrefour.
A doua e in Domo-ul de la Kaufland.
Examenul de astăzi a fost mult prea ușor, InDesign poate mult mai mult, practic a fost o insultă!
Nu am apa calda si nici caldura,am inteles ca in tot oraşul e la fel.Minunat :mad:
am draci pe tot ce misca si sufla... ~x( imi vine sa-i omor pe toti! :gun:
Frigul asta... ma... ma scoate din minti, pur si simplu nu-l mai suport!
Stirile ProTV. Nu de alta, dar ma joc pe PS3, vine mama si-mi zice ca vrea sa vada stirile, ii dau la stiri si plec, iar cand e sa ma intorc se duce tot cheful de jucat. I hate it when it happens!
Frigul asta...
Profesorii, nu ii inteleg.Ne baga pe gat deja testele desi avem semestrul doi al naibii de lung...
Plictiseala�
Sent from my iPhone using Tapatalk.
Temele + proiectele ...
Care e chestia cu Scoala Discovery pana la urma ca nu am inteles? (bine, nici nu m-am interesat prea mult...)
E un program,in parteneriat cu Ministerul Educatiei, pe Discovery in fiecare zi de la 14:00,unde te invata,de exemplu:Luni-Chimie
Marti-Biologie,etc.E misto,pentru ca-s chestii pe care la scoala nu ti le spune:),dar nu este creat de noi,este tradus dupa americani...=D>
Interesant, dar.... sunt lucruri utile? Pe care le poti folosi la scoala? Sau asa de cultura generala?
Si ca sa nu fiu total offtopic - gerul asta cumplit, azi de dimineata nu mai puteam sa respir in drum spre scoala, a trebuit sa ma opresc la fiecare boschete de pe marginea drumului mai mare ca sa pot lua cateva guri de aer. Ziceai ca merg din checkpoint in checkpoint.
Discutia de azi la liceu ...
Noi( elevii ) : Bai de ce nu stam si noi acasa macar zilele astea 2 ca abia putem sa ajungem pe gerul asta + momentan nu facem nicio pregatire pentru BAC .
Profesorii : Bai de ce nu ne lasa si pe noi sa stam acasa macar zilele astea 2 , nu inteleg , abia putem sa ajungem si noi pe gerul asta .
Directoarea : Va trebui sa veniti fiindca nu am primit nicio veste de la minister si in plus va fi nevoie de mult mai mult pentru a inchide liceul pentru 2 ZILE!
Mda ...
Ma enerveaza faptul ca ma doare capul,ma enerveaza ca stau pe laptop si ma doare capu tot mai tare,ma enerveaza ca nu am ce sa ma joc pe ps3,ma enerveaza ca sunt atat de lenes incat nu am fost la examene ce sa mai vb sa le iau,ma enerveaza ca trebuie sa invatza akm in 2 saptamani pt 4 examene,ma enerveaza vremea ca e frig,ma enerveaza ca trebuie sa fac dush si dupa trebuie sa ma urc in masina rece si sa merg la prietena...:(
Si pun pariu ca odata ce incep sa ma deplasez ma va enerva traficul!
ma enerveaza si mamamea ca ma inscris la a 2-a facultate si nu am nici un chef sa merg sambata dim la examen....
Mai bine ma pun sa dorm,ca sunt cam nervos.....:)))
ma enerveaza ca am exagerat aseara cu diverse "potiuni" iar acum tot organismul mi-a intrat in greva... si nu pot face nmk. ceva sfaturi pt o mahmureala grava? :-&