-
FanCourier si mai ales declarația facuta de "Putzin":
"I want to remind you that Russia is one of the most powerful nuclear nations. This is a reality, not just words."
"We must always be ready to repel any aggression against Russia and (potential enemies) should be aware ... it is better not to come against Russia as regards a possible armed conflict."
-
I predict a ****storm in 2 years.
-
Incepe sa-mi para bine ca nu am plecat in SUA, desi nici aici nu ma simt prea in siguranta. :)) Australia, here I come!
-
Nu, nu, Japonia cu mine si chesterb
-
Lasă-l în Australia. More for us :))
-
In Australia-s paiangani din-aia mari! Mai bine ai prefera razboiul :))
Si WTF cine merge in Japonia fara mine?! I like rice, anime and tentacle p0rn, n-aveti cum sa nu ma luati.
ON: ratatii din Diablo care nu sunt nici 200 paragon si joaca pe T6 :facepalm:
-
Da sunt foarte enervanti aia , doar stau acolo la cersitul de iteme si sa enerveze pe altii chiar si pe nivelele mai mici de torment :| Cel mai bine e sa ai un grup de prieteni cu care sa joci.
-
Nu neaparat ca cersesc, unii chiar se avanta in mijlocul luptei, dar e de-ajuns sa fie unul slab si sa moara ca se duce tot party-ul. Am jucat aseara cu 1 DH (eu fiind tot DH), 1 wizard si un crusader. Si fix crusaderul, care trebuie sa fie tank si sa-i tina pe aia concentrati pe el, murea primul (avea doar ~180 paragon). Evident ca dupa ce murea el, ne alergau aia pe acolo si ne lua juma de ora sa-i omoram. Nu inteleg de ce nu stau in mama lor pe T3, T4 cel mult.
-
Fratilor , ce inseamna T4-5-6 ? Ce inseamna DH ? Ce inseamna paragon ? Sunt noob in Diablo :).
-
T vine de la Torment (nivel de dificultate la Diablo). Si Torment la randul lui e impartit in 6 nivele, T1-T2-etc, din ce in ce mai greu.
DH vine de la Demon Hunter, o clasa cu care poti juca.
Paragon este sistemul de level-ing dupa ce atingi level cap-ul de 70 existent in joc. Adica dupa ce faci level 70, incepi sa avansezi in Paragon la fel ca pana atunci, cu experienta acumulata din joc. Dar mai detaliat iti explica baietii pe thread-ul dedicat, unde vad de altfel ca ai si postat :)
-
Era mai usor daca ziceai ca Paragon e echivalentul Prestige :))
Ma enerveaza ca sunt +8463027293 grade in Brasov :-<
-
@eagle-eye
Am jucat T4 cu paragon 33 si nu am murit. Care-i problema? De ce crezi ca e asa important paragonul pentru t-uri? Poate eu am avut noroc la dropuri si pana in paragon lvl 10 am facut best build eva'
-
Nu e vorba de paragon neaparat, e vorba de timpul pe care il petreci in paragon pentru a strange iteme ca lumea. Tot ce-am vazut in T6 sub 200 paragon era mort sau nu facea nimic. Am jucat adineauri cu unii de 400, pai mergeam ca prin branza, am facut un greater rift instant.
-
Băncile din România...sunt de c**** !!!
-
Ca sunt banat in continuare pe chat! Nevinovat fiind , neprimind nici un mesaj sa mi se spuna cu ce am gresit nimic!....etc exista oameni care spun adevarul verde in fata si asta deranjează..
-
Ca mi-am stricat tastatura la laptop..
-
Acu 10 minute m-a penetrat o albina in degetul mare de la mana dreapta si doare ca dracu.
-
-
E timpul acela din an in care ascult melodia asta si imi vine sa plang.
https://www.youtube.com/watch?v=Sma_eK1MDcw
-
Ma enerveaza ca am mancat niste virsli deaia zamosi si cand am muscat pac tot o improscat pe tricou ( alb ) :((:((:((