N-are rost sa spun ce ma enerveaza, presupun ca stie toata lumea...
Printable View
N-are rost sa spun ce ma enerveaza, presupun ca stie toata lumea...
Nu pot să dorm. (av�nd �n vedere că m�ine �ncepe și școala)
Incepe scoala, somnul meu ii praf si am reusit sa-mi stric backup-ul la iPhone unde aveam toate salvarile mele.
Prima zi - prima nota de 2.
Da ce-ai facut?;;)
ON:Ca din prima zi de scoala,ne-a rupt cu temele..:wall:
Ca miercuri am chimie, si n-am nici-o nota. (profa se aseamana cu dragonul din Skyrim :-S)
bine ca n-ai 2 de 4....
Gandul la ziua de azi ...
mai dar parca mergeti sa munciti pe plantatie,nu la scoala :))..daca asta vi se pare greu stati sa vedeti facultatea+serviciu :))
Ca nu am copiat azi tema la mate si a dat 3 la jumate din clasa si acum trebe sa mi-o fac ca daca nu ma arde maine... aaa da si tema are ~8 pagini + tema pentru maine... FML :((
Amin to that! Daca se plange atata lumea pentru clasa a 11a sau a 12a...sa vedeti voi la facultate. Chances are, ca si de iti place ce inveti (cum e cazul meu), tot o sa te plangi cat e de greu.
On: ca am stat aseara 8 ore in laborator sa lucrez la o skinning+animatie si ca am venit acum sa mai stau inca vreo 4-5... aia e dureros, credeti-ma.
Hai sa fim seriosi, toti v-ati plans la un moment dat. Asa cum plangeam si in clasa I ca ma durea mana de la atatea bastonase, asa ma plang si acum si la fel ma voi plange si la facultate. Chestia e sa si inveti pe langa plans si esti ok :))
...ca nu pot sa-mi dau "Thanks":(
Oamenii ''perfecți''.
(aka oamenii care se cred perfecți)
Caldura insuportabila in Aprilie/Mai...
ca i s-a furat unui prieten hardisk-ul extern!