Ca a luat bataie Otelul Galati si am asistat neputincios la aceasta infrangere.
Pacat!:(
Printable View
Ca a luat bataie Otelul Galati si am asistat neputincios la aceasta infrangere.
Pacat!:(
pe langa nenumarate probleme care le am la UDK si Maya (omfg pe unele nici nu le mai suport), ma enerveaza si forum-ul de la cgsociety.org. de ce? 1.
Primele doua post-uri trebuie moderate si aprobate pana sa poti sa postezi cat vrei. 2.
Esti limitat sa uploadezi numa 3 poze (per thread?per post?..nu stiu exact) si (3.) acele poze nu au voie sa aiba mai mult de 97 de KB (97! for F's sake).
Cred ca daca as plati ceva taxa/abonament la site, atunci probabil voi avea mai mult libertate pe forum (si as primi si niste tutoriale "gratis" si alte chestii asemanatoare)...da de unde bani, dom`le ?
p.s. macar forum-ul de la Epic nu e la fel de retardat (si acolo mi-am facut cont ca sa cer sfaturi la UDK).
In momente ca astea, ma simt de parca forum-ul nostru drag e cel mai frumos si bine gandit dintre toate care au pus "piciorul pe pamant"-ul virtual.
Incearca aici Polycount Forum
Partea proasta: nu e la fel de popular ca CG Society (fancy artsy pansies, cel putin la unele categorii).
Sunt racit, vocea imi este in pioneze si mai presus de toate de maine incepe maratonul de "Hristos a inviat!". Yay! :-<
Au venit niste prieteni de familie foarte vechi din Italia si au iesit in parc cu ai mei, iar eu am ramas captiv in casa pt a face subiecte de bac la fizica. AND Im stuck with an italian old man who doesnt speak romanian and was too tired to get out. Awkward.
i know that feel bro :)) las' ca trece
ON: am venit si eu acasa dupa sarbatori si vreau sa ma joc niste aion sa ma relaxez si dupa ce ajunge la 66% (vreo 15 gb descarcati) imi pica netu' si o ia de la inceput...
[spoiler=RAGE]
PAI *****I DUMNEZAII MATI DE ROUTERU MATI CU CINE TEO FACUT BAGARAI PL IN MORTMINTII SI HRISTOSII SI DUMNEZAII SI HRISTOSII MATII.
[/spoiler]
ahhhh, much better.
oamenii care merg incet si in zigzag pe trotuar sau in parc si nu poti sa treci de ei...
Ma enerveaza faptul ca am dat 75 lei pe un ,,Dark star one" pe care doar l-am bagat in xbox ca sa descopar ca a fost pierdere de bani.
Ca am racit si aveam in plan o iesire la un baschet....:-w
I wish I had Diablo 3 beta... :(
nu mă enervează c�t mă intristează faptul că nu știu ce naiba vreau să mă fac dupa liceu...
procesul de skinning in Maya X( X(. Stiti cat e de nasol sa stai peste noapte in laborator sa incerci sa inveti sa faci ceva, dar dupa 5-6 ore pleci aproape la fel de prost? :| Reminds me of texturing all over again!
a da si trebuie sa fac skinning-ul + animatia pana la vinerea viitoare :|
Ca mi-a disparut KOA:Reckoning din contul de Origin...
Dafuq? De ce ? :\ A fost cumpărat de la „băeți”?
lol? cum sa iti dispara din cont? :))
Nu pot sa dorm.
Ca maine sunt back in business. :))
9 more weeks. :-L
Maine inapoi la liceu ... trezire la ora 6 ( actually 5:30 , ca sa pot sa fiu cat de cat treaz la 6) , 6 ore de scoala apoi meditatii / pregatire pt bac .