Un update la un joc de PS3 ~ 300MB = 25-30 de minute
Un update la un joc de X360 ~4 MB = 1 minut
WTF? :wall: :wall: :wall:
Printable View
Un update la un joc de PS3 ~ 300MB = 25-30 de minute
Un update la un joc de X360 ~4 MB = 1 minut
WTF? :wall: :wall: :wall:
Şi c�nd te g�ndeşti că mai şi plăteşti pentru serviciul online...
Ca m-a picat nenorocitu' la traseu. Foarte direct omul: "mai ai bani la tine?" =)). Sa-l mictionez in aripa.
ca am pus kilograme de sarbatori si nu vroiam... am incercat sa mananc cu masura :((:((:((:((:(( naiba de mancare dar buna o mai face mama mea!
Ma enerveaza faptul ca parintii mei nu ma lasa mult la ps3 (10-15 ore):wall::wall::wall::wall::wall::wall::wall::wal l:
Si imi vine sa opresc timpul in loc daca as putea :gun:.
10-15 ore la ce interval ? de zi sau saptamana ?
mai iesi si tu din casa...
Ca le dai oamenilor o a doua sansa si isi bat joc de tine exact de revelion...
Aseara am intrebat o tipa daca vrea sa iesim la o cafea zilele astea si a acceptat... doar ca nu sunt sigur daca isi mai aminteste :rage:
zilelele astea nelucratoare, parca stau pe ace
Persoanele care dau "mai incolo" la o melodie ca sa ajunga la partea "interesanta"
Ca mi-am pierdut salvariile la Tales of Phantasia peste 40 de ore de joc duse :(.
Nu pot sa zic ca ma enerveaza dar sunt dezamagit ca n-am reusit sa trec de 200 de jocuri cumparate pe Steam in perioada sarbatorilor. Am ajuns doar foarte aproape la 196. :(
Ma enerveaza la maxim Shao Kahn, boss-ul din Story Mode la Mortal Kombat... Dar lasa ca-l bat eu odata si-odata... :evilf:
ca trebuie sa termin/finisez laboratoarele astea de *** si doamne multe sunt ca as da si la altu...si nu am nici un chef de absolut nimic...asa de plictisit incat numar imperfectiunile de pe pereti etc:wall::wall::wall:...nu ma pot aduna deloc...mama ei de treaba...:(
Ca anul asta dau examen :-SS
aaaa...scuze de off dar nu esti a saptea?nu cred ca anul asta dai examen...
Ca nu pot sta la PS3 X(