Cand te uiti la un show si te atasezi asa de mult de plot si de personaje incat iti vine sa urli cand descoperi ca nu mai are un nou sezon... Mama Voastra de Syfy!
Si ca sunt racit:((:((:((
Printable View
Cand te uiti la un show si te atasezi asa de mult de plot si de personaje incat iti vine sa urli cand descoperi ca nu mai are un nou sezon... Mama Voastra de Syfy!
Si ca sunt racit:((:((:((
Ca ma inteapa inima de o ora....
Ca maine dau simulare...sunt mai mult nelinistit decat nervos
Un moment de "awkward kissing" :|. Never happened to me since I was 12...
Who doesn't?
Sent from my U8815 using Tapatalk 2
GTA V a fost amanat pana in septembrie. :(
Lasa ca nu e rau,avem bac anu' asta. :D
Sent from my iPhone using Tapatalk
Off.: Eu am examen de a 8-a :))
On.: Colegii de clasa.
ca dau bac la romana
de ce naiba imi trebuie mie romana la mate-info? ok, inteleg ca iti trebuie anumite notiuni de gramatica & **** dar nu imi trebuie mie sa stiu de ce autorul a folosit narator omniscient in loc de narator "martor", mi se rupe mie de ce tip de narator a folosit si ma pis pe ce idee vroia sa transmita cu textul scris; eu lucrez cu logica, da? la ce imi trebuie notiunile astea cretine?
cei de la filo nu dau mate la bac, dar noi de la mate-info dam romana; **** romanian education logic :|
/endrant
Trebuie totusi sa ai ceva cunostinte despre limba proprie. Lasa, toti am trecut prin asta. Sa vezi tu prima sesiune la facultate, si o sa razi cand iti aduci aminte de bac ;)
Nu stiu ce atata agitatie cu sesiunea la facultate... pana acum totul a fost mult mai usor ca la liceu :-?
Cu accent pe "pana acum" ... si eu sunt primul an la facultate ( politehnica vietii :))) si sunt de aceeasi parere ca tine , DAR am auzit de la multe persoane ca pana la finalul facultatii voi inghiti acele cuvinte . Ramane sa aflam i guess .
ON: Ca nu am somn ...
Pai nu zic ca nu va fi greu, dar prima sesiune (mai am un examen) nu mi s-a parut cine stie ce. Singura problema pe care am avut-o a fost la programare si aia pt ca in liceu am frecat duda degeaba si nu am inteles nimic plus ca nu prea-mi place... dar in rest n-au fost cine stie ce batai de cap. Chiar aseara ma intanlisem cu o tipa intr-un club si zicea ca nu-i vine sa cred ca spun asta... :-??
ca ma plictisesc si nu stiu ce as putea face ca sa nu ma mai plictisesc!
Faptul ca nu primesc nici un fel de confirmare de la flanco pentru comenzile mele de o saptamana.
Ca e luni.
Prea multe teme!!!!! :sucks::rage:
Am racit...plus avalansa de rude care o sa vina maine acasa.
No money. Nimeni nu cumpara nimic.
I am so god damned f*cked.