no money for LA Noire :(
Printable View
no money for LA Noire :(
Trebuie sa il astept pe tata (care vine miercuri) sa imi dau comanda de AverMedia de pe amazon. Damn...
O babă moșcăită! si....că mi-au luat permisul și mi-au stricat plecarea in vacanță in Italia, miercuri. Cred că o să fiu nervos mai mult timp nu doar acum
Sent from my iPhone using Tapatalk
oamenii in general! si mai ales oamenii care fumeaza droguri ca sunt prostii dupa si in timp ce fumeaza
sa ma explic! Se pare: GLUME DE prost gust si umor de tot *****ul... sa explic mai prost de atat! Cand li se pare ca tot ce fac, ce zic li se pare foarte amuzant si considera ca sunt cei mai breji dintre toti!
Omule, n-am nimic cu tine, chiar imi esti simpatic, dar mai mult ca sigur nu sunt singurul care nu pricepe ce zici.
Pai asa-ti trebuie daca esti singurul treaz din grup :))
Pai fa si tu misto de ei ... si nu mai pune la suflet tot .
pe mine ma enerveaza ca se enerveaza Malach HaMavet
e Luni frate :|
Cainii. Aseara veneam spre casa si dau de o haita de caini, pe bulevard. Incep sa ii numar: 1,2,3...21 :|. 21 de caini! cum nu aveam alta ruta alternativa l-am sunat pe tata sa ma ia cu masina, dar daca era altcineva in locul meu si nu avea pe cine sa sune? Pai 21 de caini nu te musca nene, te mananca cu totul! Romania lu peste...
Romania lu' caine :))
Serios acum, ar trebui facut ceva in legatura cu asta... Sunt mult prea multi! Pai pe langa aia 20 de caini, am incercat sa ocolesc prin parc, dar erau si acolo. Cand am ajuns cu tata cu masina in parcare, erau si acolo. Da-o-ncolo de treaba...
when nothing else works, remember:
R Kelly - I Believe I Can Fly - YouTube
Pe fratimiu l-a muscat saptamana trecuta...acum face antirabic din saptamana in saptamana...fmm de caini...si cand vezi mosii aia ca le dau de mancare iti vine sa-i bati.(pe babi:D no offense)
La cateva zile de la incident, au venit hingherii...nu le-au ajuns doua masini, dar mai fun a fost sa vezi babele cum alearga dupa masini, tipand sa opreasca=))
Sunt si nu sunt de acord cu tine, FishbyBon3. Adica eu ma aflu undeva la limta, in sensul ca iubesc foarte mult cainii, si nu as suporta sa vad pe cineva ca face rau unui animal, dar totodata am experiente destul de negative legat de cainii vagabonzi si agresivitatea lor.
Din punctul meu de vedere solutia e simpla: castrarea (dar in masa frate, controlata si executata 100%), investit bani, implementat sisteme de monitorizare (introdusi indicatori de performanta) si in caz de forta majora (caini foarte agresivi cu atencedente), izolare (nu eutanasiere) s.a.m.d. Nu fac misto, stiu ca e greu si costa, dar cu cat lasam mai mult timpul sa treaca, cu atat mai greu va fi sa rezolvam problema asta, iar bietele animale nu sunt de vina sa plateasca pentru ingoranta nostra. Astfel, in cel mult 5, 10 ani aproape vom uita ca am avut vreodata problema asta (si ce mai inesamna 10 ani avand in vedere ca de 20 deja ne confrutam cu problema asta, care culmea se amplifica de la an la an)..
SAU asteptam second coming a unui profet stil basescian sa ne mai promita solutii....