din punctul meu de vdr rasko este indreptatit sa-l intrebe ce si cum pe un necunoscut pe care il gaseste in scara blocului in care locuieste,dar daca el nu punea intrebarea vecinul nu isi arata adevarata valoare. ptr ca el nu-si doreste altceva decat ca sotia lui sa poata cobora linistita pana la magazinul din colt dupa un pepsi,eu nu vad alta altervativa.
daca cineva de pe acest forum are impresia ca stingi foc cu foc se insala amarnic. daca el alege sa se echipeze precum rambo ,cu spray,nunchuck,stelutze,cutite,topoare,pistoale, cagula si armura doar ptr a cumpara un pepsi este treaba lui sau treaba fiecaruia.
in probleme de genul acesteia nu ganditi ca voi,incercati sa ganditi ca nebubunul si o sa vedeti ca situatia se schimba.ca sa intelegi exact unde bat dragul nostru cryyo ptr ca sigur nu ai inteles am sa-ti explic pas cu pas ca sa poti urmari.
fratica fac pariu cu tine pe ce vrei tu ca orice nebun dar absolut orice psihopat vrea sa arate ca el este jmecherul,ala tare...cel mai tare.....etc,rasko din cate am inteles eu nu doreste sa arate cine este mai tare,ptr ca daca vroia asta,proceda altfel cand erau 3 la 1,dar el a ales sa se poarte civilizat. gresesc?
rasko doreste sa parcheze linistit masina si sa intre linistit in bloc si la fel de linistit sa coboare sa-si ia un pepsi ptr ca uitat cand a venit de la munca, ptr ca l-au ***** destule chesti pe "ziua de azi"........si daca ar urma sfaturile cu inarmatul pana`n dinti,daca uita sa-si ia un pespi in ziua respectiva poate uita sa-si ia si trancanu` la el si poate il prinde vecinu neinarmat si ii da una in cap dupa colt. ce zici,se poate intampla? :)
acum cand sper ca ai inteles,nu crezi ca este cel mai bine daca se "impaca cu vecinul"? nu este mai bine sa nu te uiti peste umar?
cele bune
p.s.bah nene,cand unul baga in altul o furca nu conteaza de care parte a furcii esti,amandoi s-au ratat(nu filosofa cu unu` moare unu `traieste,sper ca ai inteles ce trebuia)
p.s.2 stai calm ca nu ma angajez consilier,mi-am dat si eu cu parerea cum as proceda in cazul lui,ptr ca a procedat f corect sunand la 112 si nu aratand cine este mai tare ;) capisci?