Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 2 of 2 FirstFirst 1 2
Results 21 to 25 of 25

Thread: Am un psihopat in bloc, sfaturi?

1. #21 SP
    Member Ares's Avatar
    Quote Originally Posted by cryyo View Post
    Pt ca tipul a dat dovada de incoerenta in declaratii cred ca politia va lua cazul in serios si il va monitoriza. Pt moment, din punctul meu de vedere, ramane sa vezi ce atitudini mai are si sa-l eviti. FOARTE IMPORTAN...evita-l.

Ares...doamne fereste !!! Daca esti intamplator in cautare de o slujba sa nu fie aia de consilier.
    Nu te duci la dezaxati acasa sau sa-i cauti prin curte ca risti sa escaladezi mai rau situatia. Poate chiar pune ala ochii pe tine si devii o obsesie pt el.
    din punctul meu de vdr rasko este indreptatit sa-l intrebe ce si cum pe un necunoscut pe care il gaseste in scara blocului in care locuieste,dar daca el nu punea intrebarea vecinul nu isi arata adevarata valoare. ptr ca el nu-si doreste altceva decat ca sotia lui sa poata cobora linistita pana la magazinul din colt dupa un pepsi,eu nu vad alta altervativa.

daca cineva de pe acest forum are impresia ca stingi foc cu foc se insala amarnic. daca el alege sa se echipeze precum rambo ,cu spray,nunchuck,stelutze,cutite,topoare,pistoale, cagula si armura doar ptr a cumpara un pepsi este treaba lui sau treaba fiecaruia.

in probleme de genul acesteia nu ganditi ca voi,incercati sa ganditi ca nebubunul si o sa vedeti ca situatia se schimba.ca sa intelegi exact unde bat dragul nostru cryyo ptr ca sigur nu ai inteles am sa-ti explic pas cu pas ca sa poti urmari.

fratica fac pariu cu tine pe ce vrei tu ca orice nebun dar absolut orice psihopat vrea sa arate ca el este jmecherul,ala tare...cel mai tare.....etc,rasko din cate am inteles eu nu doreste sa arate cine este mai tare,ptr ca daca vroia asta,proceda altfel cand erau 3 la 1,dar el a ales sa se poarte civilizat. gresesc?

rasko doreste sa parcheze linistit masina si sa intre linistit in bloc si la fel de linistit sa coboare sa-si ia un pepsi ptr ca uitat cand a venit de la munca, ptr ca l-au ***** destule chesti pe "ziua de azi"........si daca ar urma sfaturile cu inarmatul pana`n dinti,daca uita sa-si ia un pespi in ziua respectiva poate uita sa-si ia si trancanu` la el si poate il prinde vecinu neinarmat si ii da una in cap dupa colt. ce zici,se poate intampla?

acum cand sper ca ai inteles,nu crezi ca este cel mai bine daca se "impaca cu vecinul"? nu este mai bine sa nu te uiti peste umar?

cele bune

p.s.bah nene,cand unul baga in altul o furca nu conteaza de care parte a furcii esti,amandoi s-au ratat(nu filosofa cu unu` moare unu `traieste,sper ca ai inteles ce trebuia)

p.s.2 stai calm ca nu ma angajez consilier,mi-am dat si eu cu parerea cum as proceda in cazul lui,ptr ca a procedat f corect sunand la 112 si nu aratand cine este mai tare capisci?

2. #22 SP
    Banned cryyo's Avatar
    Quote Originally Posted by Ares View Post
    nu ganditi ca voi,incercati sa ganditi ca nebubunul
    Dar de ce vrei tu sa ne chinui ?! Incercam sa ne punem in pielea 'patitului'...si ne ajunge.
    Dupa cat il stiu eu pe Rasko in urma posturilor sale e suficient de inteligent sa gestioneze corespunzator situatia.

Sper sa depaseasca in liniste momentul si sa ne vedem cat de curand intr-un multiplayer.
    O seara buna tuturor !

3. #23 SP
    Senior Member Rasko's Avatar
    OK hai sa revin cu niste date noi. M-am interesat la politie si pe la vecinii cu care ma inteleg mai bine. Gigelul asta mai are 3 antecedente la activ, respectiv 3 apeluri la 112 reclamandu-se violenta in diverse forme fara fond. Una dintre faze am aflat-o de la o vecina: a venit seara acasa, si-a pierdut cheile si pentru a intra in scara a spart geamurile laterale ale blocului la parter.
    Cand a fost intrebat de politie de ce a facut acest lucru, a spus ca n-a vrut s-o trezeasca din somn pe ma-sa.

In fine, da-l in plm, il voi ignora total si o voi insoti pe Laura daca are de plecat pe undeva seara.

4. #24 SP
    manfurismojive kobayashi's Avatar
    Sory Rasko pt. ce ti s-a intamplat cu spargearea, it suck's
    Cat despre vecinul de bloc si eu as zice sa-l ignori si sa nu-ti mai bati capul cu el, iar in caz ca te mai intalnesti pe scara cu el si vezi ca se uita urat la tine sau ceva poti sa incerci sa-i explici de ce i-ai chemat politia pe cap dat fiind faptul ca ti-a fost sparta casa cu ceva timp inainte, daca vrea sa intelaga bine, daca nu atunci n-ar strica sa aveti si tu si sotia cate un spray sau taser la voi just in case Sper insa sa nu fie necesar de asa ceva.

5. #25 SP
    Senior Member OlBlueEyes's Avatar
    Do this

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 2 of 2 FirstFirst 1 2