man merg doar 4 runde intr-un meci max si noi am crezut ca facem 5 meciuri a cate 3 runde pt a afla care-i invingatorul.
eu unul sunt putin debusolat.
eu consider meciul continand 3 runde
calculul....
man merg doar 4 runde intr-un meci max si noi am crezut ca facem 5 meciuri a cate 3 runde pt a afla care-i invingatorul.
eu unul sunt putin debusolat.
eu consider meciul continand 3 runde
calculul....
ugh yo numa amu am jucat primu meci lol
man, am jucat un meci de test cu walkman. e simplu, cand creezi un "seassion" pui la rounds:3. ce inseamna asta? ca trebuie sa castigi 3 runde ca sa iesi invingatorul unei partide. adica se vor juca maxim 5 runde, daca a ajuns cineva la 3 runde castigate partida se va termina iesind el invingator. dupa mai faceti un "session" si se aplica acelasi reguli, numai ca la partide ("seassions") se va juca pe sistemul cel mai bun din 3, adica primul care va castiga 2 partide ("sessions") va castiga si meciul.
e simplu...
hai ca am inteles trebuie sa castigi 2/3 meciuri si ca sa castigi un meci trebuie sa castigi 3 din cele 5 runde;)
Nightcrawler92 (Kazuya) - crazy_rapper (Jin) 0-2
P.S : Frumos jucat . Nu stiu ce a insemnat "nu am mai jucat de mult" dar am fost cam umilit :) . Oricum am intrat pt. fun .Jocul e de la un prieten .Acum pot sa i-l returnez cu onoare :) Succes in continuare tuturor .
Astept campionatul de FIFA :)
3-0 dog vs caine rau
Nu aici trebuie postate rezultatele? Si am intrebat intr-un post mai sus daca e o problema pentru ca s-au incurcat numarul rundelor, dar daca am avansat se pare ca nu este. - am uitat sa dau refresh la pagina si am cam intarziat acuma :D vroiam sa ii raspund Andrewqp la nelamurirea cu avansarea mea in turneu. Sry ffocus imi intrasem in element si eram fired up, lasa ca ma cocosezi tu data viitoare ;)
cu caine rau am jucat un meci cu 3 runde... nu 3 meciuri din 5 asta inseamna ca tre sa mai jucam 4 meciuri ???
nu ati inteles nici acum:)? un meci e format din mai multe partide si o partida din mai multe runde. din ce zici tu, eu inteleg ca ai jucat doar o singura partida (pe sistemul 3/5). daca e asa atunci mai trebuie sa jucati inca o partida (pe acelasi sistem 3/5) si daca e acelasi invingator va fi declarat castigatorul meciului, daca se schimba se va juca inca o partida, decisiva. sper ca ati inteles acum...
io am jucat cu MonkY un meci cu 4 runde ...noi intelesesem ca trebuie sa creem cu 5 runde dar e imposibil maxim 4
daca e nevoie mai jucam /:) :kick:
ok acuma am inteles... trebuie sa vorbesc cu caine rau sa mai aranjam un Mortal Tekken Fighter 10
hau hau hau rafuiala intre caini ...o dam in mortal kombat ? facem turneu?:D
Serios . Nu stiu ce e atat de greu . Uitati-va la cum am postat eu . Deci a fost asa .Sa o luam ca la tenis . Primul set : 3-0 pt. crazy_rapper , 3-0 din nou , apoi 3-1 ....si deci se face 1-0 la seturi . Si in setul 2 pe aceeasi metoda.
Eu deja voi returna jocul (maine) .Astept alte campionate .ex: FIFA
@ radurobert : Ai MK vs. DC ? Poate ne strangem macar 8 si facem un mini-turneu .Eu mai am 2 sau 3 in lista care il au cred . Acolo voi fi mai bun :)
hei pe CG am vazut ceva misto ...BY GAMERS FOR GAMERS
am ales sa ma inscriu si io ,sa-mi fac noi prieteni sa am cu cine juca ,si am intalnit destui, unii cu bun simt altii nesimtiti (nu dau nume)>:)
sper sa ramanem prieteni chiar daca ne rupem capetele pe aici >:D<:*
---------- Post added 28-10-2010 at 01:57 PM ----------
da am mk vs dc si destui in lista psn care joaca ...daca ne ajuta baietii de pe site facem si turneu mk vs dc:x
pt cei care nu mai sunt in turneu
http://www.youtube.com/watch?v=L3DT6...eature=related
sper sa va ajute
Am reusit si am jucat meciul cu enachesil. Dupa cateva partide tensionante, scorul a fost 3 la 2 in favoarea mea. Deci castigatorul dintre meciul enachesil vs. GreyhounD este GreyhounD.
Tudoran Vs TheSpider . Rezultat : 3-0 (pt mine :> ) . Bv man , ai jucat bine ;) . sper sa mai dam cateva meciuri candva (poate in weekend pt ca acuma nu prea mai am timp :D )
@Tudoran si @GreyhounD 3-0 si respectiv 3-2 ce? nu mai inteleg nimic. :|. daca sunt partide ati inteles gresit, pentru ca partidele se joaca pe sistemul cel mai bun din 3, adica scorul putea fi maxim 2-0 pentru tudoran sau 2-1 pentru grey. daca sunt runde, nu e bine nici atunci, pentru ca se joaca mai multe partide, nu doar una, adica Tudoran a castigat prima partida cu 3-0 si Grey cu 3-2, dar nu trebuia sa va opriti aici, trebuia sa mai jucat inca o partida sau doua, depinde de reultat.
e chiar atat de complicat? chiar nu inteleg ce se intampla... explic atat de prost? imi pare rau daca eu sunt cel care v-a indus in eroare...