Cred ca e timpul pentru un turneu marca ConsoleGames.ro si de data aceasta unul nou. Am observat la ultimele intalniri ConsoleGames.ro ca jocurile de tip fighting, mai ales Tekken, sunt foarte populare printre membrii forumului si normal ca orice om curios am intrebat: "V-ar interesa un turneu de Tekken, sa zicem?". Surprinzator sau nu am primit numai raspunsuri pozitive din partea tuturor, asa ca asteptarea a luat sfarsit (ce dramatic a sunat) si putem da drumul la turneul de Tekken 6. In urma cu ceva timp am deschis un thread unde v-am rugat sa veniti cu propuneri si sugestii in legatura cu regulamentul turneului. Dupa mai multe consultari m-am decis in sfarsit cum se vor desfaura turneele de Tekken pe ConsoleGames.ro, asa ca let's cut to the chase. Mai jos aveti postat regulamentul si va rog frumos sa-l cititi inainte sa va inscrieti si sa-l respectati pe intreaga perioada a turneului si nu uitati doar un lucru va cer: seriozitate!
I. Vreau sa ma inscriu
Daca doriti sa va inscrieti in turneu trebuie sa urmati urmatorii pasi:Cei care nu vor urma toate instructiunile de mai sus vor primi un PM de atentionare si dupa 48 de ore vor fi eliminati din competitie, inainte ca aceasta sa inceapa, asa ca va rog frumos sa fiti foarte atenti
- postati in acest thread numele complet si ID de PSN/XBL
- va rog sa-mi trimiteti un PM cu ID de messenger, o adresa de e-mail, un numar de telefon si personajul cu care vreti sa jucati pe intreaga perioada a turneului
- pentru PS3: intrati aici si dati Join Tournament
- pentru X360: intrati aici si dati Join Tournament
II. Desfasurarea competitiei
Initial vroiam sa "imprumut" un regulament de la competitiile oficiale de Tekken, dar m-am hotarat ca pana la urma sa facem unul nou specific ConsoleGames.ro. Evident ca majoritatea rgulilor se regasesc si in turneelor oficiale.
III. Contactarea adversarului
- In primul rand turneul este organizat de catre AndRewqp, adica de mine, si voi fi ajutat de catre Walkaman, caruia vreau sa-i multumesc ca s-a oferit voluntar. Daca aveti orice fel de nelamurire nu ezitati sa ne contactati.
- Participantii isi vor alege un personaj inainte ca turneul sa inceapa si imi vor trimite prin PM numele lui. In acest mod nu va stii nimeni personajele folosite de ceilalti. Cand se va da drumul la turneu voi posta un tabel cu jucatorii si personajele pe care si le-au ales.
- Pentru acest turneu vom folosi pluginu-ul Competitions oferit de forum. Acesta va va aranja in mod aleatoriu cand competitia va incepe si acolo veti avea si un grafic cu desfasurarea competitiei, asa ca va sfatuiesc sa accesati aceasta pagina cat de des puteti.
- Turneul va incepe doar cand se vor inscrie numarul maxim de jucatori atat pentru PS3 cat si pentru X360, adica 16. Daca in 14 zile incepand de astazi nu se vor inscrie suficenti jucatori turneul se va suspenda.
- Cand se vor posta meciurile din etapa urmatoare, jucatorul care va avea o linie trasa sub numele lui va creea sesiune de joc si ii va da invite adversarului.
- Meciurile se vor desfasura in modul urmator: online mode -> player match -> create session ->
- rounds: 3
- Round Time: 60
- Max Players: 2
- Private Slots: 0
- Voice chat: on
pe urma ii dati invite adversarului.- Pentru a fi declarat castigatorul unui meci trebuie sa reusiti sa castigati cel putin 2 din 3 partide, partidele avand sistemul cel mai bun din 5 runde.
- Cand se va termina un meci, cel care a pierdut este obligat sa posteze rezultatul in acest thread inainte de deadline dupa modelul:
PSN/XBL id (character) - PSN/XBL id (character) scor.
ex: AndRewqp (Eddy) - Walky7 (Lars) 0-2.- Turneul se va desfasura pe etape, fiecare avand un deadline. Cei care nu respecta deadlineul vor fi eliminati imediat din competitie. Daca unul dintre voi are vreo problema si nu reuseste sa-si joace meciul, va rog frumos sa-mi dati un PM si veti primi o amanare.
- Daca unul dintre jucatori nu da nici un semn ca ar juca meciul pana la deadline, adversarul acestuia va trebuie sa-mi dea un PM si va castiga cu 2-0 la "masa verde".
- Daca adversarul dumneavoastra va alege alt personaj decat cel ales de la inceputul competitiei, va rog frumos sa faceti o poza la TV si sa raportati imediat incidentul si veti castiga cu 2-0
- Daca un jucator aduce injurii altui jucator, il ameninta, foloseste expresii jignitoare, triseaza intr-un anumit fel, scoate intentionat cablul de la internet va primi un avertisment, iar daca va recidiva va fi eliminat din competitie si nu va mai avea dreptul sa participe la niciun turneu de Tekken.
- Daca din cauza unor probleme de ordine tehnice se intrerupe partida, aceasta se va relua de la scorul la care s-a intrerupt partida anterioara.
- Daca mai multi participanti se plang ca un jucator are lag sau ca are probleme cu conexiunea la internet acesta va fi eliminat din turneu.
Fiecare dintre dumneavoastra va primi un PM cu datele de contact (nume, numar de telefon, e-mail) ale fiecarui participant in turneu. Va sfatuiesc ca prima data sa incercati sa il contactati pe adversarul dumneavoastra prin intermediul unui e-mail sau prin messenger. Daca nu reusiti, il veti apela telefonic, dar telefonul sa fie dat intre ore normale (14-19). Cand ii veti da add unui participant pe messenger va rog frumos sa scrieti cine sunteti si ca aveti meci cu el. Cand vorbiti prin messenger va trebui sa folositi un limbaj civilizat, fara prescurtati, fara injurii si fara buzz. In momentul in care veti primi mesajul cu datele fiecaruia va rog sa ii dati add pe PSN adversarului dumneavoastra.
Va anunt inca de pe acum ca am cateva surprize pentru castigatorii competitiei, asa ca va recomand sa dati tot ce puteti. Bafta!
Bookmarks