Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 1 of 42 1 2 3 11 ... LastLast
Results 1 to 20 of 832

Thread: ConsoleGames.ro - Champions League FIFA 11 (PS3 & X360)

 1. #1 SP
  Senior Member AndRewqp's Avatar

  ConsoleGames.ro - Champions League FIFA 11 (PS3 & X360)

  E timpul, nu credeti? Cum adica pentru ce e timpul... e timpul sa organizam un nou campionat de FIFA pe ConsoleGames.ro. Cred ca ati avut destul timp la dispozitie sa va obisnuiti cu noul joc, FIFA 11, si sa-i cam aflati toate secretele. Asa ca va astept sa va inscrieti in noul campionat si sa dati tot ce e mai bun din voi si anul acesta. Editia aceasta va fi putin diferita, deoarce vom incerca sa imprumutam formatul din Champions League ceea ce e o premiera pentru ConsoleGames.ro. Vreau sa-i multumesc inca de pe acum lui Ovidiu ca s-a oferit volunar sa ma ajute cu organizarea competitiei si el va fi cel care va supraveghea campionatul de la inceput pana la sfarsit, asa ca ar fi bine sa-l ascultati. Din pacate eu nu voi participa, probleme cu consola, dar sper ca @neapuiu, @Daniel si @cosminhards, campionii editiilor precedente, ne vor onora cu prezenta lor si in acest campionat. Va rog frumos sa cititi cu atentie regulamnetul de mai jos si sa va inscrieti doar daca sunteti siguri ca puteti duce campionatul pana la sfarsit. Noul "sezon" va incepe pe 4 decembrie, iar pana pe 1 decembrie va fi perioada de inscriei. Va urez bafta si sper sa nu avem probleme.

  I. Modul de organizare a campionatului
  Anul acesta ne-am decis sa incercam ceva inedit, sa organizam un campionat dupa celebrul format Champions League, asa ca va anunt inca de pe acum, limita de de inscrieri este de 32 de participanti si daca nu se inscriu 32 in timp util, vor participa doar primii 16. Campionatul, mai bine zis competitia, va avea doua faze, faza grupelor si faza eliminatorie. daca se vor inscrie 32/16 jucatoi se vor forma 8/4 grupe a cate 4 jucatori. In prima faza a competitiei fiecare participant va avea de jucat 6 jocuri tur-retur cu ceilalti participanti din grupa cu el. Primii doi din grupa se vor califica in faza eliminatorie, unde vor fi trageri la sort dupa modelul: primul loc dintr-o grupa impotriva locului doi din alta grupa. In aceasta faza se vor juca doua meciuri, tur-retur, dupa regula golului inscris in deplasare. Daca dupa ambele meciuri se va obtine acelasi scor, se va alege optiunea Extratimes+penalties Pentru alcatuirea grupelor vom folosi model CL cu cap de serie. Se vor lua in considerare numarul de puncte (rank points) castigate de jucator in Fifa 11 pana pe 1 decembrie, iar grupele vor fi afisate pe 4 decembrie.

  II. Regulament Campionat FIFA 11 CG
  • Echipele alese de jucatori vor avea Atacul, Mijlocul si Apararea mai mici sau egale cu 80.
  • Toate jocurile contand pentru campionat vor fi de tip Ranked.
  • Fiecare jucator va putea sa-si aleaga o echipa diferita in fiecare etapa. Este interzis sa se joace cu aceasi echipa, gazda va avea prioritate tot timpul. Daca eu am un meci cu Ovidiu, iar el e gazda si amandoi vrem sa jucam cu Arsenal, el va avea prioritate si eu trebuie sa-mi schimb echipa. In retur voi putea alege linistit Arsenal.
  • Jucatorii vor juca intr-un lobby (lounge), creat de catre jucatorul-gazda care ii va da invite adversarului. Numele lobby-ului va fi CGRO cu parola: FIFA.
  • In caz de egalitate la sfarsitul celor 90 de minute jucatorii pot alege ce optiune doresc (Draw, Extra time sau Extra time with penalties), insa in campionat se va contabiliza numai rezultatul afisat dupa cele 90 de minute,adica egal, acest lucru se aplica doar in faza grupelor. In faza eliminatorie se vor juca 2 meciuri, tur/retur (cu acelasi reguli ca in CL), daca ambele meciuri vor avea acelasi scor se va alege optiunea extra time + penalties.
  • Fiecare etapa va avea un deadline. Daca nu se respecta acest termen limita, jucatorii in cauza vor pierde amandoi meciul cu 0-3, fara drept de apel. Daca nu reusiti sa contactati oponentul in timp util (intai pe forum, apoi pe mess/mail, iar in ultima instanta la telefon) trebuie sa anuntati unul dintre organizatori pana in termenul limita si veti castiga cu 3-0. Daca dintr-un motiv anume jucatorii nu pot juca meciul se va amana maxim 2 etape, cu conditia ca cel putin un organizator sa fie anuntat si ambii jucatori sa fie de acord.
  • Rezultatele vor fi postate pe forum dupa modelul: Etapa X, Grupa Y:, PSN/XBL id 1 (echipa) – PSN/XBL id 2 (echipa) scor – scor, exemplu: Etapa II, Grupa C: AndRewqp (Steaua) 0 – 0 Studentul (Dinamo). Daca rezultatul unui meci nu este postat pe threadul oficial in acest format jucatorii vor pierde fiecare cu 0-3. Asa ca va rog atentie mare pe viitor, sa postati si etapa si grupa.
  • Se permite folosirea unui headset, dar va rugam frumos sa va comportati civilizat (sa nu strigati, sa nu injurati etc.) si sa utilizati un limbaj adecvat.
  • Daca un meci se deconecteaza in minutul X la scorul a-b, se incepe un meci nou si se joaca fix (90-X+5) minute. Scorul obtinut pana in acel minut se aduna cu scorul din meciul precedent. Daca unui jucator i se deconecteaza de 2 ori partida pierde cu 3-0 meciul respectiv. De asemenea, daca jucatorul caruia i se intrerupe conexiunea are in acel moment *N jucatori eliminati, atunci el va fi penalizat cu *N goluri. Daca conexiunea se intrerupe din cauza jucatorului aflat in superioritate numerica, atunci jucatorul aflat in inferioritate numerica nu este penalizat.
  • Daca un comportamentul unui jucator este neadecvat, este prins trisand sau nu-si joaca meciurile va fi eliminat din competitie si nu va mai avea posibilitatea niciodata sa se mai inscrie intr-un campionat/turneu organizat de ConsoleGames.ro.
  • Nu aveti voie sa schimbati viteza (speed) unui meci fara sa anuntati adversarul si evident acesta sa fie de acord. Daca ambii useri isi doresc acest lucru puteti sa schimbati viteza linistiti, insa in celalalte cazuri sunteti obligati sa jucati pe default
  III. Contactarea adversarului
  Fiecare dintre dumneavoastra va primi un e-mail cu datele de contact (nume, numar de telefon, e-mail) ale fiecarui participant in campionat. Va sfatuiesc ca prima data sa incercati sa il contactati pe adversarul dumneavoastra prin intermediul unui e-mail sau prin messenger. Daca nu reusiti, il veti apela telefonic, dar telefonul sa fie dat intre ore normale (14-19). Cand ii veti da add unui participant pe messenger va rog frumos sa scrieti cine sunteti si ca aveti meci cu el. Cand vorbiti prin messenger va trebui sa folositi un limbaj civilizat, fara prescurtati, fara injurii si fara buzz. In momentul in care veti primi mesajul cu datele fiecaruia va rog sa le dati add pe PSN/XBL celor care sunt in grupa cu dumneavoastra cat mai repede posibil.

  IV. Vreau sa ma inscriu
  Daca doriti sa va inscrieti in campionat trebuie sa urmati urmatorii pasi:
  • cititi tot ce scrie mai sus.
  • postati in acest thread numele complet si ID de PSN/XBL
  • va rog sa-mi trimiteti un PM cu ID de messenger, o adresa de e-mail si un numar de telefon
  • sa aveti cel putin 100 de posturi sau 3 luni vechime pe forum (Doar pe PS3)
  • veti fi nevoiti sa-i dati add lui Ovidiu pe PS3 (PSN id: Studentul) sau MihaY pe X360 (XBL id:MihaY10). va rog frumos sa specificati in mesaj ca sunteti de pe CG.ro cu campionatul
  Doar dupa ce ati parcus toti pasii de mai sus veti fi inscrisi in campionat. Pe aceasta pagina va fi si lista cu cei inscrisi pe care o s-o actualizez zilnic. Daca v-ati inscris si nu va regasiti pe lista dupa 2-3 zile, va rog frumos sa-mi dati un PM. Termenul limita pentru inscrieri este: 1 decembrie 2010, daca nu se vor inscrie 32 de oameni vor participa doar primi 16. Cer un singur lucru: seriozitate


  Lista cu participanti

  PS3

  Nr.Crt.Forum IDPSN ID
  1mukikimukiki
  2dinamovistu2008dinamovistu2011
  3Razvanrazvanbeldescu
  4showmanfandinamo02
  5k1ducRisTTi
  6Nightcrawl3rNightcrawler92
  7OvidiuStudentul
  8ZeroSkillNoobxXMOGOXx
  9Il DuceIL_Duce_RO
  10thedeadman14thedeadman14
  11AngelOfPainrares00190
  12Spikespike_nr1
  13DraZziWDraZziWN1
  14MussteMussteizme
  15uzuma91uzuma92
  16ramusgKepzy
  17TomcraftTomcraft83
  18Slaterjacodi
  19DRAGOS10DRAGOS_FCSB
  20573ph4nrzr_10
  21neapuiudinamovistul
  22sebseb_teacher
  23weezyfbabye50stefx
  24BandidoBandido24
  25DUMYMIXdumymix
  26dariomarioaleksiss
  27checy2001CHECI82
  28maghearmagh_b
  29YanciuYanciu
  30x2zwaazup_531
  31alex1986shoalex_sho
  32cosmingCosming86

  X360

  Nr.Crt.Forum IDXBL ID
  1MihaYMihaY10
  2vvalentin85danycoman16
  3DonBassilSilviuGabriel
  4val96 LGND val96
  5kane86ikane86
  6danchucky2009danchucky2009
  7zambrottaTheo8971
  8HawKHawkEyeMK
  9sticksilviutz12
  10pocpoc350pocpoc350
  11ionutxxlionutxxl
  12DanielDANY67
  13crisashhcrisashh

  Last update: 2/12/2010 20:40

  PS3:X360:
  Attached Images Attached Images consolegames_concurs_fifa11.jpg

 2. #2 SP
  Admin MonkY's Avatar
  Chiar sunt curios daca de data aceasta se vor strange mai mult de 16 consolisti de pe Xbox 360... Nu de alta, dar la cel de Tekken VI au dezamagit... Incep sa cred ca incet incet, mai toate concursurile se vor muta pe PS3

 3. #3 SP
  Ex-Studentul :D Ovidiu's Avatar
  Let the fun begin !

 4. #4 SP
  Diesel k1du's Avatar
  Demetrescu Cristian PSN: cRisTTi

 5. #5 SP
  Member mukiki's Avatar
  Manea Andrei
  PSN: mukikisteaua

 6. #6 SP
  Member Imperatore's Avatar
  I'm IN IN IN IN boys !!!

  Nume: Stefan Conortos

  PSN ID : TheNetKiller

 7. #7 SP
  Member AngelOfPain's Avatar
  Nume: Ilies Rares

  PSN: rares00190

 8. #8 SP
  Ex-Studentul :D Ovidiu's Avatar
  Imperatore , am un conortos in PSN FriendsList , nu esti tot tu ?

 9. #9 SP
  Senior Member tray's Avatar
  Cam cat va fi deadlineul intre meciuri?

 10. #10 SP
  Member Imperatore's Avatar
  Quote Originally Posted by Ovidiu View Post
  Imperatore , am un conortos in PSN FriendsList , nu esti tot tu ?
  Ba da ....dar o sa joc cu alt PSN ID in campionat ! Daca e ceva in neregula pot juca si cu cel pe care il ai tu deja in lista . (eu il folosesc mai mult pentru leaderboard pe acela ,si ranked matches cu abuserii ) . Daca e vreo problema let me know. Thankx !

 11. #11 SP
  Ex-Studentul :D Ovidiu's Avatar
  Nu nu , dar o sa te sterg din lista cu acel id momentan , pt ca preconizez ca o sa am ceva cereri de adaugare in lista de friends ...

 12. #12 SP
  Member dinamovistu2008's Avatar
  Soare Bogdan

  PSN id: dinamovistu2011

 13. #13 SP
  Junior Member djady's Avatar
  Nume: Toncea Adrian

  PSN: djadrian001

 14. #14 SP
  Ex-Studentul :D Ovidiu's Avatar
  Quote Originally Posted by djady View Post
  Nume: Toncea Adrian

  PSN: djadrian001
  sa aveti cel putin 100 de posturi sau 3 luni vechime pe forum

  djady , ai citit asta ?

 15. #15 SP
  Senior Member Mika's Avatar
  C'mon 360 guys. Daca se mai inscrie lume, ma chinui sa fac si eu rost de joc si sa ma bag.

 16. #16 SP
  Senior Member Razvan's Avatar
  Nume: Razvan Beldescu
  PSN: razvanbeldescu

 17. #17 SP
  Member showman's Avatar
  Nume: Hriscoschi Ionut
  Psn: fandinamo02

 18. #18 SP
  Junior Member djady's Avatar
  Quote Originally Posted by Ovidiu View Post
  sa aveti cel putin 100 de posturi sau 3 luni vechime pe forum

  djady , ai citit asta ?
  Days since registering): 113

 19. #19 SP
  Senior Member AndRewqp's Avatar
  Quote Originally Posted by djady View Post
  Days since registering): 113
  Join Date
  15-09-2010

  adica de abia pe 15 decembrie se implinesc 3 luni. oricum esti pus pe o lista de asteptare...

  in seara asta o sa fac si lista cu cei inscrisi pana acum, va fi postat in primul post.

 20. #20 SP
  Junior Member djady's Avatar
  Quote Originally Posted by AndRewqp View Post
  Join Date
  15-09-2010

  adica de abia pe 15 decembrie se implinesc 3 luni. oricum esti pus pe o lista de asteptare...

  in seara asta o sa fac si lista cu cei inscrisi pana acum, va fi postat in primul post.
  Ok. Daca mai este loc si pentru mine astept un semn din partea voastra!

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 1 of 42 1 2 3 11 ... LastLast

Similar Threads

 1. FIFA 12 fara Czech League si Turkish League By IceBlast13 in forum Console News
  Replies: 10 Last Post: 05-10-2011, 21:56
 2. ConsoleGames.ro - Turneu Tekken 6 (PS3 & X360) By AndRewqp in forum Hot Story
  Replies: 245 Last Post: 08-12-2010, 12:05
 3. Replies: 337 Last Post: 03-09-2010, 22:18

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

 • You may not post new threads
 • You may not post replies
 • You may not post attachments
 • You may not edit your posts