Eu ma mai inscriu. Maine depun banii :)
Pentru prima etapa tin sa va reamintesc: nu depasiti linia alba a traseului cu toate cele patru rotile in mod intentionat. Aceasta poate duce la pierderea timpului de calificare pe respectivul tur precum si la depunctare la finalul cursei. Cititi foarte bine regulamentul.
Ti-e gandul la prima curba de pe Fuji unde toata lumea o ia pe pajiste?=)).Eu zic ca daca e asfalt e permis:p :evil: (Jk!)
Poate m-a vazut pe mine cum eram pe toata "harta" incercand setupuri.
Era doar un reminder, pentru ca in multiplayer e practica sa se taie curbele la greu, in special pe fuji unde ai foarte multe portiuni de asfalt care nu te penalizeaza in niciun fel. Nu era o aluzie la nimeni.
PSN ID: goodfella_m
Taxa: Da
Culoare: Imperial Blue
Numar: 8
PSN ID: roberte
Culoare: Pink
Numar:23
Imi pare rau ca nu ma mai inscriu, chiar am tot stat pe ganduri zilele astea dar nu-mi permit sa-mi pierd fiecare duminica seara pana-n august... asta e. Le urez multa bafta participantilor si cat mai multe curse clean :). Si sa postati si voi reluari pentru noi restu' care nu participam.
PSN ID: NicuTapalaga
Culoare: alba
Numar:25
Eu nu pot sa fac calificarile maine la 13. Doar seara dupa 20 daca se organizeaza inca o sesiune. Daca nu, ne vedem in cursa, indiferent de locul ocupat la start. Important e locul ocupat la FINISH :P
Se pare ca sunt probleme cu curentul la mine in zona astazi. S-ar putea sa nu pot participa de la 13 la calificari.
Am dat add la toti. Practice room open. Community - ffocus2008 - Join.
Din pacate azi nu o sa pot participa la calificari.....dar o sa fiu la cursa maine seara....
Postez timpul meu: 1:35.712.
Nu doresc sa fie luat in considerare timpul din turul 3 si anume 1:35.426 pentru ca am scurtcircuitat a doua curba a traseului din greseala.
PSN ID: rzr_10
Culoare: neagra
Numar:18
Poza nu pot sa pun momentan.
Eu nu ajung la cursa duminica , si este posibil sa abandonez campionatul. Succes duminica! :)
Imi pare rau sa aud asta.
Grila de start pentru maine este urmatoarea:
d3vil_us 1:35.426 hainuinimic 1:35.525 kobayashi82 1:35.541 I_GreyhounD_I 1:35.941 ffocus 1:38.170 roberte 1:38.239 cosminbad 1:39.032 I_Dj_Mo_I 1:39.034 goodfella_m 1:39.486 crist-dinu 1:45.766 minimize DNQ 1 Enthroll DNQ 2 nicutapalaga DNQ 3 ClaudiuZ DNQ 4 rzr_10 DNQ 5 dark_andrei_ro DNQ 6