Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 1 of 29 1 2 3 11 ... LastLast
Results 1 to 20 of 580

Thread: Gran Turismo 5 ConsoleGames.ro Championship

 1. #1 SP
  __The Game__ GreyhounD's Avatar

  Gran Turismo 5 ConsoleGames.ro Championship

  Ei bine, asa cum v-a obisnuit, ConsoleGames.ro aduce un nou concurs iubitorilor de automobile si pasionatilor fenomenului motorsport. Gran Turismo 5 este deja de ceva vreme in consolele multora dintre noi, asa ca a venit timpul pentru un campionat marca CG. Pe acest thread vor fi postate toate informatiile legate de acaesta competitie, inclusiv detalii precum lista celor inscrisi, regulamentul, calendarul sezonului, s.a.m.d.

  Debutam cu un anunt pentru toti cei ce doresc sa se inscrie, si anume: dorim seriozitate maxima. Nu dorim sa va inscrieti de amorul artei, vrem sa duceti pana la sfarsit acest campionat si nu sa renuntati cand nu mai aveti chef. Va fi un concurs ce va dura, asadar ganditi-va bine inainte sa va inscrieti. Vor fi si curse la care nu veti putea participa, din diverse motive, este normal, insa cei ce renunta din motive puerile gen "nu mai am chef", "nu mai am sanse la locul 1", "ma enerveaza x-ulescu" vor primi ceea ce li se cuvine. Pentru cei ce vor fi alaturi de noi pana la final, exista surprize, indiferent de pozitia ocupata in clasamentul general.

  Asadar, vorba multa, saracia omului, incepem cu un poll. Doriti sau nu sa se plateasca taxa de inscriere pentru acest campionat? Toate fondurile se vor duce catre premiile ce vor fi oferite atat tuturor participantilor cat si ocupantilor pozitiilor fruntase.

  Rog sa voteze doar cei ce se gandesc serios sa participe, asadar nu votati doar de dragul de a vota. Votul va fi deschis timp de o saptamana.

  Alaturi de CG.ro si de mine, din echipa de organizare fac parte ffocus si minimize. Asteptam toate sugestiile si parerile voastre in legatura cu organizarea campionatului.

  Regulament:

  I. Conduita in cursa:


  1. Regula de baza este bunul simt si respectul fata de ceilalti participanti. Nu faceti depasiri inutile si riscante, nu incercati sa blocati un concurent mai rapid decat voi, intrandu-i in fata sau jenandu-l cand va depaseste.

  2. In prima curba a cursei si in special in primul tur (cand pneurile sunt reci si emotiile mari), incercati sa mergeti calm, nu va ingramaditi in primul viraj. Nu conteaza daca ati pierdut o pozitie la start. Cursa este lunga, aveti destul timp pentru a recupera si a ajunge in frunte.

  3. Evitati pe cat posibil coliziunile si fiti foarte atenti la franare, efectul de "drafting" (aspiratie) este foarte puternic. Nu loviti intentionat un oponent. Daca exista asemenea incidente, care au produs neplaceri, acestea trebuie raportate organizatorilor.

  Soferul care este in spatele altei masini are urmatoarele obligatii:
  a. Trebuie sa ia toate masurile necesare pentru a evita o coliziune cu masina din fata.
  b. In cazul in care pierdeti controlul masinii (franare tarzie, etc) incercati sa evitati contactul cu masina din fata, chiar daca asta inseamna o iesire intentionata in decor. Cel din fata nu este vinovat pentru greseala voastra.
  Soferul care se afla in fata altei masini are urmatoarele obligatii:
  a. Sa nu franeze sau sa incetineasca nejustificat.
  b. Daca este depasit cu un tur, sa incerce sa il lase pe cel ce vine, fara sa-l incomodeze. De exemplu sa-i cedeze trasa in virajul apropiat. Sub nicio forma nu franati si nu va dati brusc la din calea urmaritorului.
  4. Aveti mare grija cum reintrati pe traseu, faceti manevra de revenire cat se poate de lin si paralel cu pista. Astfel, cei care vin imediat din spate sa va poata ocoli fara a fi incomodati. Concurentul iesit in decor trebuie sa acorde intotdeauna prioritate celor aflati pe circuit.

  5. Incercati sa nu abandonati cursa daca aveti probleme cu masina. Orice masina avariata trebuie sa intre la pituri cu prima ocazie. Nu incercati sa va aparati pozitia daca aveti masina stricata.

  6. Nu parasiti intentionat traseul, nu taiati curbele cu scopul de a obtine un avantaj necinstit. Daca o masina depaseste cu toate patru rotile linia alba de demarcare a circuitului in ideea de a taia o curba, concurentul poate fi descalificat. Exista si posibilitatea ca "scurtcircuitarea" acestor viraje sa se produca accidental (ratarea punctului de franare, evitarea unui accident, etc). In cazul acesta, daca se castiga o pozitie, aceasta trebuie cedata ocupantului de drept.


  II. Depasirea:

  1. Depasirea trebuie sa se faca in conditii de siguranta pentru ambii concurenti. Responsabilitatea manevrei de depasire este a celui care depaseste. Concurentul ce este depasit trebuie sa fie la randul sau atent pentru a nu impiedica depasirea. Cand doi sau mai multi participanti sunt apropiati ca distanta, acestia trebuie sa fie foarte atenti atat in jurul lor, in oglinzile retrovizoare cat si la indicatoarele de pe ecran ce arata distanta fata de participanti.

  2. O depasire este considerata ca fiind efectuata cu succes atunci cand, masina care depaseste, are cel putin jumatate de lungime de vehicul in fata celei pe care o depaseste. Daca imediat dupa depasire urmeaza un viraj, masina care a efectuat depasirea cu succes are prioritate in privinta trasei ideale. Daca se intampla ca doua masini sa intre intr-o curba in acelasi timp (depasirea nefiind efectuata cu succes in conditiile descrise), este indicat ca acestea sa-si pastreze partea de pista pe care s-au inscris, pentru a nu se incomoda reciproc.

  3. Pozitia poate fi aparata in timpul unei manevre de depasire astfel: se pot efectua doar doua schimbari de trasa consecutive, inclusiv cu scopul de a rupe aspiratia. Nu schimbati trasa in momentul in care masina din spate este angajata deja in depasirea voastra. Nu scoateti de pe traseu un oponent atunci cand acesta va depaseste, acordati-i spatiu de manevra.

  Actiunile pe care le luati pe traseu se pot intoarce impotriva voastra. Daca semnalati nereguli pe durata unei curse, sunteti rugati sa semnalati acest lucru unuia dintre organizatori, sau direct pe forum. De asemenea, salvati toate reluarile curselor pentru a avea dovezi care sa va sustina eventualele acuze. Fiecare situatie adusa in fata va fi analizata de catre organizatori si se va lua o decizie ce va fi publica.

  Regulamentul trebuie respectat cu strictete.


  III. Calificarile:


  Calificarile se vor desfasura cu o zi inaintea cursei, adica sambata, de la ora 13:00. Acestea constau in 5 ture pentru fiecare participant, contand cel mai bun timp efectuat corect. Daca exista persoane ce nu pot ajunge in ziua sau la ora respectiva sunt rugati sa ia legatura cu unul dintre organizatori pentru a efectua calificarea la o alta data.


  IV. Punctajul:

  Punctajul campionatului este urmatorul:
  Loc 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16
  Puncte 100 90 80 75 70 65 60 55 50 45 40 35 31 27 23 19
  Campionatul se va desfasura pe urmatoarele trasee:

  1. Fuji Speedway F (9-10 aprilie)
  2. Trial Mountain Circuit (16-17 aprilie)
  3. Cape Ring (23-24 aprilie)
  4. Circuit de la Sarthe 2009 (30 aprilie -1 mai)
  5. Road Course Indy (7-8 mai)
  6. Suzuka Circuit (14-15 mai)
  7. High Speed Ring (21-22 mai)
  8. Autodromo Nazionale di Monza (28-29 mai)
  9. Cote d'Azur (4-5 iunie)
  10. Autumn Ring (11-12 iunie)
  11. Road Course Daytona (18-19 iunie)
  12. Mazda Laguna Seca (25-26 iunie)
  13. Tokyo R246 (2-3 iulie)
  14. Nurburgring GP/F (9-10 iulie)
  15. Deep Forest Raceway (16-17 iulie)
  16. Grand Valley Speedway (23-24 iulie)
  Masina de concurs va fi Chevrolet Corvette Z06 (C6) 2006 RM stock.

  Cei ce doresc sa se inscrie sunt rugati sa dea copy paste la mesajul de mai jos, sa-l completeze si sa-l posteze:

  PSN ID: I_GreyhounD_I
  Nume: Meirosu Razvan
  Achitat taxa: Da/Nu inca

  Taxa trebuie sa se plateasca in contul BCR: RO03RNCB0088063232520002. Dupa ce ati virat banii in cont, va rog sa-mi trimiteti pe PM detaliile tranzactiei, ca sa poata fi urmarita mai usor. Rugaminte: daca platiti la casierie, suportati va rog si comisionul de depunere.

  Dupa confirmarea platii taxei, veti fi considerati inscrisi.

  Lista celor inscrisi:

  Nr. Username PSN ID
  1. goodfellam goodfella_m
  2. consol3 Dark_Andrei_Ro
  3. Dj Mo I_Dj_Mo_I
  4. nicutapa nicutapalaga
  5. 573ph4n rzr_10
  6. Enthroll Enthroll
  7. D3vil d3vil_us
  8. cosminbad cosminbad
  9. kobayashi kobayashi82
  10.
  Derekgl ClaudiuZ
  11. cristi-dinu cristi-dinu
  12. naikum hainuinimic
  13. roberte roberte
  14. ffocus ffocus2008
  15. Minimize minimize
  16. GreyhounD I_GreyhounD_I
  Attached Images Attached Images teaser.jpg circuite.jpg c6.jpg calendar_gt5.jpg

 2. #2 SP
  Admin MonkY's Avatar
  I'm in (asteptam de mult un nou campionat de driving)! Mai ales ca acume exista experienta acumulata de la Forza Championship. Si sustin taxa de participare... care e super ok atat pentru premii, cat si pentru "ego". Nu de alta, dar sunt satul de cei care renunta in timpul luptei. Cine renunta, sa ramana fara nimic... si sa se gandeasca de 2 ori cand se va mai inscrie la ceva pe care nu poate duce

  P.S. Si neaparat de data asta sa se faca intalnire serioasa, cu premiere, sampanii si fete frumoase

 3. #3 SP
  \ tudyniuz's Avatar
  Ma bag si eu Ideea cu taxa e foarte buna, dar sper sa fie un campionat mai lung. Adica daca pierzi la inceput pana te acomodezi sau cine stie ce sa mai ai totusi sanse pentru un loc onorabil. Mai multe curse cu mai multe tipuri de masini. Cat mai multa diversitate. E o idee grozava GreyhounD

 4. #4 SP
  naz
  Senior Member naz's Avatar
  Campionatul, respectiv inscrierile cand vor incepe ?

 5. #5 SP
  __The Game__ GreyhounD's Avatar
  Quote Originally Posted by naz View Post
  Campionatul, respectiv inscrierile cand vor incepe ?
  Inscrierile incep dupa inchiderea poll-ului, urmeaza un pre-sezon de cateva curse, fara punctaj, in care se definitiveaza regulamentul si lista celor inscrisi. Dupa aceea, liber la campionat.

 6. #6 SP
  You're PARROTS Dudel's Avatar
  +1
  La campionatu' de forta cum a fost ? Si curse cu aceeasi masina si curse cu masina din garaj ?
  Io as prefera sa fie aceleasi masini lol.
  LE: Legat de masini ziceam cum a fost la forta

 7. #7 SP
  __The Game__ GreyhounD's Avatar
  Quote Originally Posted by Dudel View Post
  La campionatu' de forta cum a fost ? Si curse cu aceeasi masina si curse cu masina din garaj ?
  Cum a fost ce?
  Probabil ca vor fi curse cu aceeasi masina, ramane de stabilit si veti fi anuntati. Nu ramaneti in pom.

 8. #8 SP
  Admin MonkY's Avatar
  Quote Originally Posted by GreyhounD View Post
  Cum a fost ce?
  Probabil ca vor fi curse cu aceeasi masina, ramane de stabilit si veti fi anuntati. Nu ramaneti in pom.
  Dar de ce? Mie imi place in pom! -> ->

 9. #9 SP
  Senior Member GoodFella10's Avatar
  Si eu ma bag si sunt dispus sa platesc taxa de inscriere

 10. #10 SP
  Vires Intus eagle-eye's Avatar
  Nu sunt asa sigur despre taxa de inscriere... adica da ar fi frumos cu premii si tot tacamul dar pentru mine era de ajuns faptul ca intra lumea pe online si se primeau badge-uri pe forum . Dar daca e cu taxa, sustin! \m/

 11. #11 SP
  Member rZvFTW's Avatar
  nam paypal sau ceva de genu dar am un cupon de google adwords.. in valoare de 50 de euro

 12. #12 SP
  Member 573ph4n's Avatar
  Sunt de acord.Am pay pal.

 13. #13 SP
  Junior Member rosiani's Avatar
  Faina propunere...tine comunitatea mai unita
  Suntem multi fani GT5...si un campionat este tentant. Important este sa se gaseasca o formula de joc care sa permita (aici ma refer la timp) cat mai multor doritori sa participe. Poate se organizeaza si curse pe timpi...preferatele mele

 14. #14 SP
  Admin MonkY's Avatar
  Quote Originally Posted by eagle-eye View Post
  Nu sunt asa sigur despre taxa de inscriere... adica da ar fi frumos cu premii si tot tacamul dar pentru mine era de ajuns faptul ca intra lumea pe online si se primeau badge-uri pe forum .
  Nu a zis nimeni ca nu vor fi premii si din partea CG. Insa "taxa" aceea are mai mult scopul de a "fideliza" participantii. Din experientele avute cu alte campionate... sunt oameni care renunta din diverse motive. Unii pt. ca nu ies pe primul loc (pai in cazul asta ce facem, renuntam toti? chiar trebuie sa fim toti pe primul loc?). Altii ies la cea mai mica "lovitura" cu un alt participant (daca ne uitam la campionatele de Formula 1, de box, de baschet, de ce vreti voi... aia ce fac? cum se supara unul, cum iese din campionat...). Asa, vor avea o "retinere" si vor incerca sa mearga pana la capat (speram noi).

  Anyway, quiters always lose! De data aceasta nu pierd doar respectul celorlalti participanti, ci si "miza" depusa. Parerea mea

 15. #15 SP
  Junior Member rosiani's Avatar
  Quote Originally Posted by rZvFTW View Post
  nam paypal sau ceva de genu dar am un cupon de google adwords.. in valoare de 50 de euro
  si eu am bonuri de masa...merge ?

 16. #16 SP
  Admin MonkY's Avatar
  Quote Originally Posted by rZvFTW View Post
  nam paypal sau ceva de genu dar am un cupon de google adwords.. in valoare de 50 de euro
  Pai vei avea timp sa-ti faci cont de PayPal. E gratuit oricum.
  Quote Originally Posted by 573ph4n View Post
  Sunt de acord.Am pay pal.
  Nu stiu daca se va face doar via PayPal... pentru ca probabil vor juca si cei mai tineri, care nu au card. Probabil ca solutia cea mai buna este prin transfer bancar. Oricine poate depune la orice banca, intrun cont stabilit de Grey. Dupa care acesta poate pleca linistit la Ibiza, unde-l astept eu cu banii din donatii

 17. #17 SP
  Junior Member rosiani's Avatar
  contul bancar e cel mai ok. se pot face si depureri la ghiseu si transferuri online...

 18. #18 SP
  Senior Member ffocus's Avatar
  Ok, radem si glumim, dar putina seriozitate nu strica nimanui. Este vorba despre o taxa in bani (RON/LEI), nu euro, nu bonuri de masa, nu cupoane de donator, mosteniri prin testament, etc. Cel mai probabil, cum a spus si Monky, se vor depune intr-un cont...paradis fiscal, ceva

 19. #19 SP
  Admin MonkY's Avatar
  Quote Originally Posted by ffocus View Post
  cum a spus si Monkey
  Ma duc sa donez niste sange... Mi-e rau...

 20. #20 SP
  Senior Member ffocus's Avatar
  Scuze, nu a fost cu intentie. Am mai avut probleme cu episodul h0stile/hostile

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 1 of 29 1 2 3 11 ... LastLast

Similar Threads

 1. ConsoleGames.ro - Killzone 2 Championship By istrategie in forum Hot Story
  Replies: 797 Last Post: 22-07-2009, 09:15
 2. Replies: 436 Last Post: 02-04-2009, 16:17
 3. Replies: 535 Last Post: 12-12-2008, 01:08

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

 • You may not post new threads
 • You may not post replies
 • You may not post attachments
 • You may not edit your posts