Originally Posted by
isis
Man, nu iti dau dreptate, cum poti sa spui ca tableta inlocuieste un PC, pentru task-urile uzuale? Asta se aplica la o mana de oameni, mie imi este foarte incomod sa folosesc exclusiv pentru browsing mail skype tableta. Mi se pare foarte obositor sa tastez pe ecranul touch screen 2-3 ore, foarte obositor, si nu numai mie.
Ca alegi consola in loc sa iti bati capul cu PC de gaming, e de inteles. Dar ca renunti la PC pentru tableta, eu spun ca exagerezi deja. Eu unul [si nu pentru work] ci pentru home use, nu consider o alternativa tableta unui laptop. Nu se compara man un laptop decent cu o tableta, orice ai spune, tableta nu inlocuieste un laptop. E mult mai comod pe perioada lunga sa scrii folosind tastatura, decat ecranul touch screen. Tableta isi are rostul ei, dar nu inlocuieste un laptop man. Laptopul care il am, un core i3 decent, cu un ATI 5470, deci nu vreun avion, il folosesc ca HTPC pentru a decoda bluray-uri 3D, pe langa messenger, skype, email, browsing. Nu consider ca o tableta poate inlocui un laptop cu totul decat in unele cazuri, si alea restranse.