Console Models Part 8:
P.S. PS3 chick e cam "batzoasa". I'll go for a Wii :)
Printable View
Console Models Part 8:
P.S. PS3 chick e cam "batzoasa". I'll go for a Wii :)
Toti vrem Wii-ul :D
Am prietena ...am prietena....am prietena... nu ma uit ...nu ma uit...****...unde e zoom-ul
Si ca sa continuam ideea de Console Babes, sa nu uitam elementul numit cosplay. Adica prescurtarea de la costume play, care pentru unii a devenit o moda (in special pt. asiatici). Si intrucat am prezentat-o aici pe Tifa Lockheart (Final Fantasy VII si Final Fantasy Advent Children), sa vedem ce cosplay putem aduce in scena referitor la ea: http://www.consolegames.ro/forum/f60...html#post13754
More cosplay ;)
sunt multe fete frumoase dar si urate si mie se pare ca peste 50% nu sunt naturale prea multe operati estetice,tot romancele noastre sunt cele mai frumoase doar se stie ca sunt intre primele 5 tari ca frumusete (feminina) din lume .
Poate ne spui si noua de unde "se stie" acest lucru (un link, ceva). Eu cred ca s-a intiparit o vorba populara cu "romancele sunt cele mai frumoase" si noua ne place sa credem asta, pentru ca daca te uiti prin topurile de modelling, concursurile de miss, beauty contests, etc... nu prea o sa vezi romance. Ca sa nu mai vorbim ca la Miss Univers nu a castigat niciodata o romanca.
Mai tot timpul auzi pe cineva "Am fost in US/UK/ETC si erau numai urate. Nu vezi ca la noi pe strada una si una". Pai normal ca n-o sa vezi pe strada super gagici, daca umbla in masini de lux usually. La noi, se duc la ASE, merg cu metroul... :evil:
Anyway, back on topic... normal ca sunt machiate in draci booth babes. Doar nu ai vrea sa credem ca ar putea fi gasita o tipa care sa arate a elfita fara machiaj :D
Cu asiaticele astea, you'll never know for sure :D
G4TV...Olivia Munn.
I-a innebunit pe gamerii americani.
Frumoase unele, n-am ce zice... dar imi place si ideea ...
Pacat ca nu se fac si la noi chestii de-astea... lansari, expozitii, costume, machaje....
Mbon, intrucat a fost TGS08 si majoritatea preferat sa faca movies cu booth babes, eu unul prefer pozele... asa ca pregatiti-va de pictures madness. Din pacate, am taiat mult din pozele selectate (nu inteleg cum de au avut booth babes atat de uratele)... Sa incepem cu alinierea :)
Alinierea TGS 2008, partea a doua :)
Si trecem la prezentari...
More, of course :)
Oops, am trecut la personale :D
Vai ce dintisori au unele fatuce...
Si cat de "firave"...