Daca era posibil le puneam in marime originala![]()
Pai, te pot ajuta eu, insa cu modelele care au lucrat pt. Kojima la MGS: Scarlett Chorvat, Mieko Rye, Lyndall Javis, Yumi Kikuchi.
Da, blonda e senzatie, si in joc a fost singurul dintre bosi cu care mi-a placut sa fac poze intime![]()
Daaaaaaaa,multumim Monky.Vroiam sa mai intreb,cum poti face poze in mgs4 cu sefele?Am jucat jocu de 2 ori dar numa nu stiu de unde fac rost de un aparat foto si cum intru in sedinta ''fashion tv''
sa stii
scuze dar nu ma pot abtine sa zic despre domnisoara aceea bruneta care iese din subsolul vaporului cu fundul acela sexy :X din prince of persia warriorior within nu mai tin minte cum o cheama am trecut jocul de mult . hai zi tu monky cum o cheama si pune niste poze ca tu esti exepert in asta![]()
In franciza Prince of Persia sunt 3 "domnisoare" de onoare (din cate stiu eu): Shahdee, Kaileena si Farah (pictures attached). Si mai adaug si cateva cu Shahdee![]()
the best all dar totusi dupa parerea mea ce mai faina ai Shahdee sa vedem cum arata domnisoara din POP 4![]()
Si incepand de acum, voi incerca sa pun cate o serie cu cate o super babe din topuri in diverse ipostaze. Incep cu Tifa Lockheart din Final Fantasy (VII si Advent Children). Enjoy !
P.S. Aici aveti cosplay cu Tifa: http://www.consolegames.ro/forum/f59...html#post13762
By MonkY in forum Console Retro & Arcade
By MonkY in forum Hot Story
By MonkY in forum Console Club
Bookmarks