Perfecct deci meciul 'consol3 / ramusg / DJ_Andrei VS ow3x3xpr3ss / (CLUMUNARI) / aallex' va avea loc vineri 8 mai la ora 20:00 ! E bine?:D
Perfecct deci meciul 'consol3 / ramusg / DJ_Andrei VS ow3x3xpr3ss / (CLUMUNARI) / aallex' va avea loc vineri 8 mai la ora 20:00 ! E bine?:D
Pt.mine e cel mai bine,ne intalnim la 19:30 ca atunci pot intra.Echipa adversara daca nu puteti juca la ora aceia putem stabilii un 21 or soo...
S-a jucat vreun meci din aceasta etapa sau toate sunt amanate?
Toate amanate!:(
Etapa a treia incepe sambata, ora 20. Map: Helghan Industries!
Recs / Tavitzu / istrategie VS Rockstar / Firefox / Quik
ffocus / ReNeGaDe124 / Raskolnikov1944 VS Cata25 / eXistenZ / raul12
emptysilence / Enthroll / Kobayashi VS consol3 / ramusg / DJ_Andrei
psycho-07 / GeoGcX / andreips3 VS reikkoo / Solozaur / Cricku
andrei1 / Srachi / L0G1X VS ow3x3xpr3ss / (CLUMUNARI) / aallex
Hosts: 1. istrategie
2. ffocus
3. Kobayashi
4. andreips3
5. andrei1
PS: In caz ca cineva vede o problema din faptul ca la meciul meu ma pun mereu host sa imi spuna ca sa pun pe altcineva. Eu am zis ca scutesc pe cineva de la setat jocul, ca oricum il am in presets!
Astept toate rezultatele din a doua etapa. Toate trebuie sa fie in regula pana sambata la ora 19!
Si host-ul?
se duce de rapa campionatu
le-am dat mesaje echipa noastra
nici macar un mesaj inapoi nu au dat pentru a hotori cand sa jucam
Nu spune asta ca ma descurajezi! E mai greu la 3v3, de aceea v-am dat si optiunea de a alege ziua si ora meciului. Pana sambata toata lumea trebuie sa aiba meciul jucat. Sa nu uitam ca vom avea si premii de care ma ocup chiar acum.
Dude parca vorbisem asta-seara la 22:00
---------- Post added at 08:49 PM ---------- Previous post was at 08:47 PM ----------
sau intram acum la 9 cum facem ? cum vreti si voi eu zic la 10
Mi-a dat PM Enthroll si i-am raspuns ca da astazi la ora 22:00 jucam. :).
Meciul ffocus / ReNeGaDe124 / Raskolnikov1944 VS psycho-07 / GeoGcX / andreips3 se amana pentru maine, 5 mai, ora 21:00.
Stai linistit 'istrategie' ca o sa iasa perfect.;) Suntem toti oameni seriosi.:D
Nu puteti vorbi chestile astea pe mess sau PM?
Deci p�nă acum nu a jucat nimeni din etapa asta?
@ Recs / Tavitzu / istrategie credeți că vă puteți face loc �n program 40 de minute să jucăm și noi meciul?
Partida andrei1 / Srachi / L0G1X VS reikkoo / Solozaur / Cricku disputată ieri s-a �ncheiat cu scorul de 2 - 5. Felicitări echipei c�ştigătoare! Replay aici.
ffocus / ReNeGaDe124 / Raskolnikov1944 VS psycho-07 / GeoGcX / andreips3
4 - 3
Replay
Cel mai intens meci de Killzone 2 pe care l-am jucat pana acum. Sincere felicitari echipei adverse, a fost o partida pe cinste!