il lasam pe istrategie sa decida ce facem... imi pare rau, it was an honest mistake.:(
astazi a fost jumate din ce pot :D
oh....a fost foarte fain meciul, eu unul m-am distrat in ciuda anarhiei din echipa noastra si ordinii din a voastre. S-a observat ca voi ati avut tactici&co, pe cand noi am jucat Run and gun. avand in vedere ca eu nu am mai jucat kz2 de vreo luna, eu zic ca ne-am descurcat binisor :D
Daca nici un om implicat in meci nu doreste o rejucare, meciul este valid!
Rezultatele primei etape sunt:
Recs / Tavitzu / istrategie VS psycho-07 / GeoGcX / andreips3 5 - 2
ffocus / ReNeGaDe124 / Raskolnikov1944 VS Rockstar / Firefox / Quik 5 - 2
emptysilence / Enthroll / Kobayashi VS reikkoo / Solozaur / Cricku 7 - 0
andrei1 / Srachi / L0G1X VS consol3 / ramusg / DJ_Andrei 5 - 2
Cata25 / eXistenZ / raul12 VS ow3x3xpr3ss / (CLUMUNARI) / aallex 4 - 3
Clasamentul este atasat!:)
Replay-ul de la meciul: emptysilence / Enthroll / Kobayashi VS reikkoo / Solozaur / Cricku 7 - 0
Killzone.com
A fost o placere sa joc cu voi baieti,great game=D>
Mi se pare sau au castigat numai Helghanii? :) Felicitari tuturor! :rulez:
damn ne-am luat cel mai rau bataie - meciul viitor promitem mai mult! :D
Am facut tabel si pe forum. Sa imi spuneti daca vedeti vreo gresala!:)
Echipa Puncte Diferenta Recs / Tavitzu / istrategie 3 3 ffocus / ReNeGaDe124 / Raskolnikov1944 3 3 emptysilence / Enthroll / Kobayashi 3 7 psycho-07 / GeoGcX / andreips3 0 -3 andrei1 / Srachi / L0G1X 3 3 Cata25 / eXistenZ / raul12 3 1 reikkoo / Solozaur / Cricku 0 -7 Rockstar / Firefox / Quik 0 -3 consol3 / ramusg / DJ_Andrei 0 -3 ow3x3xpr3ss / (CLUMUNARI) / aallex 0 -1
ce reprezinta diferenta aia?
Pare sa reprezinte diferenta dintre scorul castigatorilor si cel al invinsilor din fiecare meci. De ex. victoriosii 7-0 au 7 puncte diferenta, iar infrantii au -7, si se va face o suma pe aceasta categorie in fiecare etapa.
Oricum, felicitari pentru campionat!
Partida reikkoo / Solozaur / Cricku vs andrei1 / Srachi / L0G1X se am�nă pentru luni, 4 mai, ora 22:00. Mulţumim echipei adverse pentru �nţelegere.
Pentru echipa adversa: va convine sa amanam meciul emptysilence / Enthroll / Kobayashi VS Rockstar / Firefox / Quik pe Luni 4.05.09 seara la ora 22:00 ? Fiindca noi nu putem juca toti Sambata seara.
Se poate meciul ffocus / ReNeGaDe124 / Raskolnikov1944 VS psycho-07 / GeoGcX / andreips3 amana pe data de 4 mai (Luni) de la ora 21?
Se poate ca si meciul andrei1 / Srachi / L0G1X VS consol3 / ramusg / DJ_Andrei sa sea amane pentru luni(4 mai) la ora 20:00 ?!:D
Nu pot juca luni sub nici o forma...ce ziceti de marti ora 20 sau duminica orice ora pana in 22:30 sa nu fiu obosit...
Se pare că aveam dreptate. Echipa consol3 / ramusg / DJ_Andrei joacă cu ow3x3xpr3ss / (CLUMUNARI) / aallex