Originally Posted by
malpraxis06
Da mai naz, perfect de acord cu tine, insa uite cum vad eu lucrurile:
Deschid forumul si ma uit prin diverse topicuri printre care si cel cu "Ce ne-am cumparat astazi" sau "Coltul de rai al consolistului" si dau peste imagini postate de echipa de moderatori sau admini cu diverse achizitii in valoare de niste sume mari. Din acest lucru ce poti sa-ti dai seama? Ca aceste persoane nu sunt tocmai intr-o situatie financiara precara. Apoi, aceste persoane, vin la mine - o persoana cu o situatie financiara mai proasta deoarece am doar 18 ani si nu-mi pot gasi un loc de munca deoarece nici macar nu am terminat liceul - si ma roaga sa donez bani forumului. Cand prezint situatia si altor persoane cerandu-le parerea mi se spune ca treaba asta este bull**** deoarece mentenanta forumului nu ar putea costa atat de mult. Eu ce pot sa inteleg din toata treaba asta? Ca niste oameni vin si ma roaga sa donez bani pentru ceva nejustificat. Observati ca nu am folosit termenul "imi cer" deoarece este adevara, nimeni nu imi baga mana in buzunar.
Am incercat sa-mi expun parerea cat mai politicos posibil si fara a jigni pe nimeni. Este pur si simplu parerea mea si pot face pariu ca si a altor colegi consolisti.