Din pacate vin cu o veste nu prea buna (dar care sunt sigur ca pe multi "fani CG" ii va face in sfarsit fericiti). Se pare ca nu am reusit sa strangem suficienti useri Premium, reclame sau sponsori pentru a umple bara aceea de donatii, necesara pentru a achita costurile de colocare si licente pentru server. De data aceasta nu vreau (de fapt, refuz) sa mai ma rog de oameni sa doneze, liciteze sau sa cumpere servicii Premium. Cu acordul unanim al echipei am decis sa facem sectiunea de Bazar disponibila doar pentru userii Premium. Oricine va putea vedea/citi anunturile, dar de postat nu vor mai putea sa o faca decat userii care sunt Premium (sau editor, moderatori si admini).
Poate parea o masura prea drastica... dar sa fim seriosi si sa vedem ce se intampla. Cu peste 24.000 de useri, aproape 1 milion de posturi... sa nu reusim sa strangem o amarata de suma (daca am da fiecare 1 EUR am depasi suma necesara), e chiar bizar, mai ales intr-o comunitate atat de legata cum este cea a consolistilor. Initial vroiam sa pun tot eu si cu echipa banii necesari, insa de data aceasta am zis NU. Sorry, noi muncim aici poate mai mult decat in daily jobs. O facem cu pasiune si fara sa ne oblige cineva... dar deja sa scoatem anual bani din buzunar cred ca e prea mult.
Va reamintesc ca anul acesta am fost nevoiti sa si facem upgrade la server (noi Xeoane si upgrade la 32GB RAM). La urma urmei, daca nu se strang banii pana in Ianuarie... poate ca e momentul sa ne retragem incet incet, si sa lasam locul altora mai buni. C'est la vie!
Prin urmare, incepand din 10.12.2013, in ariile de Bazar Console si Bazar postarea va fi restrictionata. Daca doriti sa achizitionati Premium Membership (este mai putin de jumatate din pretul unui joc nou pe an), aveti detalii aici: http://www.consolegames.ro/forum/f59...ium-vip-users/. Bineinteles ca userii Premium nu vor beneficia doar de drepturi de postare pe ariile de Bazar, ci vor primi toate celelalte avantaje (15% Discount pe gameshop.ro, de 5x mai mult spatiu pt. attachments, de 20x mai mult spatiu pt. PM-uri, avatar si semnaturi mai mari, posibilitatea de a seta custom title, pot atasa attachment-uri mai mari si vor avea acces la secret area).
Cei care doresc sa doneze o pot face in continuare prin sistemul de donatii prin PayPal sau in contul deschis la Raiffeisen Bank: RO77 RZBR 0000 0600 1160 1080 (beneficiar Cristina Kelemen - dupa ce efectuati transfer de bani in acest cont va rog sa-mi dati un PM cu numele si suma depusa). La fel, puteti ajuta prin sistemul de Licitatii.
Multumim pentru intelegere si pentru ajutorul acordat.
Update 10.12.2013: Pentru cei care nu doresc (sau nu-si permit) sa plateasca pentru Premium Membership, aveti acum o alternativa: http://www.consolegames.ro/forum/f79...-news-reviews/.
Update 15.12.2013: Incepand de astazi cei care nu doresc sa plateasca "full price" pentru Premium Membership au acum posibilitatea de a achizitiona la un pret mai mic pachetul de Trader. Mai multe detalii gasiti aici.
Bookmarks