Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Results 1 to 5 of 5

Thread: Concurs "News & Reviews"

 1. #1 SP
  Admin MonkY's Avatar

  Concurs "News & Reviews"

  Intrucat pe aria de Bazar am fost nevoiti sa introducem accesul la postare doar userilor Premium, m-am gandit ca ar fi fair sa oferim sansa de a putea oferi serviciile de Premium Membership si celor care nu isi permit sa plateasca pentru acest lucru, care au probleme in a ajunge la o banca sau a folosi PayPal-ul. Sau care, de ce nu, chiar nu vor sa plateasca pentru asa ceva. Prin urmare, incepand de acum, cei care vor scrie stiri sau reviews pe ariile dedicate vor primi o luna de Premium Membership.

  Practic oricine indeplineste conditiile de mai jos, castiga Premium Membership pentru o luna fara sa fie nevoie sa plateasca absolut nimic:
  1. Trebuie respectate 100% conditiile din Regulament de postare pentru ariile urmatoare: Console News, Tech News, Game Reviews & Previews, Tech Reviews si Stories & Other News.
  2. Stirile trebuie sa aiba minim 10 randuri iar reviews-urile minim 20 (fara tricks, please, fara fonturi marite, colorate si alte nebunii). Mare atentie la imaginea atasata (1280 x 720)!
  3. Nu se iau in considerare posturile ce contin greseli gramaticale sau de ortografie.
  4. Nu se iau in considerare posturile copiate din alte parti sau traduse direct cu Google Translate (ba chiar mare atentie, primiti infractiune pentru Neseriozitate)!
  5. Pe toata perioada in care ati beneficiat de Premium Membership, orice alt review sau stire nu se va cumula. Cu alte cuvinte nu puteti primi 10 luni de Premium pentru ca ati scris 10 stiri in aceeasi zi.
  6. Dupa ce ati postat o stire sau un review care doriti sa fie luat in calcul pentru acest concurs, va trebui sa-mi dati un PM si sa specificati ca ati scris pentru concurs.

  In felul acesta cred eu ca vom multumi pe toata lumea, iar site-ul va primi content nou si un "suflu" in plus pe ariile de Stiri & Reviews. Sper doar ca acest lucru sa nu ne impiedice sa strangem suma necesara pentru a merge mai departe si in 2014. Pentru ca, la urma urmei, degeaba o sa apara "dorinta brusca" de a scrie pentru comunitate, daca CG-ul nu va mai fi.

  Pentru cei care au nevoie de mai multe detalii referitoare la Premium Membership (si ce beneficii primesc cu acest tip de cont), aveti detalii aici. Iar despre situatia actuala care a dus la limitarea accesului pe aria de Bazar, aveti detalii aici.

  Va multumesc pentru intelegere si va doresc spor la scris!
  Attached Images Attached Images funny_writer.jpg

 2. #2 SP
  is the man! trickz's Avatar
  Quote Originally Posted by MonkY View Post
  [...] fara tricks, please, [...]
  Dar ce aveti cu mine?

 3. #3 SP
  Admin MonkY's Avatar
  Avem si primul "beneficiar": http://www.consolegames.ro/forum/f7-...ta-de-lansare/.
  Asta ca sa vedeti ca e for real... si nu doar banii conteaza (desi Gutza spune altceva)

 4. #4 SP
  Admin MonkY's Avatar

 5. #5 SP
  Admin MonkY's Avatar
  Momentan acest gen de "concurs" va fi oprit. Nu de alta, dar suntem deja in luna a 7-a si de-abia am trecut de 35% in sistemul de donatii. Dupa ce ne revenim, mai vedem

  Multumiri participantilor (si scuze ca nu am mai stat sa listez pe toti cei care au primit premium - cred ca au fost 20-30 de persoane).

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.

Similar Threads

 1. Concurs "Hai la Reviews" By OEE in forum Concursuri
  Replies: 71 Last Post: 12-06-2014, 08:34
 2. Concurs "Hai la reviews" Part 2 By OEE in forum Concursuri
  Replies: 14 Last Post: 11-06-2014, 17:24
 3. Concurs "Gadgets Reviews" By MonkY in forum Concursuri
  Replies: 21 Last Post: 11-10-2013, 16:09

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

 • You may not post new threads
 • You may not post replies
 • You may not post attachments
 • You may not edit your posts