Recent am primit mai multe review copies la ceva jocuri pentru console si ne-am gandit ca nu ar strica un concurs. Intrucat pe aria de Reviews lucrurile merg destul de greu in ultima vreme, cred ca ar fi util sa impacam "si capra si varza". Astfel, va punem la dispozitie jocurile de mai jos (doar un joc per user, sorry)... cu conditia ca pana pe 10 Mai 2014 sa scrieti un review care sa respecte http://www.consolegames.ro/forum/f51...nsolegames-ro/ (in special sectiunea referitoare la Reviews).
Tot ce trebuie sa faceti este sa va anuntati aici si sa spuneti care este jocul pe care-l doriti si la care sa va apucati de review. Iar de pe data de 12 Mai, vom avea 10 zile de "vot". Primele 3 dintre reviews cu cele mai multe vizualizari vor fi premiate cu 3, 6 si 12 luni de Premium Membership.
Deci, nu doar ca primiti jocuri for free, dar aveti sanse sa castigati si Premium Membership pentru review. Jocurile vor fi expediate prin curier pentru a putea dovedi receptionarea jocului iar transportul va fi suportat de catre castigator (de obicei costul este de 10-15 lei). Bafta si va rog sa tratati cu seriozitate. Cei care nu vor scrie review-ul vor fi banati!
P.S. Nu sunt acceptati userii noi... trebuie sa fiti inregistrati de cel putin o luna si sa aveti cel putin 10 post-uri. Multumim pentru intelegere.
PlayStation 3:Xbox 360:
Diablo 3 - 3 bucati - eagle-eye, DeathWings, PizziKane & Lynch 2 - 1 bucata - AndRewqpLego the Movie - 1 bucata - nazXbox One:
Diablo 3 - 1 bucata - djleo666Spider-Man Edge of Time - 2 bucati - djleo666, MarinakeX-Men Destiny - 2 bucati - djleo666, MarinakeBattlefield 3 - 1 bucata - DeeJay-RainYGoldenEye Releaded 007 - 1 bucata - MarinakeAlice Madness Returns - 1 bucata - AlanPoe
Metal Gear Solid V Gound Zeroes - 1 bucata - naz
Bookmarks