Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 1 of 21 1 2 3 11 ... LastLast
Results 1 to 20 of 416

Thread: CG Registered, Trader, Premium & VIP Users

 1. #1 SP
  Admin MonkY's Avatar

  CG Registered, Trader, Premium & VIP Users

  Ei bine dragi consolisti, datorita problemelor cu hosting-ul si a diverselor cheltuieli (din pacate efectele crizei se simt si la noi), la recomandarea comunitatii CG (multumim pentru idei), incepand de astazi se activeaza serviciul pentru Premium Users. Prin aceasta modalitate incercam sa oferim ceva mai mult pentru cei care doresc sa ajute CG-ul si material. Mai jos aveti diferentele intre Registered Users (default), Premium Users si VIP Users, precum si tarifele aferente.

  Banii stransi se vor duce la hosting, server si servicii pentru imbunatatirea experientei pe CG. Daca vom reusi sa strangem mai mult decat este necesar, banii se vor folosi pentru concursurile si premiile CG. Dar... sa ajungem si acolo. Multumim pentru suportul ajutat! Respect!

  Plata se poate face automat de pe site doar de aici, prin PayPal (momentan). Pentru a deveni Premium user folositi aceasta pagina (din User CP - Settings - Paid Subscriptions). In cazul in care doriti sa aflati detalii pentru si optiuni VIP va rog sa ne contactati (VIP se ofera pentru cei care doresc reclama si bannere)!

  Pentru cei care detin Revolut, puteti face plata folosind acest link. Va rog sa specificati la detaliile tranzactiei ce username aveti. Sincer cred ca via Revolut este cea mai buna solutie, pentru ca nu se ia niciun comision (asa cum ia PayPal de exp.).

  Pentru cei care nu detin cont PayPal sau Revolut, puteti efectua un simplu transfer bancar:
  • depuneti la orice banca (recomandat Raiffeisen pt. ca merge totul mai rapid) sau transferati prin internet banking echivalentul in RON in contul: RO77 RZBR 0000 0600 1160 1080 (beneficiar Rodica Niculae - crisstine pe forum - ea se ocupa de partea "financiara"). Va recomand sa specificati la tranzactie care este username-ul pentru care se face plata!
  • in cel mai scurt timp (de la intrarea banutilor in cont) ma voi ocupa personal sa fac trecerea la contul de Premium. Dati-mi un PM va rog cu detalii despre transfer, in caz ca intarzie operatiunea.
  Hope it helps... intre timp lucram si la a gasi o metoda pentru plata prin SMS, dar inca nu am gasit nimic care sa merite (se iau prea multi bani per tranzactie sau nu se accepta sume mai mari de 5-6 EUR).

  P.S. Daca doriti puteti ramane cu aceeasi culoare si identificat ca fiind Registered User (oricum aveti toate functiile de Premium User activate). Daca doriti insa sa fiti vazut ca Premium User, intrati aici (Settings - Permission Groups) si selectati Premium. Enjoy beeing green!


  FunctieRegistered UsersTrading UsersPremium UsersVIP Users
  Attachments Storage1.5GB4GBNo limitNo limit
  Maximum Private Messages100100020004000
  Maximum Avatar SizeN/A150KB200KB300KB
  Maximum Characters in Signature100250500800
  Maximum Number of Album Pictures10050010002000
  Participant TomboleNoNoYesNo
  Sticky in BazarNoNoNoYes
  Can post in BazarYesYesYesYes
  BannerNoNoNoYes
  Link la site/ReclamaNoNoNoYes
  Can Use Custom TitleNoYesYesYes
  Maximum file Attachment Size1MB3MB5MB5MB
  Free Partner Banner*NoNoYesYes
  Partner Banner sizeNoNo364 x 45728 x 90
  Secret loungeNoNoYesYes
  Username changesNoNoYesYes
  See ads in forum postsYesYesNoNo**
  Can close own threads in BazarNoYesYesYes
  Can use Bazar custom pageNoYesYesYes
  Can use Newsroom custom pageNoNoYesYes

  PerioadaPret TraderPret PremiumPret VIP
  1 luna3 EUR5 EURContact Us
  3 luni6 EUR10 EURContact Us
  6 luni9 EUR15 EURContact Us
  12 luni12 EUR20 EURContact Us

  * Pentru Premium Users este valabil doar pentru subscription pe 12 luni
  ** Valabil pentru propriile threaduri sticky

  Update 15.01.2012: Incepand de astazi atat VIP cat si Premium users vor beneficia de banner pe pagina de Parteneri. Prin intermediul acesteia practic aveti o mica reclama in plus (no extra charges). Pentru ca useri Premium sa beneficiati de acest spatiu de reclama va trebui sa aveti subscription pentru perioada de 12 luni. Astept bannerele voastre (sa fie pe fundal inchis va rog, si in format .png). Pentru VIP dimensiunea este de 728 cu 90 pixeli, iar pentru Premium este de 364 cu 45 pixeli. Totodata, astept si textul aferent (sa se incadreze in spatiul din pagina) si 2 linkuri (da, aveti posibilitatea la 2 linkuri - de exp. 1 link pe banner pentru threadul vostru de vanzare/cumparare, si 1 link pentru pagina voastra de profil). Hope it helps. Enjoy!

  Update 15.04.2012: Incepand de azi, membrii VIP si Premium au o arie dedicata. Avand in vedere ca e o arie speciala doar pentru voi... va puteti "juca" sau discuta fara a fi deranjati. De exp. cand aveti de creat un post si vreti sa vedeti cum arata inainte de a-l face public, e o idee buna sa postati inainte pe aria respectiva. In plus, tot aici vor fi postate si goodies-urile pentru Premium si VIP. Enjoy!

  Update 05.05.2012: Membrii VIP si Premium nu vor avea aceeasi restrictie pentru schimbarea nickname-ului. Practic au dreptul la 2 schimbari de nickname pe an. Deasemenea, limita pentru nr. de posturi posturi si vechime nu se aplica userilor Premium sau VIP. Mai multe detalii aici.

  Update 05.09.2012: Intrucat au fost introduse reclame pentru noul partener media in threaduri (ca ultim post in fiecare pagina), userii VIP beneficiaza de faptul ca acestea nu vor fi afisate in propriile threaduri, iar userilor Premium acestea nu le vor apare pe niciun thread.

  Update 15.12.2013: Intrucat pe Bazar a fost introdusa restrictia de postare (doar membrii Premium), ne-am decis sa cream si un pachet de Trader, care va fi dedicat pentru cei care doresc in special sa vanda/cumpere pe aria de Bazar. Va rog ca atunci cand luati un pachet de Trader, sa-mi specificati pe PM sau la plata... ca este special pt. asta.

  Update 20.12.2013: Am modificat un pic preturile pentru Trader, astfel incat sa fie complet diferite sumele platite (si mai mici). In felul acesta nu se vor mai incurca subscription-urile.

  Update 01.07.2016: Spatiul de stocare pentru Traderi a fost upgradat la 2GB, iar pentru cei Premium si VIP au fost dezactivate limitele (sper sa nu se abuzeze).

  Update 14.07.2018: Dimensiunea maxima a attachment-urilor pentru userii standard (Registered users) a fost downgradata la maxim 1MB per fisier (de la 2MB). Cine doreste mai mult, poate deveni Trader sau Premium User. Sorry.

  Update 23.05.2020: Acum puteti face transfer si via Revolut. Link-ul aici. Multumim!
  Attached Images Attached Images 01_premiumuser.jpg 02_i_want_to_become_green.jpg

 2. #2 SP
  \ tudyniuz's Avatar
  Super. In sfarsit !!!

 3. #3 SP
  Ex-Studentul :D Ovidiu's Avatar
  Finally Numele cu alta culoare maybe ?

 4. #4 SP
  Junior Member catza86's Avatar
  nu puteti implementa si plata prin sms? nu toti au paypal.

 5. #5 SP
  Member Webpredator's Avatar
  Seems nice

 6. #6 SP
  Admin MonkY's Avatar
  Quote Originally Posted by Ovidiu View Post
  Finally Numele cu alta culoare maybe ?
  Sigur, se rezolva. Plus un achievement sau un award special. Daca aveti alte idei, please let me know. Facem tot posibilul, ca doar de-aia este "premium"
  Quote Originally Posted by catza86 View Post
  nu puteti implementa si plata prin sms? nu toti au paypal.
  Incercam... sistemul de vB nu permite decat PayPal, Moneybookers si alte metode de care nici n-am auzit pana acum sa fiu sincer. De aceea nu am lasat decat PayPal ca fiind cel mai cunoscut.

  Oricum, un cont de PayPal se face instant in ziua de azi. Trebuie doar sa ai un card valabil.

  ---------- Post added 14-10-2011 at 03:37 PM ----------

  Wow! Deja avem un Premium User! Felicitari shorinnn! Sa ne spui daca merge totul cum trebuie

 7. #7 SP
  is the man! trickz's Avatar
  Uaaaa, ce ma chinuie Paypal! A functionat o singura data, cu deviantart, dar de atunci cere sa faca verificarile acelea... sa imi retraga o suma si sa o puna la loc. Accept dar nu imi rezolva niciodata problema...

  Edit: combinat cu BT.

 8. #8 SP
  Admin MonkY's Avatar
  trickz: pentru cei care nu au PayPal... ma ocup eu sa rezolv "manual". Sper sa reusesc, pt. ca sistemul implementat de vB nu este cel mai bun din lume. Am updatat in primul post cum puteti trece peste hop-ul cu PayPal-ul.

  ---------- Post added 14-10-2011 at 04:28 PM ----------

  Gata, acum Premium Users sunt green (Green Lantern guys rulez!)

  In plus, pentru Premium si VIP s-a ridicat limita pt. jpg upload la 4MB! Enjoy!

 9. #9 SP
  Junior Member catza86's Avatar
  ti-am dat un pm in legatura cu vip.

 10. #10 SP
  Admin MonkY's Avatar
  Quote Originally Posted by catza86 View Post
  ti-am dat un pm in legatura cu vip.
  Nu am primit niciun PM de la tine. Vezi sa nu fie full...

  ---------- Post added 14-10-2011 at 05:39 PM ----------

  Acum am vazut... nu ai trimis pe PM, ci via email (contact_us). Raspund imediat!

 11. #11 SP
  Member Witchalok's Avatar
  hmmmmm. Hai ca am luat eu de proba 3 luni.

  Green is my favourite color

  Nu ca as da 2 bani pe aia. Dar macar sa ajut forumul.

  E mai aproape de asta verdele

  Me likey!!!


 12. #12 SP
  Admin MonkY's Avatar
  OMG, ce sare verdele acela in ochi!

  Felicitari! Sper sa aiba succes ideea, sa nu mai stam sa ne rugam in genunchi pentru donatii & co. Hell yeah, daca merge foarte bine, cu restul de bani luam premii, platim si noi editori, programator, etc... Ah, ce vise...

 13. #13 SP
  Senior Member LucKos's Avatar
  Done! Am luat o luna ca sunt chifla rau cu banii luna asta dar in noiembrie ma upgradez! Cand se activeaza ca am nevoie ca painea calda de PMs

 14. #14 SP
  Admin MonkY's Avatar
  Quote Originally Posted by LucKos View Post
  Done! Am luat o luna ca sunt chifla rau cu banii luna asta dar in noiembrie ma upgradez! Cand se activeaza ca am nevoie ca painea calda de PMs
  Se activeaza instant (cum iti spune PayPal-ul ca e plata facuta, gata si premium member). Functiile trebuie sa fie din start ok, cu exceptia verdelui (got to work for it .
  Pt. el (si tipa din imagine) trebuie sa mergi aici si sa selectezi Premium: http://www.consolegames.ro/forum/pro...editusergroups

 15. #15 SP
  Senior Member LucKos's Avatar
  Nice! Done! Ar fi tare dc ai putea sa-ti pui ce culoare vrei... oricum merge si verdele asta

  ---------- Post added 14-10-2011 at 06:41 PM ----------

  inca o intrebare dc iau o prelungire sa zicem de 1 an dar pana sa expire actuala, se prelungeste sau da reset la ce a ramas si se activeaza subscriptia noua?!

 16. #16 SP
  VIP Member Donely's Avatar
  Arata bestial verdele

 17. #17 SP
  Turbo Killer RonanN1's Avatar
  ...va dau eu tot statut special

 18. #18 SP
  Admin MonkY's Avatar
  Quote Originally Posted by RonanN1 View Post
  ...va dau eu tot statut special
  That meaning... ?

 19. #19 SP
  Teraflops Graft's Avatar
  Don't mind Ronan, este trademark-ul lui.

 20. #20 SP
  Senior Member paunstefan's Avatar
  E o idee buna, in special pentru ca nu te " obliga" sa platesti pentru feature-uri obisnuite, platesti pentru ceva in plus. Dar limita de PM-uri mi se pare cam mica pentru membrii Standard ( cam mare diferenta intre ei si cei Premium), mergea o limita de 100 de mesaje.
  Si mai am o intrebare. Cand ajungi la Attachments Space-ul maxim, ce se intampla ?

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 1 of 21 1 2 3 11 ... LastLast

Similar Threads

 1. Exista Trader Rating? By MultiAmSaPopesc in forum Help Desk
  Replies: 3 Last Post: 02-07-2009, 17:12

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

 • You may not post new threads
 • You may not post replies
 • You may not post attachments
 • You may not edit your posts