Am primit-o, am si vopsit-o, ms Grey.
Am primit-o, am si vopsit-o, ms Grey.
acum am ajuns acasa ... acu verific :)
edit: am primit ... thx :D
Am primit si eu pana la urma, habar nu am sa o tunez, vad ca nu are numele pe ea, o sa o vopsesc doar. :D
Shame on me, am jocul din DECEMBRIEEE.:D
Btw, ce timpi scoateti?In afara de grey si cryssx care scot sub 1:28?
pe ce traseu ?
ps: pe mazda laguna seca am average-ul sub 1.29 si timpu cel mai bun 1.25
Ready 4 battle.
Neo, pe primul traseu, vezi primul post.
Criss, am vazut ca tu ai scos 1:25, mai bine ca grey, nesimtire frate. :D
Pe care traseu ? Maple ? am coborat sub 1.25.. 1.24 +
Nu-ti face probleme...la timpii astia, la prima greseala am zburat de pe traseu. Sunt teste..teste, setari,incercari in "Free Run" masina fortata la maxim, viraje numai pe langa vibratoare. In cursa de 25 laps e bine sa ai constant 1.27 sa ajungi pe podium.
Grey are marele avantaj ca e pe manual asa ca din start primul loc ar fi al lui, daca nu loveste masina.Pe manual castigi undeva la 2 secunde pe tura. Important e sa fii constant pe traseu, altfel..murcielago fly. O masina f.f dificila.
L Edit: Cine bate (primul) timpul 1:24.983 pe Mapple Valley cu masina de concurs Murcielago S 998, in decurs de 3 zile castiga 5.000.000 CR (Forza 2 money) de la mine. Asta e ca o motivatie sa va antrenati pentru concurs :D
count me in. apoc - 7
:)
Congrats, 1:24 deja e f smecher. incerc si eu sa mai scot din assist-uri, primul la care vreau sa renunt e dunga care reprezinta trasa ideala.Da, Murcielago mi se pare dificil de controlat, cel putin fata de Saleen.
2 nelamuriri am:
1. Cum fac sa-mi ramana si mie timpul pe undeva?Daca joc time trial imi ramane, dar ieri am jucat Career-test drive (or smth) si bineinteles ca nu mi-a ramas,iar "maretul" timp de 1:31:268 nu s-a inregistrat.Deci ce mod trebuie sa joc ca sa pot folosi masina si totodata sa-mi ramana timpii?In Free Run sunt disponibile si masinile cadou?
2. Cum fac sa joc cu bumper dar sa-mi ramana doar turometrul pe ecran, nu si vitezometrul?E mai bine sa folosesc turometrul digital, in loc de analog?
10x
cum fras ma inscriu si eu?
Postezi aici Gamertag-ul si numarul pe care il doresti pe masina. Ai grija la posturile din spate, sa nu fie deja alocat numarul de concurs.
Cel mai important, citeste regulamentul din primul post.
__________________________________________________ ____________________________________
Sa facem o recapitulare cu cei inscrisi deja (in ordinea inscrierilor):
1. Sandman (duck vad3r) - numarul 84
2. Sacaluka (SACALUKA) - numarul 1
3. CrissX (CrissX360) - numarul 66
4. Bobby (Bobbic) - numarul 26
5. MonkY (Alfamonk) - numarul 69
6. Axeaxel (Axeaxel) - numarul 46
7. florynd (florynd) - numarul 33
8. Taw (tauxxx) - numarul 5
9. Bokolino (bokolino) - numarul 9
10. N3O2005 (DisknktD) - numarul 18
11. Muggs (mu99s) - numarul 13
12. apoc (apoclambda) - numarul 23
13. M0R0I (M0R0I) - numarul 24
14. Dj Mo (I Dj Mo I) -numarul 20
15. GreyhounD (Greyhound2k7) - numarul 7
Cei cu rosu ii rog sa posteze numarul de concurs pentru a primi masina.
Daca exista cineva care a fost omis sau nu este trecut in lista cu numarul corespunzator, sa posteze deasemenea aici :)
deci trag GREU sa scot 1.26 pe mapple ... primele 20 de ture care le joc pe mapple .... ever
numarul 33
cum a zis si crissx ... la cea mai mica greseala am sarit de pe traseu grav ... da GRAV :))
media e undeva pe la 1.31 la mine ... din pacate :))
Axeaxel 1:24.858 . Pune la vanzare (auction) cea mai ieftina masina care o ai, cu pretul 5000 sell 5.000.000 si anunta-ma :).
a scris cine bate PRIMUL acel timp.. so... cumparaturi placute.... avem o rugaminte... am vrea sa ne intalnim intr-o seara 8 insi sa testam un start line
Ok, atunci hai ca intru sa aleg masina si o pun la vanzare
LE: am pus-o, daca ai alta preferinta sa-mi zici pentru ca nu am stat mult sa ma gandesc pe care sa o vand :D