NR 24
NR 24
primit masina , thanks !
Eu nu am vazut ca Maple Valley e in concurs. Intru si eu in 15 minute sa fac niste ture :)
Am primit si eu masinuta. Thx GreyhounD !
P.S. Damn i'm so noob at this game :)
S-a jucat aseara o cursa de test, cu asezarea pe grila, cu tot, a mers totul ok.
Am iesit pe ultimul loc, as fi iesit pe locul 6 (din 7) daca nu vorbeam la telefon 5 minute si daca nu mergeam 5-6 ture cu masina care scotea fum. :D
Dezastruos rezultat, in conditiile in care ababulu abia si-a cumparat xbox si facea o secunda pe tur in fata mea, iar eu am 50 de ture pe Mapple. :D
Asa e Grey, dar a mai fost un incident cu Mo in care el s-a tamponat si eu am intrat direct in el, n-am putut sa-l evit.
Desi nu scot timp bun pe el, cunosc circuitul destul de bine, doar ca nu m-am concentrat indeajuns.
Zicea Mo aseara ceva despre interzicerea voice-ului in timpul cursei, nu mi se pare corect.Cine e deranjat de ceilalalti sa nu-si puna castile si gata.
Btw, puteti sa-mi trimiteti si mie replay-ul de aseara, cumva?Chiar vreau sa vad "bumper"-ul lu cryss, axel, grey, exista o 1-2 zone unde pierd cel putin 2-3 sec, dar nu-mi dau seama unde. :D
10x
OK, 10nx.
Masina care ai cumparat-o este prima masina cu care am inceput in career:)
LE: ieri inainte sa intru in joc mi-a facut probleme, imi venea la un moment dat sa dau cu consola de pe balcon.
Asta mi se intampla si la TDU, numai ca acolo eroarea era mai diferita, nu-mi vine acum... plus ca nu ma lasa sa intru in joc de nici o culoare.
Hai ca pun o poza:
Masina o primesti gift inapoi..in cateva minute.
@Axeaxel
Forzamotorsport.net Forums - This console is missing downloadable content used in this profile. Please choose a different profile.
Cred ca ai dwn ceva pe un profil iar acum incerci sa joci cu altul.
La mine nu are legatura una cu alta, am alt profil care il folosesc cu al 2-lea controller si cu care am jucat decat split-screen doar atat.
In sfarsit, eu am rezolvat-o. Am scos hardul si l-am pus la loc. Daca mai face figuri si nu pot sa-i fac nimic mi-e ca o sa ajunga direct la publicitate cu tot cu jocuri. Cateodata ma scoate din sarite "cutia":wall:
Hmm, si pe mine, mai ales controller-ul care clipoceste mereu desi e incarcat full. Pe partea de multiplayer, "cutia" e inegalabila, le am pe amandoua, PS3-ul e 80% singleplayer.
Cred ca e vopseaua finala ptr. concurs :)
F. greu am batut timpul lui Axeaxel (cred ca dupa a 20-a tura)
De ce pe capota masinii mele scrie ceva gen CRISS?
Pacat ca n-am rabdare si cunostinte sa colorez masina, nu ma pasioneaza customizarile de nici un fel.
Am reusit sa scot sub 1:30 azi, finally.
Mersi CrissX, am primit banii =D>
Cat despre masina, puteai sa o pastrezi.