Mi-au picat la pack-urile gratuite din MyClub.
Printable View
Mi-au picat la pack-urile gratuite din MyClub.
review ign
https://www.youtube.com/watch?v=giOccTelEfo
Eu inca nu pot accesa partea online din cauza tantalailor de la Vodafone. Am jucat insa cateva meciuri offline si nu pot zice decat wooow. Fiecare faza trebuie sa o gandesti altfel. Nu exista automatisme. Portarii nu resping mingea direct in atacant. Jocul este efectiv un deliciu.
Eu am observat ca au implementat legea avantajului. La un meci, arbitrul a intors faza si a dat fault.
Pentru cei care ati cumparat option file de pe Pes Universe,acel pack cu 5 lire,stiti cumva cand vor aparea editarile pentru Bundesliga,Serie B,La Liga 2 si Portugal Liga.Am gasit un pack pe net cu ligile mentionate,dar trebuie sa editezi manual kitul,emblema,la fiecare echipa in parte...asa ca vreau sa stiu daca mai beneficiem in continuare de acel pachet.
Cateva impresii dupa meciurile online de aseara:
- jocul este mai lent pe partea online (nu stiu dc tine de conexiunea de internet);
- lag nu am observat nici in online leagues nici in My Club
- este enervant ca la sfarsitul meciului trebuie sa sari peste prea multe reluari ca sa revii in meniu
Nu este mai lent,este pe viteza zero.Probabil,daca a facut celalalt setarile,a scazut viteza.
La sfarsit apesi pe butonul Options si te scoate din meci fara sa stai sa dai x pentru fiecare reluare.
Dupa aproximativ 30 de jocuri online revin cu niste pareri suplimentare.
Timing- ul este cel mai important lucru in acest joc. Daca pana acum in pes sau fifa acest factor era acolo, dar jocul mai trecea cu vederea uneori o pasa mult prea tare data sau o centrare prea devreme expediata, in pes 2017 nu exista scapari de la acesta regula. Ai ratat momentul faza s-a dus. Cel mai greu este la deposedarile umar la umar si in mod special la intrarile prin alunecare.
Diversitatea: Aici Pes a dat cu pamantul de Fifa intotdeauna. Si in acest an un meci nu seamana cu altul. In 30 de meciuri rare au fost golurile primite sau data la fel. Daca esti inventiv, jocul te va rasplati.
Online: jocul se prezinta f bine, dc iti activezi filtrul pentru calitatea conexiunii, vei primi doar adversari compatibili cu netul tau.
My Club: acest mod face lipsa licentelor in Pes (cel putin pentru mine) uitata. Iti faci o formatie, alegi sigla, culorile, numele echipei si te bagi la joc. EXTREM DE IMPORTANT: In modul My Club poti selecta la filtrele online ca adversarul sa aibe o formatie de aproximativ acelasi nivel valoric ca si tine (in Online Leagues nu pot). Contractele jucatorilor se prelungesc mult mai usor ca in UT de la Fifa - la sfarsitul meciului esti intrebat daca doresti sa prelungesti contractul jucatorului x, iar banii ti se iau direct din contul virtual. Bani pentru echipa primesti in functie de rezultatele meciurilor. Jucatori poti gasi sub forma de loterie tot cu banii castigati din meciuri. Nu zic ca acest mod e mai bun decat UT din Fifa, dar cel putin pentru mine este mai practic si mai simplificat. Este la urma urmei o chestie de gust. Am cumparat acest joc ca si simulator de fotbal si nu ca simulator de Footbal Management.
Ca si incheiere: recomand jocul celor care cauta un simulator de fotbal si pentru cei care au timpul necesar sa il studieze si sa il invete. Cei care nu au rabdare sau cei care vor doar sa joace sambata cateva meciuri alaturi de niste prieteni le recomand Fifa. Si asta o spun fara nici o ironie. PES poate fi extrem de frustrant la inceput daca te astepti sa iti iasa orice, doar pentru ca joci cu Messi, Ronaldo sau Ibra.
Pacat ca nu are un mod Pro Clubs ca era must buy pt mine :) .
Exista lag sau functionare greoaie in meniuri/meciuri?
la Pes 2016 cand au lansat Myclub gratuit, era jale in primele saptamani.
Eu am un net de rahat aici in germania (ping 10 s, download 80 mb/s, upload 1,6 mb/s) comparativ cu ce se gaseste in tara si nu am probleme de lag. Meniurile nu au fluiditatea celor din fifa, dar asta e un lucru cunoscut in pes.
Echipele, au licente sau sunt si acuma cu nume aiurea?
Daca nu, se gasesc option file-uri care sa contina numele corecte, echipamente, etc?
Da,tocmai aseara au lansat cei de la pesuniverse option file v1,ce include editarea Premier League,Sky Bet,Serie A si B,La Liga 1 si 2,liga portugheza,Bundesliga,toate emblemele competitiilor,scheme tactice,actualizarea managerilor,e chiar un pack reusit.Dar am platit 5 lire pentru asta,iar instalarea fisierelor a durat in jur de 10-15 minute,practic toate ti le-au pus pe tava.Evident,poti sa le iei si gratis,asta insemnand ca vei avea un pic mai mult de munca,pentru ca editarea o vei face manual.Dar eu zic ca merita,iar daca devii membru,vei primi regulat noi update-uri,din cate am inteles vor sa editeze in viitorul apropiat liga rusa sau turca.Apropo,am luat de pe un alt site,3 fisiere bin cu edit-urile echipelor Celtic,Legia si Copenhaga ;) Asadar,spor la joaca.
Si le instalati pe PS4 aceste fisiere ?! sau vorbiti de PC
Un link cu option file ok aveti?
Si eu sunt interest pentru Ps4. Daca poti sa ne explici cum instalam pack -ul.
. Iti multumim
Tutorial: https://www.youtube.com/watch?v=bLWB...ature=youtu.be
Download: DFL OF 2017 V2
Urmati acesti pasi din tutorial,dar incercati sa creati cate o liga o data,(acolo am vazut ca sunt importate toate fisierele deodata,lucru ce ar putea sa cauzeze unele erori)dupa care salvati,apoi reluati editarea celorlalte ligi,rand pe rand.La Bundesliga,dupa ce selectati toate fisierele bin aferente echipelor din Bundesliga,dati next(va aparea Detailed Setting unde va trebuie sa bifati Apply player and squad data,neaparat sa faceti acest lucru,altfel nu vor aparea jucatorii si rating-ul echipelor,ci doar emblema si echipamentul clubului respectiv),iar fisierele vor incepe sa se instaleze automat.Dupa ce instalarea s-a efectuat cu succes,salvati modificarile,apoi mergeti din nou in edit meniu-Competitions-PEU League(aici e salvata Bundesliga) si redenumiti numele competitiei,adaugand desigur si emblema acesteia.La competition structure,selectati 18,intrati apoi la Europe,cautati Bundesliga si inlocuiti echipele ramase din PEU(butonul x -selectare echipa,cautati cu r1 other european team,x-echipa cu care vreti s-o inlocuiti) cu cele din "Other european team",mai precis Schalke,Leverkusen si Dortmund.
Nu e deloc sofisticat,necesita doar putintica rabdare,dar dupa cum am spus mai sus,nu dureaza mai mult de 15 minute totul.PS-am scris la repezeala,daca mi-a scapat ceva,revin mai diseara cu alte informatii.Sper sa va fie de folos.
Mersi esti un domn
Cel mai bine e sa bifezi doar in jur de 15 fisiere odata! Dupa import salvezi si apoi treci la urm 15..in cazul unui import esuat importi acel fisier(e) separat!
ps: fak'c yu Konami pt asta
Dar când te joci online, rămân numele echipelor sau revin la man red etc?
Trimis de pe al meu E2303 folosind Tapatalk