Nu am jocul. Deci sunt niste obiective. Pai nu sunt cam multe ? 1000 ?
Printable View
Nu am jocul. Deci sunt niste obiective. Pai nu sunt cam multe ? 1000 ?
Peste 1000 ...vointa sa ai :))
Sunt un fel de mini obiective, peste 1000 intradevar, si trebuiesc facute cam toate daca vreti sa puneti mana pe platina.
Un sfat: cele situate pe cladiri (AA guns care de obicei au doua garzi, foisoarele de observatie) pot fi distruse cu ajutorul lansatorului de rachete pentru ca impuscati doi ierpuri dintr-o lovitura si anume - cheltuiti mai repede bani pe munitie pentru a face trofeul de 75k si in al doilea rand nu mai aveti batai de cap cu cataratul pe cladiri.
Si inca un sfat: difuzoarele prinse pe peretii cladirilor pot fi doborate foarte usor cu cateva gloante si ar fi bine sa folositi Viper pentru ca este silentioasa si nu atrage atentia (decat daca e vreun soldat in zona si va observa cu arma in mana), iar cele situate pe stalpi pot fi la fel de usor de doborat daca sunteti in masina si darmati stalpul respectiv (desi am impresia ca merge metoda gloantelor si la astea).
Ah, si inca o chestie folositoare de care mi-am dat seama cam tarziu si m-am ofticat ca nu m-am gandit la ea mai devreme: daca ati facut upgrade la rezistenta, cand chemati masina pentru escape sau chiar membrii rezistentei pentru intariri, puteti sa cumparati munitie de la sofer ca sa nu mai bateti drumul pana la un gun shop.
Apropos, lansatorul o sa apara dupa vreo misiune anume ? Momentan sunt pe la 40% si inca nu e enabled la shop.
Da ..o sa ii dai unlock pe parcurs,daca nu ma insel dupa o anumita misiune in care trebuie sa bubui o masina...nu zic ce anume ca e spoiler :))
Graft 10+ pentru harta cu fantana aia blestemata :D
Pentru putin, ma bucur ca a fost cuiva de folos.
Terminat jocul, n-am mai avut rabdare sa fac 1000/1000...de departe in top 3 pt. mine pe 2009, indraznesc sa spun chiar ca mi-a placut mult mai mult decat GTA 4, cu toate bugurile care le are.
+ orasul arata fantastic, "provincia" la fel..totul pare mult mai viu ca in gta
+ blowing up **** never felt so good :D
+ soundtrack reusit si in ton cu ambientul
+ posibilitatea de a aborda misiunile dupa bunul plac : stealth sau guns blazin'
- se vede ca a fost grabit pe final din pacate, mici lacune in story..n-o sa intru in detalii
- buguri destul de evidente dar nimic care sa te impiedice sa continui jocul
- nu o sa mai prindem nici un dlc, si din pacate probabil nici un sequel
Take it away girls ! >:)
http://www.youtube.com/watch?v=nPTyfs8l5-M
...�l joc și eu, de c�teva zile, și-mi place mult! =D> Cu alte cuvinte...sunt �n lumea mea. Nu mă grăbesc, relaxat, mă uit...mă orientez...planuiesc...plantez cadouri explozive, mai �ncep c�te-o bătaie cu nazi ****s, etc.
- I love it http://www.rodoh.info/emoticons/nazi.gif
N-am ajuns departe, doar ce-am termina misiunea a 4-a (dacă nu mă-nșel). Mai mult m-am plimbat și explodart :-B
�n general...genul ăsta de jocuri mă disperă - mie nu-mi place să explorez...e plictisitor și monoton (de ex, seria GTA - să n-aud de ea), dar av�nd �n vedere...perioada �n care se plasează, povestea...(mai ales ca se mulează perfect cu filmul Inglourious Basterds) și alte amănunte...�l joc cu mare plăcere.
*p.s.
Și da, jocul merge perfect cu filmul Inglourious Basterds, la fel cum Call of Duty merge perfect cu filmul Enemy at the Gates).
Incearca sa faci perk-urile incet incet, o sa te ajute on the long run, si eu m-am apucat de la inceput mai mult de freeplay targets fara sa ma intereseze alte chestii si m-ar fi ajutat mai mult ceva perks in plus :D
De asemenea super bug, cred ca cel mai tampit...dupa ce vei obtine super rdx NU da load , o sa il pierzi :( foloseste doar save + continue game din meniu principal.
L-am terminat si eu. Mi s-a parut cam sec finalul. Cateva bug-uri, dar nu enervante (am ramas o data cu capul in acoperisul garajului dupa ce am coborat din masina), cam scurt (ma refer la povestea principala), dar in final un joc reusit. Pacat ca au fost grabiti cu el.
---------- Post added 04-01-2010 at 06:47 PM ----------
Cum naiba scapi de Level 5 Alarm?
Sau cumperi acel perk ( asa am facut eu ) :)
Eu am cumparat perkurile de masini, cred ca n-as fi terminat nici acum daca stateam sa caut tot, plus ca am inteles ca la tancuri e mai dificil..ca le gasesti avariate etc.
...oki, nu vreau să par un nemernic dar pe mine mă cam enervează o fază. De ce naiba se mai laudă cu save you game at any time...dacă după aia oprești aparatul (mergi să dormi sau etc.) și după ce dai continue game...te da dintr-un HQ aiurea. Păi ce rost mai are save you game at any time.
C�nd dau continue game...să mă dea fix de unde-am salvat eu...dacă nu...să lase să-și facă treaba autosave-ul și checkpoint-urile.
Am rămas azi dimineață pe la 2 sau 3 la misiunea cu sabotarea telecomunicațiilor (pe acoperișuri)...am salvat �n fața blocului și acuma c�nd dau continue game mă dă �ntr-un HQ și altă misiune...
That's not cool!
Ah, chiar nu stiam :) eram ferm convins ca e nevoie de toate...
@Ronan mi s-a intamplat si mie...si asta dupa o sesiune de vreo 4 ore , noroc ca a fost si ultima ... am mai facut Casanova si cam asta a fost :D
Acuma l-am terminat și eu :) - mă uit la credits, fac o pauză de masă și mă pun pe dinamitat :p
*p.s.
...era fain dacă se punea un final alternativ :-?
Oricum...�n ochii mei e un joc de nota ZC! =D> - R.I.P. Pandemic Studios.
---------- Post added 05-01-2010 at 02:05 PM ----------
*later edit*
AHAHAHA! NU cred! Am sărit din turn și mi-a dat un achievement lollol - no asta da! @-)lol
---------- Post added 05-01-2010 at 06:37 PM ----------
I believe I just stumbled upon a MAJOR glitch (a good one!) - Xbox360Achievements.org
...ahahahah! lol - vai că n-am aflat mai repede :@)
da, ce misiune aiurea, in camion dupa ce o salvez pe Veronique, urmarit de nazisti, eu la mitraliera trebuie sa trag in ei.
m-am chinuit de vreo 25 de ori si m-au luat dracii, masinile alea sunt multe si imi fac damage putin cate putin pana explodeaza camionul
stiu ca trebuie sa trag in cel de la mitraliera dar si asa drumul e prea lung si nu sunt salvari intermediare.
colac peste pupaza daca merg bine pe prima parte e un bug idiot ----> failed you've killed Dr. Kwong, desi Dr. Kwong n-are nicio treaba cu misiunea asta, doar ca trec eu cu camionul prin Chinatown.
Cred ca trebuie sa umblu la sensitivitate ca si asa se misca extrem de infect, ca sa pot trece de misiunea asta.
Voi cum ati trecut? Apropo, eu joc pe Hard, cred ca si asta conteaza.
La misiunea de care zici tu am avut parte de un bug bizaar rau de tot...trageam de nebun cu mitraliera in nazisti...si mi-a dat mission failed ca a murit doctoru ( psihologu care a incercat sa hipnotizeze un nazist ) si omu nu avea nici o legatura cu misiunea,acelasi lucru si cu escape a level 5 alarm,fugeam de nebun si mi-a dat mission failed ca a murit veronique...eu find in freeplay nu misiune.