la misiunea
Set Us Up the Bomb, am distrus 11+1 din 12+1 obiective, după care am căzut de pe clădire şi am murit. Am dat Retry, după care am dat şi Save. Surpriză: după ce am eliminat toate punctele galbene de pe hartă, bara de progres nu este �ncă plină. Dau Quit şi apoi Load la save-ul respectiv (singurul pe care �l am, că Autosave-ul este muuuult mai vechi şi �ntre timp am făcut 200+ freeplay targets) şi reiau misiunea. C�nd ajung la locaţie, unul dintre obiective lipseşte - at�t ca punct galben c�t şi ca obiect fizic - e spaţiu gol. Am �ncercat să dau Load, după care să merg acolo fără să accept misiunea �n prealabil -- aceeaşi situaţie, lipseşte efectiv obiectul de acolo. Am �ncercat să distrug toate celelalte 11+1 �n freeplay, Save (new slot), Load, Mission Start - rezultatul: c�nd ajung acolo, niciun punct galben, nimic! -- nici măcar bara de progres nu mai apare.
Dacă are cineva o idee cum pot ieşi din acest impas, aş fi recunoscător.
Pot să mai iau platina dacă nu fac această misiune şi răm�ne acea zonă (aferentă uzinei/instalaţiei respective) alb-negru?
Văd că a mai păţit cineva treaba asta la o altă misiune:
Palais Royale (Crochet mission 3) bug, NOT having to do with hitting the zepplins (potential spoiler - The Saboteur Issues & Tech Help - The Saboteur: EA Forums