jocul e foarte bun. din pacate, exploziile, dpdv grafic, sunt hidoase.
A intampinat cineva probleme la DLC-ul de nuditate? Mie nu-mi gaseste content dupa ce am introdus redeem code
LE: am rezolvat.
Eu cand am bagat codul mi-a scris ca este deja folosit. Desi jocul era sigilat. A mai patit cineva asa ceva?
Nici mie nu-mi gasea content, am tot incercat de 3-4 ori si nu-mi aduc aminte ce am apasat pana la urma (Cancel?), dar m-a dus in PSN la download package.
Superb joc...pacat de cateva chestii care il dau peste cap, masinile nu au dmg , exploziile care arata sub orice critica...si poti sa te lansezi si cu racheta pe o panta ca tot sta pe ciment ...talking about defying gravity![]()
...măăăăăăă, spoiler! Te omor!![]()
(pentru mine alea-s spoilere- vreau eu singur să descopăr BUG-urile
- după care să profit de ele la maxim pentru a termina jocul lollollollollol ) joke
Are intradevar cateva scapari la categoria buguri, insa eu unul trec cu vederea peste ele pentru ca nu-s chiar asa deranjante.
La trophies e chiar ok, adica nu sunt foarte greu de obtinut.
Hehehe..gandeste-te de 2 ori inainte sa zici...grele nu ...dar extrem de lungi
Wrecking Crew
You completed 333 ambient freeplay in Paris Area 1.
Unnatural Disaster
You completed 212 ambient freeplay in Paris Area 2.
Walking WMD
You completed 239 ambient freeplay in Paris Area 3.
Fatherland Fighter
You completed 53 ambient freeplay in Saarbrucken.
Coast Guard
You completed 76 ambient freeplay in Le Havre.
Dupa cum ziceam...jocul e superb...chit ca are acele buguri ...si sincer preferam niste trofee de genu ...finish on brutal / hard...ceva foarte greu , decat trofeele care iti mananca o gramada de timp.Guerilla Warfare
You completed 425 ambient freeplay in the countryside.
Le : desi nu e trofeu care sa specifice sa terminati pe easy / hard / normal ...va sfatuiesc sa nu jucati pe easy...ca pierdeti o frumusete de joc ..parca e sandbox pe easy.
Bun am luat si eu acest pack. Si cum vedem mai detaliat despre ce este vorba? Eu nu am gasit nimic despre nuditate pana acum. Daca gaseste cineva ceva in joc dupa ce a luat acest pack sa ne zica si noua![]()
In timpul jocului intri in meniu la options si poti sa alegi daca vrei nudity on sau off. Presupun ca DLC-ul adauga optiunea asta, nu am intrat in meniu inainte sa instalez DLC-ul.
Bun,am bagat codul...n-a facut nimic,bag iar..codul e deja folosit,intru la downloads ...the midnight show dlc wasn't found..would you like to download now? ...dau yes,connecting ea servers.Dispare fereastra ma da iar in meniu si nimic,dau la PSN ..no contend was found.Ce mama naibii frate.
Nu vreau neaparat pentru nuditate...dar am inteles ca acest DLC mai baga niste mini game-uri care te ajuta pentru bani ca sa cumperi de pe black market si iti mai da niste ascunzatori in plus.
“The Midnight Show” does more then add the ability to see the strippers in game nude, though that’s the aspect that’s bound to get the most attention. It also grants Sean Devlin, the Saboteur, access to the Belle de Nuit basement. Once you’re in there, you can gamble, if you’d like. Wired also reports that lapdances are available in the extra location.
Momentan nu sunt decat doua DLC-uri din cate am inteles, adica asta pe care-l avem cu totii, nuditate + stuff si inca unul pentru cei care au avut precomanda la joc, un cutit pentru stealth kill.
Eu am reusit pe cont UK, poate conteaza ..
LE: exact ce spuneam mai sus, este vorba despre zona jocului, daca il aveti din zona 2, faceti download la DLC cu un cont PSN UK.
Kidu ..vezi ca trebuie sa fi logat pe cont de UK ( eu ) ...aparent e pe zone...tocmai ce mi-am dat seama acum.
Bun,am jucat cu DLC-ul , acum se vad sanii , poti intra in subsol la cabaret unde poti sa joci un mini game ( throw the knife ) si poti sa faci contraband,costa 25 contraband sa joci ...eu in 10 minute am facut 120.Poti sa castigi si premiul cel mare ( palomino sedanca ) ..dar poti sa nimeresti si wiskey / bere si daca nimeresti de prea multe ori cazi lat.Si ai si un loc privat unde poti privi 3 fete dansand lasciv![]()
By istrategie in forum Videos
Bookmarks