Prototype @ PS3 9/10
+ destul de greu pe normal
+ AI
+ Combo / powers
+ storyline
+ Armura care seamana cu MDK
- grafica
Printable View
Prototype @ PS3 9/10
+ destul de greu pe normal
+ AI
+ Combo / powers
+ storyline
+ Armura care seamana cu MDK
- grafica
Dirt 2 @ PSP. Mi-a lasat un amic pspul lui sa il repar, pe weekend. Am rezolvat rapid problemele si acum mai testez din jocurile pe care le are el.
- slow. nu are un ritm alert.
- te busesti din senin...
- competitorii incetinesc.. dispar de pe harta si in anumite momente reapar si depasesc.
- grafica foarte... lame. Exista si jocuri de mobil care arata mai bine per total.
- putine masini.
- sunetul motoarelor ma face sa pun pe mute.
- ma asteptam sa fie macar mai multe harti dar nu sunt.
Prince of persia @ x360
+grafica
+gameplay
-povestea ( aiurita rau)
Assassins Creed 2
Superb jocul, se vede ca au invatat mult de la primul joc si nu mai este absolut deloc repetitiv sau plictisitor. Cat despre grafica, nu imi vine sa cred ca ajunsesem la concluzia ca nu merita sa il cumpar acum doar pentru ca anumite persoane spuneau ca e un joc prost... pierdeam o experienta foarte placuta.
Assasins Creed 2
+Ending-ul
+Ezio Auditore
+Auditore Family Crypt
+2 Hidden Blade
+Hidden Gun
+Throwing Knives
+Un mic "cadou" de la Altair
+Economic System
+Noapte/zi (Venetia arata superb noaptea)
+Orase destul de mari
+Ezio poate sa innoate
+Flying machine
+Gondolele
+Codex Pages
+Statuiile
+Assassin Tombs
+Nu mai e repetitiv
+Thieves
+Courtesants
+Leonardo da Vinci
+Cataratul este foarte,foarte fluent
+Poison Blade
-Camera
-Ezio isi lasa barba
-Gondolele
-Oamenii apar din senin pe strazi,cel putin in versiunea Ps3
-Prea putine gloante la Hidden Gun
Nota:
9.5/10
Disney Hercule 10/10
+ oldies but goldies
+ nu am cuvinte , sentimentul copilariei
Moama... Ce-l mai jucam cand eram mai mic :drool::drool:
God of War Collection - God of War 2 - http://i49.tinypic.com/21ad7kg.jpg Platinum
http://i45.tinypic.com/nn1qqc.jpg
++ Finisat fata de God of War 1 din toate punctele de vedere (grafica, sunet, gameplay) ceea ce nu poate decat sa duca acest joc peste pragul de perfect.
+ The Titans.
+ Face de rusine foarte multe jocuri aparute anul asta.
+ Puzzle-uri putin mai simple decat in primul dar care mi-au placut mai mult.
+ Challengurile mi s-au parut mai abordabile, m-am simtit mai in control, mai putin bazate pe noroc.
+ Ultimul nivel/capitol, superb.
+ Extra game mechanics (Icarus wings, stopping time, going back in time, Pegasus)
Sunt sigur ca am uitat multe altele.
Nu pot sa pun nici un minus, au fost chestii minore care nu merita pomenite. All in all doua dintre cele mai bune jocurile pe care le-am jucat vreodata, care mi-au facut mare placere sa le joc a doua si chiar a treia oara (gow II) cu o poveste captivanta si cu un gameplay bine pus la punct. Sa nu mai vorbim de pofta care mi-au deschis-o pentru God of War III :applause:
Uncharted2.
Foarte captivant, nu am mai intalnit o asa varietate intrun action-adventure =D>..........insa povestea ma dezamagit pealocuri.
Devil May Cry 4@X360 - 1k/1k - :witch:
...need....food and...sleep! lol=D>
Cu mari pauze :( (First Played: 1/3/2009 4:03:42 PM - Last Played: 12/10/2009 8:17:56 PM)
[+] Capcom
[+] Nero / Dante
[+] Nero(S) / Nero(DT) / Dante(Gilgamesh) / Dabte(Pandora) / Dante(Lucifer) / Dante(S) / Dante(DT)
[+] Kyrie / Gloria / Trish / Lady
[+] Berial / Bael / Dagon / Echidna / Bianco Angelo / Frost / Blitz / Mephisto/ Faust / The Savior / The False Savior / Sanctus / etc. !!!!
[+] Anima Mercury / Evil Legacy / Key of Cronus
[+] Red Queen / Blue Rose / Yamato (Nero)
[+] Rebellion / Lucifer / Ebony & Ivori (OMG :x) / Pandora / Yamato (Dante) - nu-s toate...astea mi-au plăcut de la el
[+] Dificultăți multiple (Human / Devil Hunter / Son of Sparda / Dante Must Die / Heaven or Hell / Hell or Hell) - așa...ca fapt divers, pe Hell or Hell...un hit = ai murit (punct și de la capăt) #-o-
[+] Bloody Palace (un fel de Survivor mode) :-B
[+] Ranks! B-)
[+] Music
[+] Story
[+] Big Bosses B-)
[+] Gameplay cursiv (prima dată...l-am jucat de pe disc...nu se puetea instala la vremea aia pe HDD - și-a mers perfect. Acum...după install...au disparut și micile Loading screens dintre...misiuni)
[+] Resident Evil 4 - easter egg
[+] Mai sunt!
[-] Pardon...
Mai jos am atașat noul background primit după ce am trecut Bloody Palace cu Rank S. Pentru fiecare...chestie majoră făcută �n joc...primești ceva.
Am totul! =D> - iar alături de celelalte Devil May Cry-uri...arată de minune! :) (Devil May Cry 3 a fost de 2 ori mai greu ca Devil May Cry 4...dar asta e altă poveste :p).
...am uitat să precizez: �n background sunt prezenți - Echidna / Berial / Dagon (iar ascunși sunt Chimera Seed / Chimera / Faust - �n fundal de tooooooooot!).
...mă refer la Rank S.
Asta e lista �n funcție de dificultate:
Devil May Cry 3: Dante's Awakening
Devil May Cry 1
Devil May Cry 4
Devil May Cry 2
Nu zic doar eu asta...o zic SUTE (dacă nu mii) de fani DMC :) (search forums).
Chiar și �n wiki scrie ceva de genul că DMC3 a fost criticat de mulți pentru dificultatea lui...(bla, bla).
Dar...tot ce-i posibil. Poate tu ai avut mai mare priză la DCM3, nu te contrazic :P
E ca și la Call of Duty 2. Mulți zic că...e cel mai greu din serie. Pentru mine a fost cel mai ușor. �n schimb am avut mari probleme la World at War (cu 763475347534 de grenade).
Ronan,o sampanie,ceva?:evil::evil::evil: Ca ai la status la mess de 3 zile Bloody Palace,Rank S=D>Felicitari!
Cred ca cel mai greu 1k pe care il ai,corect?
Exista 2 versiuni de DMC 3 - una se cheama
Devil May Cry 3 Dante's Awakening
si a 2-a
Devil May Cry 3 Dante's Awakening Special Edition
Cea de-a 2-a este mult mai usoara decat prima (din punct de vedere al dificultatii TOCMAI datorita faptului ca multi dintre jucatori s-au plans ca versiunea normala e PREA GREA)
Corect :p - urmat imediat Battle Fantasia #:-S
Stai că trebuie să-mi ajungă peste c�teva zile -> Mushihimesama ****ri Ver 1.5 :witch:
http://www.youtube.com/watch?v=7YFPcIlQEFQ
...na boss!
Bayonetta - Platinum#:-S
Assassin's Creed II @x360
+ puzzle-urile absolut geniale
+ grafica
+ storyline
+ assassinations/finishing moves
+ noapte/zi
+ locatiile
+ the truth
+ codex pages