Mie nu mi se pare spoiler si tot o sa cumpar jocul chiar daca primea nota 1 de la 1000 de useri. Nu ma influenteaza parerile altora, dar citesc din curiozitate :D
Printable View
Eu am patit ceva nasol la GTA4 inainte sa il termin, i-a zburat la unu un porumbel pe gura despre sfarsitul jocului si mi-a luat tot cheful de joc.
Assassins Creed 2 :xbox:
NOTA: 8.0
Aww, f*ck, de ar fi zburat si la mine, poate aveam chef sa termin jocul... mereu am asteptat un glitch/misiune in care sa ii iasa unui personaj un porumbel din gura si poate sa il fugaresc... sau sa il impusc... dar nu a iesit nimic :(. Ah, te refereai metaforic, ca i-a iesit unui user ceva pe gura.. damn, speram la porumbei reali :( Nasol oricum, te inteleg la capitolul asta...
Ai glumit la faza cand ai zis ca ai crezut ca i-a iesit vreunui personaj un porumbel din gura nu?
Vai, chiar asa subtil sunt in ultimul timp? :))
Ontopic: Assassin's Creed 2, devorat, pe toate partile. Nota o vedeti in review'ul pe care l-am scris acum :D
PixelJunk Shooter @ PS3 - 100% trophies
[+] gameplay
[+] physics
[+] magma suit
[+] art style
[+] boss fights
[+] cooperative
[+] prea scurt
NOTA: 9.5
Felicitari Q-Games! =D> Can't wait for Encore!
Tekken 6. Acest mini review este scris din prisma unui jucator casual care se intalneste cu universul Tekken pentru prima oara. De fapt, care se intalneste cu un fighter cum trebuie pentru prima oara.
Nijikon 2009, zona de jocuri, videoproiector, concurs de tekken 6. Desi eram super increzator pe fortele mele datorita unor fightere precum Naruto (sa nu va luati de mine :-w) sau Mk vs Dc, mi-am luat o bataie grava in prima runda. Dupa o noapte de antrenament in mall Vitan, la T6 arcade, am reusit performanta de a imi lua bataie in a doua runda.
La ceva timp, am avut ocazia sa joc si pe consola din dotare. La inceput m-am speriat de campaign, am considerat ca este prea haotic. Dupa antrenamente indelungi cu colegii, am reusit sa parcurg o mare parte din campanie fara probleme.
+ Asuka. Love her.
+ VS multiplayer
+ level design
+ pandaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
+ Bob
Tekken 6! Woo! B-)
Resident Evil 5 @ PS3
8.5/10
Trivial Pursuit Platinum
Cel mai bun Quiz pe care l-am jucat =D>
Call of Duty Modern Warfare 2 @Xbox 360-1000/1000=D>=D>=D>
+Spec Ops
+Split Screen
+Campania
+Ghost
+Stealh Missions
+Gameplay
-Prea scurtX(
-Juggernauts:wall:
-Grafica putea fi mai buna
NOTA: 8.5/10
Jocul mi-a placut foarte mult dar am avut multa bataie de cap mai ales ca am jucat singur Spec Ops,inafara de cele split screen care le-am facut cu ajutorul unui vecin.
De ce ??? =https://www.consolegames.ro/forum/cpstyles/cg/buttons/viewpost.gif\" alt=\"View Post\" />
Rogue Warrior 8.5/10
+Gameplay 10
+Sunet 10
-Grafica 7
-Story 8
Resident Evil 5 @ PS3 - co-op cu ReNeGaDe124:%%
[+] gameplay
[+] story
[+] grafica
[+] sheva with new suits:x
[+] co-op excelent implementat
[+] Uroboros:x
[+] boss fights
[-] mici bug-uri
[-] nu a fost asa de horror cum ne-am asteptat
*Per total un joc excelent.Calin,stay tuned for the Veteran run:evil:
9/10
Fifa09-1250/1250(primul din RO,si probabil,singurul:D) Nota=>9.8
Dirt 2 -1000/1000 Nota=>10 cu felicitari
Fable 2-1210/1350 Nota=>8.6
Tekken 6 @ PS3 Platina 10/10
+Lars
+Alisa
+Armor King / King
+Leo
+Scenario Campain care imi aduce aminte de jocurile de la arcade de acum ceva vreme.
+Ending movies la fiecare char
+Arena
+Character customization..am vazut niste charuri facute de cativa oameni care arata super :)
- controlu + camera in scenario campain care uneori e super enervant