-
La mine a fost RROD-ul:evil:
-
Am inceput pe un Nintendo nu stiu ce model dar se potriveau "casetele" de la Terminator .. imi aduc aminte ce inebuniti eram atunci sa ne luam casete .. abia asteptam alocatiile #-oapoi ani buni am stat pe PC .. bani multi bagati in placi video si procesoare ... pana intr-o zi cand am jucat la un amic God of War pe un PS2 si asta mi-a cam deschis ochii. Am vrut initia sa cumpar un PS2 .. dar in final m-am ales cu un PS3.
PS: Acum am vandut PC-ul si stau bine mersi pe un laptop pt. net & stuff si PS3 pt. jocuri. "Much more fun" :rulez:
-
am inceput acu o luna.
ma gandeam un pic la heavy rain si gt5, dar nu am avut in minte un joc anume.
dar aveam ceva bani de aruncat si am zis sa iau un ps3. si uite asa m-a prins febra, ajungand sa cheltui vreo 5.000 ron pe jocuri. :-&
costisitor, dar merita.
-
pc-ul e mai costisitor, in plus nu te pune nimeni sa iei jocuri noi.
la mine totul a inceput cu un terminator ( ca majoritatea) si dupa am avut o "consola" portabila care avea doar 5-6 jocuri maxim.
apoi ma duceam sa joc in sali de jocuri arcade (jocuri pe fise) o adevarata placere sa joc samurai showdown.
acum am un xbox 360 si ps2, folosesc si pc-ul pentru gaming.
-
intradevar la pc doar placa video a depasit costul ps3-ului :)
dar amandoua au plusurile si minusurile lor.
nu ii suport pe aia care zic, gata am consola, **** pc... jocurile pe pc sucks si asa mai departe.
atitudinea asta se gaseste si pe forumurile de pc games, ceea ce nu mi se pare ok.
jocurile sunt jocuri, indiferent de platforma pe care ruleaza.
de ce se face impartirea asta nu pot sa inteleg.
poate chestia aia cu strugurii si cu vulpea... |:)