iti dai seama ca si linkul de pe youtube e in 720p nu?
Printable View
iti dai seama ca si linkul de pe youtube e in 720p nu?
da, imi dau seama
tu iti dai seama ca pe youtube e compresat de la 1200MB la aprox 400MB in aceiasi 720p? Deci calitatea e mult inferioara?
il gasiti pe gametrailers, la calitate foarte buna. sunt cam dezamagit de film. destul de prost facut. ma asteptam la mult mai mult, dar, de fapt, este doar o insiruire de cinematics-uri din joc (cu mici exceptii), legate...destul de haotic...
Gata si eu: 100%. De acum joc serios multiplayer, sa imi dati si mie invite cand jucati si sper sa scoata mai repede patch-ul ala ca sa nu mai fie probleme.
Eu am o problema - Nu mai pot deloc sa imblanzesc niciun cal, oricum as misca analogul, imediat ce ma urc pe el ma si arunca. Sa fie vreun glitch sau probabil [SPOILER=spoiler] e din cauza ca joc cu Jack?[/SPOILER]
Pai....
Ma rog, am dat un restart la joc si vad ca nu mai sunt probleme, se pare ca a fost un bug.
Fratilor spuneti-mi si mie cum sa fac sa castig la blackjack ca deja mi-a scos par alb.De vreo 5 ori m-am ridicat de la masa si l-am impuscat pe dealer si pe toti din bar de nervi.
Asa castigi: shoot everybody->collect winnings->ride into the sunset;).
Trebuie sa faci 21 ;)
Mie dintre toate mini-gameurile cele mai grele mi se par horseshoe bull**** ala si finger fillet /ma refer la cel mai complicat, cu cel putin doua butoane/ :wall: Daca te enervezi, nu-ti mai iese in veci si pierzi si o gramada de bani /pariez maxim de fiecare data :evil:/.
Stiu si eu ca trebuie sa faci 21 dar nu reusesc sa-i bat ca sa le iau banii.
daca vreti sa vedeti cam la ce "nivel " se discuta si pe forumuri straine ...
http://www.reddead.net/forums/
Daca faci pentru costum si vrei doar sa castigi o data e foarte simplu. Trebuie sa faci mai mult decat pui, adica daca platesti 20 la intrare trebuie sa faci mai mult, asta o faci din doua maini. Apoi da quit.
Nu uita ca tu joci doar impotriva dealer-ului, nu si impotriva celorlalti. Nu risca aiurea, pt ca dealer-ul e obligat sa traga carte daca are < 17 si de obicei da peste 21.
Daca vrei sa faci bani multi si nu-ti iese, baga poker si triseaza. Sau si mai simplu fa boundies, si captureaza-i pe aia vii. Desi nus de ce ti-ar trebui asa multi bani, ca nu faci cine stie ce cu ei.
eu cand dau sa trisez la poker ,nici bine nu apas butonul ca apuc sa vad o fractiune de secunda acel semicerc si imediat se ridica unu si zice ca trisez.
Care e faza ,ce tre sa fac,sa tin apasat butonu de trisat?
La fel patesc si eu,nu stiu care-i faza:-?? ca si la mine nici bine nu apare semicercul si dau sa mut spre centru sageata si gata ma si prinde ca trisez:kick:
Nu. Trebuie sa tii cursorul in mijloc. Nu fa miscari bruste ca e mai greu apoi sa-l stabilizezi. Uita-te la filmulet la sec.18. E adevarat ca uneori iti da cursorul departe si e foarte greu sa-l redresezi in timp, dar de obicei e aproape de mijloc.
http://www.youtube.com/watch?v=I1PQqJYdaaA
Atunci e simplu: salvezi inainte, bagi banii, jdai bet maxim, joci doua maini (parca nu merge din prima, ca platesti 20 ca sa joci iar max bet e de 10, deci castigi dintr-o mana maxim 20, deci trebuie sa joci doua...daca imi amintesc bine), daca castigi amandoua mainile iesi. Daca nu, quit si intrii din nou. Daca pierzi prea multi bani load game.
Mie mi-a iesit din a doua.