daca a terminat cineva jocul;imi poate raspunde la urmatoarea intrebare:e mai lung decat gta4?ma refer doar la storyline.:)
Printable View
daca a terminat cineva jocul;imi poate raspunde la urmatoarea intrebare:e mai lung decat gta4?ma refer doar la storyline.:)
PlayStation LifeStyle - Red Dead Co-op Trophies Appear
Quote:
With Red Dead Redemption released to the masses last week Rockstar were quick to outline plans for their stylized western shoot-em-up. They announced the free Outlaws to the End co-op downloadable pack and promised more DLC is to come. Since launching last Tuesday in North America and last Friday in Europe the game has sold very well, racking up over 10 million in its first week.
Upon detailing the Outlaws to the End DLC pack, Rockstar said that the DLC will include six new co-op side missions ranging from raiding a mine and stealing the gold to riding down a river to secure a town�s weapon supply. The DLC will include new multiplayer rewards as well as new trophies. Upon inserting your Red Dead Blu-Ray into your Ps3 today you will be greeted with patch 1.01 which adds the Outlaws to the End trophies to tantalize your taste buds.
The trophies follow:
Well Done � Bronze - Complete a co-op Mission
Have posse, will travel � Bronze - Complete all co-op missions
2 Guys, 1 co-op � Bronze � Complete co-op mission with 2 people
Stake a claim � Bronze � Get a gold medal in any co-op mission
Struck gold � Bronze � Gold medal in all co-op missions
Friends indeed � Bronze � Complete a co-op mission without dieing
You rule � Bronze � Complete all advanced co-op missions
Your mother iode � Bronze � Gold medal in all advanced co-op missions
Dodge this � Bronze � Achieve a kill chain of 10 or more in any advanced co-op mission
Bulletproof � Bronze � Complete a co-op mission without dieing
eu personal, am temrinat GTA4 in 26 h la 92%. aici am facut 87% in 32h.
conteaza foarte mult si faptul ca aici ai doar calu, care se misca destul de incet, in comparatie cu masinile, si eu am pierdut cateva ore bune cu vanatul si adunatul florilor.
Daca folosesti camping, te transporta instantaneu oriunde vrei sa ajungi...
A vazut cineva filmul de pe FOX? Ma intereseaza sa stiu daca arata povestea pana la capat, pt ca inca n-am terminat jocul si nu vreau sa imi spoiler-easca sfarsitul.
stiu, la fel cum poti folosi trasurile, dar nu am folosit niciodata asa ceva. am preferat sa ma plimb eu, pentru ca mereu, pe orice traseu, mai dadeam de un side mission si mai crestea ceva acolo...
Mi se pare foarte misto jocul. Atentia la detaliu este uimitoare, dar Rockstar ne-a obisnuit deja cu asta (vezi GTA4).
Atmosfera este foarte bine realizata si ai multe lucruri de facut (cel putin, pana acum - am ajuns in Mexic si am facut 2-3 misiuni - nu mi s-a parut repetitiv).
Trebuie tinut cont si de faptul ca in GTA4 aveai la dispozitie un intreg oras, o groaza de masini etc., iar aici esti in mijlocul pustietatii, calare pe un cal (oricate rase de cai or fi in joc.. a horse is a horse) si totusi jocul nu plictiseste. Am intrat foarte putin si pe multiplayer, de data asta e mai distractiv.
Good job Rockstar! Devin din ce in ce mai buni la jocurile astea open-world. Abia astept sa vad cum o sa iasa GTA5 sau, de ce nu, Red Dead "something else". :D
Am terminat si eu story-ul, superb joc. Ma bucur ca deznodamantul lasa loc pentru un sequel, sau de ce nu chiar un prequel. Sper ca in viitor cei de la Rockstar vor mai scoate un Red Dead Redemption.
L.E:
Cand l-am auzit prima data vorbind exact la asta m-am gandit si eu:).Oricum tot jocul are niste voci si dialoguri f bune,unele dintre cele mai bune care le-am intalnit pana acum in vre-un joc.Asta si cu Vice City sunt cele mai reusite open worlduri de la R* dupa parerea mea.
Fact: I s-a mai parut cuiva ca vocea lui Marston e identica cu cea alui DMX ?
Acum, dacă stau mai bine să mă g�ndesc şi Alden Pearce cred că se vrea un omagiu adus lui Sam Elliot �n Tombstone.
Că tot ai adus aminte de Vice City, tind să cred că şi pentru mine este cel preferatul din toată seria din simplul motiv că majoritarea referirilor la serialele de televiziune şi filmele din anii 80 pe l�ngă faptul că erau foarte evidente, �mi erau foarte cunoscute din simplul motiv că programele noastre după jumătatea anilor 90 cam pline de aceste lucruri erau :-? .
Revenind �nsă la joc, oric�t de mult l-am aprecia trebuie să recunoaştem că fizica este destul de ciudată, sau mai exact bugurile care duc la aceste lucruri ciudate. �nţeleg că e open world şi recunsoc şi eu că e un joc la care s-a muncit din greu, dar mi se pare cam ciudat ca un cal care sare peste o piatră pe care nu o poate sări să răm�nă tot pe 4, sau să urce pe ditamai panta, ca să nu mai zic că explozile, pe c�t de drăguţe or fi, parcă sunt fără sens c�nd vezi ditamai explozia dar clădirea �ntreaga; (chit că acea "clădire" e un cort care aparent nu poate lua foc)
Din păcate lucruri ca cele menţionate mai sus şi altele pe care le-am uitat �n momentul de faţă, fac ca jocul, pe c�t de memorabil e să nu fie cu adevărat o capoderă :( .
Cu parere de rau o spun ca multiplayer-ul m-a dezamagit. Foarte multe deconectari fara sens (adica ma baga intr-un free roam ca dupa doua secunde sa ma scoata si sa ma puna pe alt server), meciuri free for all de maxim 3-4 jucatori, unde cel putin doi sunt camperi si devine frustrant. Probabil daca joci cu multi oameni pe care ii stii e misto, dar asa nu merita. Cand intrati la multi?
Iata si un raspuns oficial, in engleza, postat in reteaua socialclub.rockstargames:
Quote:
�What exactly is this John Hillcoat short film of Red Dead? is it a prequel?� � received via Mouthoff
No. A Short Film Made From Red Dead Redemption is not a prequel � instead, director John Hillcoat was given free reign to use the world of Red Dead Redemption as his own personal film studio, manipulating characters, animals, sound and weather to create his own personal vision of the first chapter of Marston's story � his quest to capture Bill Williamson. By capturing gameplay footage and editing cutscenes, Hillcoat and editor Barry Alexander Brown were able to create a unique short film that deals with one specific slice of the game's story. (Confession - there are about two or three lines of dialogue we re-recorded for the piece, and a couple where we had to remove bad language. Otherwise it is 100% from the game.)
Sursa: Rockstar Games Social Club
bine ca n-am apucat sa ma uit la el :D
de unde sa te uiti la el ? eu personal nu prind FOX (cred) iar pe net vad ca nu a aparut...