Atunci viata mea care e?
Printable View
Atunci viata mea care e?
D-asta ma gandeam, pt ca exista medicamente. Deci alea le folosesti doar in situatii in care ai ecranul rosu si n-ai unde sa te retragi?
Good post mate :yes: Nici eu nu stiam cum se face smecheria /desi probabil ca scrie in manual :D/ si e good to know pentru MP. In SP nu i-am simtit lipsa pana acum.
Am facut si eu 30% din joc in ~10 ore, iar jocul imi place din ce in ce mai mult. Nu-mi place in mod deosebit treaba aia cu aruncatul potcoavei si faptul ca Marston mai mult ameninta.. scursurile.. jocului in loc sa le aplice niste bine meritate corectii, dar in rest experienta de joc, per total, e dreamy :)
De-abia astept sa reintru si eu in randu lumii in weekend cu netu la PS3 si sa vad daca fac fata si in MP :-SS
PS: Ii indemn pe cei care cand au ajuns la 30 la suta in GTA 4 au renuntat la el din varii motive /me included/ sa incerce cu incredere RDR pentru ca e alta viata ;)
Mă (!&=/#&"(/! =#=/(!" #=/( !=/"& #)! �n "#&=! & #(!&" /# de poşte care trimit pachetul la mine (aici intr�nd Deutsche Post DHL şi Poşta Rom�nă) . E plecat de pe 21 mai... Mai se duce un weekend �n care aveam şi eu timp mai mult de joacă... :-<
Personal multiplayreul mă lasă puţin rece.
Aspectele negative pe care le-am �nt�lnit ar fi următoarele:
1. �n Free Roam trebuia să curăţ un canion de bandiţi şi unul a picat sub păm�nt. El trăgea �n mine şi mă omora dar eu nu aveam cum.
2. Meciurile din multiplayer nu sunt balansate. Am �nt�lnit şi 8 vs 4, iar pe l�ngă asta, nu prea se ţine cont de rang. Erau 3 de level 25+ �ntr-o echipă şi-n cealaltă toţi de sub 10.
3. Deşi funcţionează inviteul c�nd intri �n joc ai şanse foarte mari să nu fi pus de aceeaşi parte cu persoana care te-a invitat.
Aspectele pozitive, nu ştiu care ar fi, �n afară de factorul fun.
�n opinia mea multiplayerul pare de umplutură şi nu prea-mi conferă o satisfacţie supremă. Probabil că băieţii de la Rockstar ar trebui să apeleze la nişte colegi din domeniu care au un renume �n domeniul multiului pentru a face o experienţă multiplayer demnă de cea din single player.
am facut vreo 12% in doua ore si ceva pe PS3. am observat ca si la mine se aude fan-ul mai tare la jocul asta. E superb jocul, povestea te captiveaza imediat, nu ai timp sa te plictisesti. Preferatul meu e Poker-ul si am pierdut ceva timp aici.( e o metoda interesanta sa faci bani din poker. eu am facut vreo 70$ in juma de ora. Deci se poate.) .
doua intrebari: ......
1.Exista vreo sansa sa vand calul salbatic pe care il prind cu lasso-ul si il imblanzesc? sau e doar pt fun.
2. banditii pe care ii duci legati in cladirea serifului , ajung la inchisoare? ca al meu statea pe podea dar nu il baga nimeni in seama. Multumesc
si va rog pe viitor sa folositi Cover-ul pt spoiler, sa nu ne stricam suprizele pregatite de joc citind ce a facut unul sau altul.
ca o concluzie, eu zic ca jocul merita toti banii si e altceva fata de GTA4, spun asta in sensul bun. Il recomand pentru single-player, multiplayer nu am jucat.
F%$#!! Am pierdut 300 de dolari pe blackjack si poker, vreo 2 degete si-o unghie la dat-cucutitu-printre-degete, la dice am scapat p jos paharul(take that battlefield), am aruncat cu o potcoava in propriul cal la copit� game-must be somekinda record-, pic de pe toti caii pe care incerc sa-i imblanzesc, femei se pare ca nu pot combina la bordel in jocul asta, I SUCK at MINIGAMES! Noroc cu dastardly trophy&skunk hunting(in curand iau platina pe skunk kills) :scary: favourite activities. BTW mi se pare mie sau duelurile sunt extrem de usoare?
Acum serios, in curand voi posta pe http://www.consolegames.ro/forum/f60...controlerului/ pentru noul record. Genial joc... Genial!
am ajuns la 17% dupa 6 ore de joc si vreo 5 de multiplayer :)
Probabil că depinde şi cum joci. Dacă te axezi doar pe misiunile principale e normal să se termine repede, draq, şi GTAul puteai să-l termini �n nu ştiu c�t timp, dar contează c�t de mult vrei să savurezi jocul. Eu unul mă pierd �n sidequesturi şi-mi place.
Mă bucur că mi-am făcut costumul de trişat la poker. Mă-ntreb ce se-nt�mplă dacă mă prind şi-ncepe a gun fight. După ce-i omor le iau eu toate jetoanele? :-?
Ceea ce m-a cam deprimat dacă pot să zic aşa, este faptul că jocul e situat după 1900 şi nu dai de indieni. :( L-aş fi apreciat şi mai mult dacă era setat �n 1875-1880, după terminarea războiului.
Parca am vazut ceva indieni in trailere, nu mai stiu exact. Posibil sa fie in a treia parte a jocului.
Trofeul More than a Fistful- Earn $10,000 in Single Player il primesc oare daca am acumulat $10k pe parcursul jocului, desi i-am mai si cheltuit? Sau oare il voi primi cand am $10k in "cont"?
[SPOILER=Comoara]Am vazut ca pe youtube se intreaba daca poti gasi o comoara fara sa ai harta respectivei comori ,raspunsul este nu ,am incercat sa gasesc comoara nr 3 ,cea din casa abandonata ,desi nu gasisem comoara nr 2 si nu am putut sa deschid cufarul cu comoara .
Eu va sfatuiesc sa va uitati la IGN_Strategize pe inside xbox si sa marcati pe harta cu care vine jocul fiecare comoara ;)[/SPOILER]
@Walkman: Trebuie doar sa obtii 10k $ ,nu conteaza daca ai mai cheltuit din ei