Super smecher !! Dabea astept sa apara...de mult ( foarte , foarte mult ) timp nu am mai asteptat atat de mult dupa un joc !!! :dance:
Printable View
Super smecher !! Dabea astept sa apara...de mult ( foarte , foarte mult ) timp nu am mai asteptat atat de mult dupa un joc !!! :dance:
Multiplayer Game Modes:
- Free Roam
- Deathmatch
- Team Deathmatch
- Gold Rush
- Team Gold Rush
Team Gold Rush it is! <:-P
zavvi.com - Red Dead Redemption (Zavvi Exclusive Mini Brady Guide) PS3 - precomanda si iti ajunge in cutia postala cel tarziu pe 21, dar de regula ajunge cu o zi-doua mai devreme ;)
De-abia astept, o sa primesc jocu asta chiar de ziua mea <:-P
Team Gold Rush e capture the flag.
mai misto zic ca o sa fie free roam, pt ca ai random encounters.
o sa fie misto sa joci cu prietenii si sa-ti faci de cap.
[url]http://www.gametrailers.com/video/ga...red-dead/64250
omg omg omg omg omg :circles::circles::circles::circles:
A mai fost pus.
Me likey :x
abia astept MP va fi divin :X
frumos joc , am facut si eu o precomanda la acest joc prea frumos , sper sa gasesc si cu cine juca , deoarece mai toti prieteni mei joaca wow si Aion, iar in jocul asta multiplayerul face tot farmecul jocului .
Probabil ca prietenii respectivi o sa mai joace jocurile mentionate pana la aparitia lui Diablo 3 si StarCraft 2 cel mult ;)
Referitor la jocul de fata, mai mult ca sigur ca o sa faca savoarea amatorilor de MP third-person o buna bucata de vreme, deci nu-ti face probleme pentru ca o sa ai cu cine juca :D
Wow cum arata..Can't wait:D
Parca vad ca "engineer-ul" va avea trusa de potcovit, medic-ul trusa de veterinar, etclol
zavvi.com - Red Dead Redemption (Zavvi Exclusive Mini Brady Guide) PS3
+
Discount de 3 lire pentru comenzile de peste 30 lire: MVC3
=> Red Dead Redemption + Mini Brady Guide + Discount �3 = �32.45 (154 lei la cursul de astazi)
So, cine isi mai face precomanda? :D
Eu am facut pre-order la el de mai mult timp. Nici nu cred ca aveau chestia cu mini guide-ul pentru cei cu precomanda. O sa primesc mini guide-ul acela cand imi vine jocul?
Cancel it si fa din nou Precomanda ca sa fi sigur:P