Mersi de poze ffocus! Jocul pare un pic mai blurry pe PS3, dar nici eu nu observ diferente considerabile si am un ochi critic format la asa ceva. Iar explicatia e simpla de ce arata mai bine pe X360, doar e scris pentru GFX ATi. ;))
Printable View
Daca voi cand jucati un asa joc va uitati dupa umbre si iarba...e clar.
E clar că pe XBOX360 se vede mai bine, e şi normal pentru că au un engine mai bine optimizat pe XBOX360:
- rezoluţie mai mare şi texturi ceva mai mari, cred;
- efecte mai multe.
Nu ştiu ce e at�t de dezbătut. Asta e. Vă convine bine, nu vă convine, tot bine. Nu cred că Rockstar Games o să schimbe ceva p�nă nu �nvaţă să programeze ca lumea consola PS3.
E diferenta, dar cand joci nu iti dai seama.
Blurry - Bluray, poate inseamna ceva lol.
GOTY scrie pe jocul asta!
Nu fi aşa sigur. Mai sunt jocuri bune de apărut: LBP 2, TDU 2, Starcraft 2, Mafia 2; şi-o mai fi c�teva, de care nu oi fi auzit.
ohoooooo.. mai sunt o gramada de jocuri de aparut pe langa cele scrise de Radoo, cum ar fi Medal of Honor, Max Payne 3, L.A. Noire etc.. Ca sa nu mai spunem si de cele aparute, cum ar fi Gow3, Heavy Rain etc.
Singurul concurent serios mi se pare Mafia II.Si poate LBP.Pe mine , sincer , gow 3 m-a cam dezamagit...
Un video cu diferentele dintre versiunea de PS3 si cea de Xbox 360.
Red Dead Redemption - Versionsvergleich | Videos | GamePRO.de
RDR flickering test - 360 vs. RDR flickering test - PS3 by VJ hanmik | YouTube Doubler | Mashup Helper
Intr-adevar monstruoase diferente...Nu stiu ce o sa ma fac cu versiunea de PS3. :@)
Video Game Review - �Red Dead Redemption� Brings Old West to Life - NYTimes.comQuote:
And now it has, though this project involved no small leap of faith (and no small expense: between $80 million and $100 million, according to industry executives).
Red Dead Redemption: Groundbreaking video game lets players relive the Wild West | Mail OnlineQuote:
Makers Rockstar Games are thought to have spent up to $100million on the long-awaited project.
In perioada asta de criza : accept orice donatie constand in jocuri PS3 >:D<
si on topic :
Red Dead Redemption Blu-ray vs. DVD - Loading Times Comparison
dupa vizionarea acestui filmulet, intr-adevar, diferentele sunt destul de mari. una e sa bage mai mult blur si sa randeze putin mai departe, dar sa nu se vada o trasura care este la 10m de jucator...mi se pare destul de patetic.
intr-adevar, daca ai doar versiunea de PS3 si nu stii care e faza, il savurezi cu cea mai mare placere, dar daca joci intai pe X360 si vrei sa il incerci si pe PS3...mai bine nu :P
whatever , just play the game .80% din multiplatform games arata mai bine pe 360 ,si credeti ca a schimbat lucrul asta ceva?
Eu zic sa cumparati jocul pe platforma pe care il au mai multi useri de pe forum (asta daca aveti ambele console), astfel putem sa ne strangem 16 intr un meci.
Banuiesc (sper) ca cei mai multi de aici si au comandat jocul pe PS3, deci daca nu va puteti hotari, choose the PS3 version.
Vrei sa spui ca nu ar fi? Le-ai jucat pe primele? Daca o sa fie facut cu grafica actuala, poveste si atmosfera la fel de inchegata ca primele doua, poate oferi o experienta single player foarte tare.
Tu ai vazut screenshot-urile la Max Payne 3? Mie mi se pare praf, si da, le-am jucat pe primele doua, este una din seriile mele all-time favorite.