:))
Intr-adevar este unul dintre putinele jocuri in care am avut rabdarea de a urmari absolut tot ce se intampla acolo cu sufletul la gura. Povestea e foarte bine legata: "Isaac, I wish I could talk to you..." B-)
Printable View
Eu n-am citit nici un text-log.
Explicatia despre chestia din spoiler este "in your face",doar daca il joci cu ochii inchisi si asculti cine stie ce tampenii in headset nu stii ce e aia.AKA joci Dead Space degeaba. :)
Deci nu ma pasioneaza deloc storyline-ul la un joc. Daca vreau poveste, ma uit la un film, citesc o carte. Cand vreau sa ma joc, vreau sa ma joc. Mie mi-a placut ft mult jocul pt ceea ce este in sine ca gameplay, povestea ma lasa rece. Doar eram curios ce e chestia aia mare, atat.
As vrea sa incep jocul pe imposible sau cum se numeste ultima dificultate si sa pastrez upgrade urile.Ii dau load game cu tot de am upgradat insa nu stiu cum sa procedez cu dificultatea,o ia automat pe mediu.Nu e posibil?imi spune cineva cum ar trebui sa procedez?Mersi!
Nu poti incepe pe impossible cu echipamentul din jocul precedent. Trebuie luat de la zero.
Superb jocul. De mult n-am mai jucat atat de "incordat" (cred ca de la Doom 3 or so). E genial, de la meniuri pana la scripturi si sunet. EA has done it again. Desi n-am ajuns decat la capitolul 3 (nici nu stiu cate sunt, si nici nu vreau sa stiu), i really dig into it. Story-ul e destul de tipic (Event Horizon anyone ?), dar cred ca e genul acela de joc, care chiar daca stii ca dupa urmatorul colt sare monstrul, si tot te trec un pic fiorii. L-am jucat noaptea, lumina stinsa, casti, tot tacamul. Am renuntat in curand la casti, parca nu se compara sunetul cu cel surround... Nota 9.8 pana acum din partea mea :)
Am si eu o mica intrebare. Merita cumparat Scorpion Suit ? Ma refer, fata de Elite Suit, pentru un beginner ca mine, are rost ? Sau merita mai incolo, dupa ce termin jocul pe medium ? Thx in advance.
Later edit:
Elite suit - 10% armor
Level 5 suit - 20%
Scorpion suit - 25%
Military - 30%
Pe medium nu cred ca are rost. Eu nu prea am sesizat o mare diferenta intre obsidian si scorpion. Eu am avut redeem code, deci nu s-a pus problema sa dau bani pe ea. Eu nu cred ca merita oricum.
Eu l-am luat, ptr 200 pct. M-a corupt Mo.
Acum m-am apucat de joc pe ps 3 am ramas cu gura cascata foarte tare :D O sa revin cu pareri dupa ce il termin .
L-am downloadat si eu. Diferenta de 5% este almost zero. Dar arata al naibii de bine fata de albul ala al Elite-ului. And btw, SiCK, cum Dzeu consideri tu cheat un costum care oricum este available in orice LE edition ? Also, de ce ti se pare cheat un costum care oricum nu este cel mai bun din joc... In fine...
Pt. ca poti sa-ti cumperi costumul si sa-l porti inca de la inceputul jocului (ma rog, nu chiar de la inceput), altfel ai fi nevoit sa-l joci destul de mult timp ca sa strangi bani pt. respectivul costum :D
SeikQ: si in Limited Edition e disponibil din start, si costa tot 0 ;)
Oricum, jocul e "greu" cu orice costum... that's for sure. Cel putin eu l-am inceput pe medium si nu mi se pare deloc asa usor cum spuneau toti. Cel mai greu ma descurc cu munitia... pt. ca o irosesc aiurea uitand de stasis :))
Eh nu e un cheat costumul, eu am avut un voucher pt scorpion si l-am dld.Am terminat si eu jocul pe medium wuoof. Destul de greu a fost dar am izbutit cumva. Tot timpu ma puneam sa joc cu un pic de groaza in mine, tot timpu eram alert si cu frica in sange sa nu-mi dea omor spurcaciunile alea.Pe la sfarsit deja aveam costumul la maxim upgradat ,cre ca ma ajutat putin(mai mult).Acuma vrea cineva ce a terminat jocul sa-mi spuna si mie ceva despre
Cheat sau nu, eu il am deja :D si ma bucur de joc in acelasi mod ca si cel original. Scorpion suit imi lace cum arata.
MonkY, si eu am aceeasi problema, cu munitia. Asta ma sperie cel mai mult, nu monstrii. Devin isteric, incep sa tremur, sa transpir cand imi arata ca mai am 2 gloante :D
Da,cu ammo am avut si eu probleme, asa e facut jocul asta sa te faca sa te temi si findca nu ai munitie.Nu e ca si alte shooter unde poti sa tragi si in copaci sau pereti sa vezi cum ramane urma de la ele. Mai pe la sfarsitu jocului m-am mai cam prins ce arma cum sa folosesc si in ce situatii.
scorpion suit, este cel mai bun din joc.... este de fapt level 5 suit dar cu alta fata si fara upgrade-uri... level 5 este maxim... si intr-un fel are dreptate Sick... il downloadezi si pleci cu el si scapi si de dat bani pe level 5 suit
legat de problemele cu ammo.. folositi statis oameni buni si dupa ce le retezati picioarele, folositi cu incredere curb stomp
@Srachi