Pentru ca nu avem thread dedicat acestui joc, m-am decis sa il inaugurez eu. Jocul apare peste doua zile, dar intre timp va puteti relaxa cu un review: IGN: Dead Space Review
Pentru ca nu avem thread dedicat acestui joc, m-am decis sa il inaugurez eu. Jocul apare peste doua zile, dar intre timp va puteti relaxa cu un review: IGN: Dead Space Review
Am descoperit ieri pe PSN US la download, pt timp limitat, o armura playstation black pt Dead Space
Jocul arata incredibil!Tre' sa ma hotarasc ce sa iau intre el si Silent Hill. Tough choice!
bineinteles ca accept sfaturi man! Merci! Dar e cam greu sa aleg intre ele pentru ca sunt si fan inrait al seriei SH, le-am jucat si terminat pe toate de atatea ori si deh, iti dai seama!![]()
M-am uitat si eu la film (Event Horizon that is) acum doua zile si mi s-a parut un fas. Atmosfera de "in space" bine realizata, insa povestea si scenariul slabute. Bine, e si un film vechi, dar tot Alien 3 prefer. Chiar nush de ce nu se mai fac astfel de filme SF, acum toti producatorii de nisa s-au reprofilat pe filme cu superheroes sau fantasy...
Astia sunt tampiti: Dead Space | OXM ONLINE
Si pe Eurogamer a luat 7/10.
Bookmarks