da poti eagle
si eagle ei na-m lag deloc depinde ce internet ai eu am de la fast link ;)
router :D
Printable View
da poti eagle
si eagle ei na-m lag deloc depinde ce internet ai eu am de la fast link ;)
router :D
eu am avut intr-un singur meci, dar a fost foarte enervant...
Da daca ai facut tu meciul inseamna ca e de la tn daca oponentu tau a facut inseamna ca de la el este internetul
si inca ceva nu juca cu cei care au rosu la internet joaca cu galben sau albastru ;)
pai facuse el, si il avea pe albastru... si in timpul meciului, din 2 in 2 secunde scria "connecting" si se bloca putin jocul
PE mine ma enerveaza unii.Deoarece cand au viata rosie(putina) ies si numai castiga nimeni :((
A si campionatul cand o sa fie>?
Primul Ninja Storm e singurul (chiar SINGURUL) joc de PS3 pe care l-am vandut la Second Hand. So...am cateva intrebari pentru cei care au luat Storm 2: (PS: Nu trollez, chiar as vrea sa imi iau jocul, iar primul mi s-a parut decent dar nu la fel de bun ca Accel 2 sau 3)
- Ai mai multe Oougi pentru fiecare personaj? Sau doar 1 pe personaj ca primu?
- Dureaza mult sa unlockezi toate personajele? Voua cat v-a luat?
- Local multiplayer e EXACT ca la primu?
- Overall: Regreta cineva achizitia?
-despre Oougi nu pot spune pt ca n-am jucat inca cu toate personajele.
-ca sa deblochezi toate personajele trebuie sa termini partea de story (eu inca mai am side-questurile) si mai am 3 personaje
nedeblocate (yondaime, tipu ala din tekken si cred ca killerbee). per total mi-a luat vreo 6-7 ore (n-am dat skip la filmulete deloc).
-local e la fel
-si nu regret deloc achizitia, inca nu am terminat tot, mai am chestii de gasit, questuri de facut, personaje de deblocat (desi in principiu am terminat story-ul) si mai am si online multiplayer care cred ca o sa ma tina ceva vreme.
6 ORE? si ai terminat story mode?
Story-ul la Storm 1 il termini lejer in 3-4 ore, deci nu fii asa mirat. Mi s-ar parea normal sa exceleze mai intai pe partea de gameplay, apoi pe cea de story. In plus, la Storm 2 story-ul e repartizat in misiuni, nu decurge totul fluid. Daca ai terminat primul chapter, poti sa treci la al doilea cand vrei tu, nu esti obligat sa faci asta imediat ( am luat ca exemplu primul chapter, banuiesc ca asa e la fiecare misiune din el ). In plus, ai si misiuni separate, ce nu sunt legate de story. Defapt, chiar si daca ar avea 2 ore de playtime, conteaza rejucabilitatea si cat te tine ( 10-20-30 ore ), nu neaparat story-ul.
pai ma mir ca mie mi-a luat 34 de ore numai singleplay cu toate questurile,dar 6 ore, parca e prea putin.
6 ore DOAR story-ul principal. fara requests, fara. ce pot sa zic, le-am facut destul de repede pt ca n-au fost asa dificile.
eagle este si faza cu killer bee vs sasuke dar trebui sa unlockezi ceva nus
Si tu de ce nu ai pus spoiler ca el?Ti-a fost lene sau ai vrut sa strici placerea altuia de a afla?...si btw,ce inseamna "ceva nus"..ce in seamna defapt acest "nus"?
mda. eu pun spoiler sa nu afle lumea si mr. charliee iar o da-n bara. :galben:
stiu draga charilee ca e, si stiu cum ajung acolo, din moment ce pusesem spoiler era normal ca eram in cunostinta de cauza.
asa, vroiam sa anunt ca oficial sunt gata de campionat, asa ca va rog sa confirmati si voi ca sunteti gata, sau ca nu sunteti si mai asteptam :)
mai asteptam ca mie inca nu mi-a venit.nush ce naiba fac astia de la zavvi ca deja e a3a saptamana de asteptare:-w
Merci Eagle. Se pare ca il voi cumpara si eu. :)
Dupa ce-am citit postul lui eagle si dupa putin timp am vazut la Storm 2 ca iar a postat charliee, mi-am zis in gand, involuntar, " iar vine asta sa ne lumineze " :wall:.
In curand, s-ar putea sa iau initiativa unui thread bazat pe un tutorial, despre "ce inseamna si cum folosim spoiler" si-am sa-l rog eventual pe Monky sa-l faca sticky, pentru asemenea oameni care nici macar dupa 80 de posturi nu stiu ce-i ala spoiler sau cum se foloseste. Ce sa mai vorbim despre limba romana. Charliee, vezi ce faci cu romana ta, ca pana acum am impresia ca esti semi-analfabet ( gramatica, semne de punctuatie, enunturle se incep cu litera mare, etc. ).
Apoi, ne arati respect zero. Noua, tuturor. Ti s-a atras pana acum atentia de "n" ori, tu numai nu te potolesti. De ce naiba vrei sa ne zici ceva ce poate noi nu vrem sa aflam sau nu ne intereseaza :wall: ? Din posturile tale am mai observat ca te consideri superior tuturor, iar in majoritatea cazurilor devii chiar enervant.
Daca mai continui sa infestezi threadul cu posturi si spoilere inutile, am sa ma vad nevoit sa te exclud din campionat.
Asa, in legatura cu campionatul, m-am gandit cum ar trebui sa se desfasoare. Desgiur ce urmeaza sa zic sunt doar sugestii, ne putem sfatui aici daca e bine sau nu asa ca feel free to disagree :)
Eu zic ca fiecare sa-si aleaga un SINGUR caracter cu care va juca pe tot parcursul campionatului. Va puteti alege orice personaj mai putin Naruto varianta Sage si varianta Hokage (e cam acelasi lucru) deoarece dupa parerea mea e un pic prea puternic.
Cat despre modul in care o sa ne luptam, putem apela la clasicul mod "2 din 3", adica vor fi 3 lupte intre aceeasi oameni, cine ajunge primul la 2 castiga si trece mai departe. Acum am o intrebare, jocul are optiune gen "invite friend" sau trebuie sa dai la search sessions pana iti gasesti oponentul?
In ceea ce priveste iteme-le folosite, aici aveti libertate totala. Putem folosi orice item.
Bun, deci am zis despre personaje, partea de fighting si iteme. Awakening mode desigur va fi posibil (nici nu stiu daca poti sa-l dezactivezi).
Mai e ceva? :-? nu cred... daca da, spuneti-mi. So, ce parere aveti? Ce schimbam si ce lasam?
---------- Post added 02-11-2010 at 07:39 PM ----------
A da, si propun ca castigatorul sa primeasca un badge de la MonkY :>. Sa vorbesc cu el, sa vad daca se poate.
Mi se par bune sugestiile tale. As propune un sistem 3/5, ar fi mai interesant cu 3 lupte ( fiecare runda in seri diferite ). Totodata, vor fi grupe ( sper eu, echilibrate ), unde primii 2/3 clasati merg mai departe. La iteme... mi-ar fi indiferent daca ar fi interzise, oricum nu le folosesc. Spammerii sunt descalificati ( daca intr-o runda cineva sesizeaza un spammer, trebuie anuntat pe Pm unul din organizatori, iar daca recidiveaza este exclus si pierde toate meciurile, fie ca in primele a batut/ a fost invins ). Totodata, daca cineva se apuca de spamat in sferturi/semifinale, i se ia locul de urmatorul clasat in aceeasi grupa cu el. Ma mai gandesc putin si-am sa public zilele urmatoare un regulament provizoriu.
PS: Anunt bucuros intrarea in campionat a userului reikkoo :rulez:. Inscrieri se pot face in continuare, daca exista doritori, printr-un simplu Pm.