Incearca ;) razvy sa imi tai din elan
da razvy am dat 250 lei daca nu crezi bine daca crezi iarasi bine
Printable View
Incearca ;) razvy sa imi tai din elan
da razvy am dat 250 lei daca nu crezi bine daca crezi iarasi bine
Cat m-as bucura,mai charliee, sa te bata toti posesorii de Naruto storm 2 pe PS3!Incearca sa lasi din atitudinea asta de atotputernic,fii atotputernic la tine in clasa(a 7-a banuiesc)
parca vezi ca i se strica ps3-u sau nu mai merge sa se conecteze cand o sa il avem noi:-j
deja e foarte mult offtopic pe aici...:wall:
---------- Post added 19-10-2010 at 10:09 PM ----------
[url]http://www.gametrailers.com/video/cy...ippuden/706360
Cat m-as bucura,mai charliee, sa te bata toti posesorii de Naruto storm 2 pe PS3!Incearca sa lasi din atitudinea asta de atotputernic,fii atotputernic la tine in clasa(a 7-a banuiesc)
of topic
Si roby este blu-ray desteptule inteligentule
eu cred ca esti clasa a 6 a ;)
---------- Post added 20-10-2010 at 12:49 AM ----------
off:scz mesajul era pentru grimm
on :YouTube - Canalul utilizatorului PS360HD2
daca vrei sa faci off topic macar scrie sa inteleaga lumea despre ce vorbesti:-??
---------- Post added 20-10-2010 at 12:57 PM ----------
[url]http://www.gametrailers.com/video/behind-the-naruto-shippuden/706361
ce blu-ray ma? lasa naruto si du-te si invata ca ramai repetent,ce sa mai comentez de faza cu clasa a 6-a...cand eram eu clasa a 6-a taicatu' lucra la maicata(nu o lua ca pe o insulta)
Daca asta nu e gluma de clasa a6-a, atunci eu sunt Chuck Norris.Quote:
taicatu' lucra la maicata
off:LOOOLLL TAiCATU LUCRA la MAICATA :)))))
on:YouTube - Canalul utilizatorului PS360HD2
Gata cu certurile lasatio balta
robbyy taicatu lucra la maicata laso balta baietas
@eagle-eye chiar n-am spus`o ca pe o gluma,crezi ce vrei
@charlie deja nu mai am ce comenta...fix asta este atitudinea care o urasc cel mai mult,atitudinea asta de 'ba tu esti prost' 'ba tu ramai virgin pana la 10 ani' etc. este atitudinea unui copil idiot de 12 ani,crezi tu ca sunt clasa a 6-a,dar crezi cat se poate de gresit.(apropo,se scrie repeTEnt nu repent) si cu asta am incheiat postarea aici,chiar nu am de ce sa postez pentru un pustiulica naruto wannabe ca si charliee
LAST EDIT: eu in locul tau as consulta un dictionar inainte sa postez pe acest forum,pur si simplu nu imi vine sa cred ca un elev de clasa a 7-a poate sa scrie in halul asta:| la ce scoala esti? sa-i dai in judecata pe acei profesori de limba si literatura romana pt. ca te-au invatat sa scrii in halul asta...
on: si-a luat cineva de aici jocul?ceva pareri :D?
la cum ai scris te-ai bagat mai rau in .... charlie.mi-a ajuns de atata offtopic.nu mai zic nimic de subiectul charlie.cred ca deja ne-a ajuns tuturor de el
---------- Post added 20-10-2010 at 08:26 PM ----------
this is crazy :D [url]http://www.gametrailers.com/video/naruto-vs-naruto-shippuden/706387
Pana acum cel mai incredibil boss battle este cel cu orochimaru :D
si din cate am observat nu e completa lupta dp GT;)
daca o punea completa ...mai erai curios sa joci?? deja stiai tot.. asa au bagat si ei cateva faze:D
M-am jucat si eu.
Am ajuns pana la fightul cu Deidara si l-am terminat. (Este foarte usor cel cu Deidara, si foarte rapid. Cel cu Kakashi era mai interesant decat cel cu Deidara.)
daa , oricum eu stiu "povestea" luptei.. sa zic asa.. doar ma uit la anime , dar in joc e diferit :D adica una e sa joci tu , una e sa te uiti :-B
dupa mine cel mai interesant a fost sasuke vs itachi (the best)
si da am terminat jocul nota mea este 8 :D
Alejandro care este psn tau?
sau mai bine bagal pe al meu charlie_merlin