charlie,cat ai dat pe el :D?
Printable View
charlie,cat ai dat pe el :D?
Eu am vazut jocul pentru XBOX 360 in Auchan, la Media Galaxy.
costa cam 2 milioane jumate sau ceva de genu
:)) eu cu 180ron m-am scos(cu tot cu comisionul lui bodo)
din magazin? sau de pe forum?
grimm s-a scos de pe forum, eu mai astept ca nu am cash inca xD insa ma voi antrena la un prieten, so beware, im coming, to infinity and beyond :))
de pe zavvi and if i remember well i already mentioned that
raizen it's already in like Flin:))(cine stie cunoaste)
deci eu am dat 250 lei pe el
REPET MALL LIBERTY UITATIVA BN BN DE TOT SAU INTREBATI
---------- Post added 18-10-2010 at 05:28 PM ----------
a si la online battle sunt special jonin
VIsul meu este sa devin hogake :D
mai am putin
si ajung
:D
si respectatima ;)
deabia astept sa va macelaresc
in primul rand se scrie respectati-ma,in al2-lea rand respectul se castiga prietene
250 e mult ! ( bine, si eu am dat 250 lei pe MGS4 in 2010 dar e MGS4 nu Naruto).
Hai nu mai te da mare ca ii macelaresti pe toti lol, stai sa vina maestrii in fighting-uri si o sa fugi cu coada intre picioare.
nu se da mare.are pur si simplu atitudinea aia de copil de 13-14 ani:-?
Daca crezi tu
existenz a primit azi jocul>:)
toata lumea zice ca l.a primit.. ca nu stiu ce ...dar nimeni nu posteaza la "ce ne.am cumparat azi" sa demonstreze:)
am vazut pe thread-ul lui bodo.i-a venit dar nu cred ca a apucat inca sa il ia;) http://www.consolegames.ro/forum/453668-post1589.html
pai existez :) dar restu???
Depinde de unde il iei si cat esti dispus sa dai pe el.iti dai seama ca daca 250ron in magazin era un pret corect il aveau toti pana acum
iar vrei respect points? acum ca ti-ai luat jocul vrei sa iti dam? mai stiu eu niste tipi pe youtube care se cred cireasa din varful tortului si ca vor bate tot ce prinde, deabia astept sa imi iau jocul sa ii bag la friends sa le rup capul. Daca te consideri mare luptator, antreneaza-te incontinuare, si sa te vedem ce faci la campionat :) Grimm, joi/vineri ai treaba :))?
---------- Post added 18-10-2010 at 11:13 PM ----------
OFFTOPIC (intra pe mess grim,ca altfel te sun)
he's just a kid... an annoying one!
eu dau comanda joi sau vineri de pe shopto deci saptamana viitoare il voi avea \:D/
eagle shut up
raizen nu n-am treaba ;)