detaliile despre campionat au fost precizate si pe paginile anterioare asa ca mai citeste si tu thread-ul inainte sa zici ceva.initial pe 4 era stabilit dar asa cum au spus si ceilalti suntem putini si s-ar putea sa mai dureze
Printable View
Mykayel, Tray, voi doi nu va bagati?
pai pe xbox nu este nimeni lol
A, credeam ca esti pe PS3, mea culpa lol
din pacate desteptul de Raizen nu mai poate participa la campionat T_T sorry, no more money left
Ok, no problem. Mykayel a comfirmat, deci cred ca suntem destui 6 (a zis ca mai poate aduce inca 3 jucatori, dar inca astept PM sa aflu daca au conturi pe forum sau nu). Daca voi avea timp, voi publica maine regulamentul final si grupele.
deci ce facem pana la urma ca aproape a trecut vacanta de iarna:))
Pai daca nu se tine nici in vacanta de iarna.... atunci nu cred ca se va mai tine lol
Eu deja mi-am cam pierdut interesul pentru joc.... asa ca, hai sa-i dam bice mai repede.
so?....what are we waiting for?:-?
Eu zic sa-nceapa vacanta si mai vedem atunci. Incerc sa postez ceva pe marti/miercuri.
eu zic ca se amana prea mult(:|
Saptamana viitoare il primesc si eu. Poate la timp pt campionat :)
O intrebare, poate o sa vi-i se para ciudata: e interesanta povestea? are ceva substanta sau e clisee-ica?
naruto first timer si-s curios ce m-asteapta :D
povestea e fenomenala, doar ca daca n-ai urmarit anime-ul s-ar putea sa iti fie greu s-o intelegi :D
Story-ul este de exceptie, mai ales boss-fight-urile. Are unele elemente de RPG, te pune sa te plimbi de la locatia ta pana in locul unde se desfasoara lupta propriu-zisa. In plus, in decursul story-ului controlezi mai multe personaje, fiecare contribuind la impresia finala. Gameplay-ul e foarte bun, se lipeste de tine ca marca de scrisoare, dar online-ul... lasa mult de dorit. Spammeri, lag, connection lost (daca iese din joc, oponentul tau nu pateste nimic, nici o penalizare). Totusi, este un joc bun, subapreciat. Ai sa te convingi si tu :).
cred ca o sa treaca si vacanta de vara pana o sa facem ceva
Aprob.
Dezaprob. N-am mai zis nimic intrucat suntem cam putini, dar am facut acum grupele (2). Slabunator, te-am inclus si pe tine, astept sa zici daca vrei sa participi sau nu.
Grupa I
eagle-eye1593
jackrayden
RazvyLord
ReNeGaDe124
Grupa II
GrimmjowNo3
charlie_merlin
mykayel_09
Meciurile pot incepe de maine. Rezultatele trebuie amintite pe forum.
Acestea fiind spuse, declar oficial Campionatul Storm 2 inceput.
intrebare:ce conteaza punctele daca esti eliminat daca pierzi 2 din 3 meciuri?sau cat ziceai ca era,nu ai precizat pana la urma in regulament cate runde jucam.
and the second question:"Tentativele de spam trebuie semnalate la timp" cum vine asta?ceva de genul in timpul meciului cand vad ca face spam eventual sa fac o poza sau o sa pun repede un post pe forum cat imi face grab...:)) sau sa sun un participant in campionat si sa-i spun:salut.stii joc acum un meci cu ..... si cam face spam.
-nu-i nimic frate ii scadem 2 puncte(nu stiu ce faci cu punctele alea dar anyway,keep playing.imi dai un beep daca mai face spam:)))....
how will that work?:-?? pentru orice eventualitate eu o sa imi filmez meciurile:-?
PS:am mai jucat azi cu charlie cateva meciuri si a trebuit sa joc(dirty)ca sa il bat.intr-un final m-am si saturat ca a inceput sa dea numai ulti cu guy(:|.si dupa imi zice: pai ce,ulti e spam?:wall: