Daca esti un jucator asa de bun precum sustii, de ce ai nevoie de support? Un jucator bun n-are ce face cu supportul. Eu, de ex., cand joc la Player Match, selectez tot timpul fara Support. De ce? Ii bat de nu se vad lol.
Printable View
Daca esti un jucator asa de bun precum sustii, de ce ai nevoie de support? Un jucator bun n-are ce face cu supportul. Eu, de ex., cand joc la Player Match, selectez tot timpul fara Support. De ce? Ii bat de nu se vad lol.
Supportul aduce un nivel in plus de tactica jocului. Idea nu e de "nu pot castiga fara" pentru ca si oponentul are support :P dar mi se pare mai fun cu support. :P
Adica ce vrei sa spui, ca eu nu sunt jucator bun din moment ce imi place sa joc cu suport? :))
Mykayel, aprob, e mai fun cu suport.
N-am zis ca nu esti un jucator bun daca folosesti support. Ziceam ca daca esti bun, esti bun indiferent daca ai sau nu support.
Am mai inaintat in story. Devine putin enervant, acest dute-vino lol .
Glumeam evident :)
Da stiu, oricum la sfarsit poti sa-ti cumperi warp scrolls care te teleporteaza la destinatia dorita... dar tot va trebui sa te plimbi un pic.
Hai sa iti zic dc am nevoie de un suport.
Cand esti in awakening mode si ai pus un jucator(suport) in modul guard,atunci cand iti incarci chakra suportul e guard(garda)
Si e mai bine pentru ca daca n-ai guard(garda) oponentul poate sa dea shuriken atunci cand iti incarci chakra si iti din viata
INTELES .
PRESUPUN CA DA ;)
Hai sa iti zic de ce n-ai nevoie de support. Eu pana acum am intalnit vreo 2-3 spammeri, dintre care doar unul a facut ce-ai zis tu. In rest, pur si simplu nu te deranja cu shuriken-uri, cum nici tu nu-l deranjai pe el ;).
LE: Nu prea m-am concentrat sa vad daca mai am support in awakening lol. Totusi, hai ca ramanem cu support.
eu stiam ca in awakening mode dispare suportul...
chiar dispare.da-mi si mie psn-ul tau razvy sa facem niste meciuri:D
a spamat atat de mult incat nu mai stie ce-i aia awakening:))
Asta probabil e din ala care iti da Grab si Ultimate Jutsu cand esti in awakening mode. :)) Mai cunosc si eu din astia.
In schimb, ce abera el pe acolo ar fi avut sens daca spunea ca te AJUTA sa intri in awakening mode. Cand Support Gauge-ul e pe full, iar tu iti incarci Chakra, orice defense support character o sa se puna in fata ta, pai asta e cam alt ceva nu credeti :)). Daca esti jucator avansat, ala e momentul sa dai un Ultimate Jutsu rapid ca sa ii scoti supportul din joc.
mai sunt 4 zile pana cand ar trb sa inceapa presupusul campionat.deci care sunt regulile finale si participantii?:-?
s-a vorbit cu MonkY pentru award?
Am vorbit eu cu MonkY si da, ne ajuta cu un award pentru locul 1 :D. A mai spus ca daca ne strangem mai multi, poate iese si cu un premiu de pe la sponsori :D.
Regulamentul final il voi posta ceva mai tarziu, pana atunci sa vina comfirmarile... Voi anunta grupele de jucatori chiar sambata, deci cine vrea sa participe, e bine-venit.
Incep comfirmarile: PSN ID - RazvyLord .
ID: eagle-eye1593 confirmed!
PSN ID: ReNeGaDe124 - confirmed!
PSN ID:GrimmjowNo3 confirmed!
ps3:charlie_merlin
VG247 � Blog Archive � Naruto Shippuden: Ultimate Ninja – Storm 2 ships over one million units worldwide
Quote:
Believe it!!
Namco Bandai has announced Ultimate Ninja – Storm 2v has shipped over one million units worldwide since it’s October launch.
Available for PS3 and Xbox 360, the game comes with a new online versus mode, redefined fighting mechanics, and story based on the popular animated series.
Developed by CyberConnect2, the game includes over 40 playable warriors and as an added bonus, Lars Alexandersson of Tekken 6 appears as an unlockable guest character.
That’s awesome. We love Naruto, dattebayo.