Mi-as dori sa fie atat de simplu. Am mentionat faza cu Kiba, hai sa detaliez putin:
Miscarile sale erau exact asa: Fang over fang, recharge chakra, fang over fang, recharge chakra. Daca blocam Fang over fang, dadea Grab. Eu in turneu ce voi face? Voi striga "Yo, judge, can he do that?" in loc sa ma concentrez la joc? Sau o sa aplic metoda cu care l-am batut I.E. Aleg Asuma, blochez si dau grab o data cu el? Imi va trece prin cap "Pai daca fac asa, lumea va vedea ca EU spamez grabul...so il las sa imi ia 3 sferturi din viata si apoi dau Awaken? Daca prinde noroc si ma rupe? Daca spamez eu sa raspund la un spam care stiu ca vrea sa il faca, sunt eu descalificat?"
Vezi unde vine problema? Faza cu Kiba e doar una din multe faze care pot merge prost in clipa in care e free-for-all cu oameni care nu au fost 'verificati' inainte. Sa folosesti o tactica care tine e una (gen sa iti iei bataie intentionat cu Tobi ca sa il transformi in Madara) si sa fi taran apasand doar Triunghi Cerc fara sa ai habar ce faci e cu totul alta. Plus ca din experienta va spun ca spammeri sunt cei care se oftica cel mai tare in clipa in care nu le merge combinatia de "3 butoane mari si late" si incep sa faca ca trenul ca vezi tu domne "ai spamat".
Asa ca, daca nu avem vre-un fel de limita si mergem pe bunul-simt atunci nu implementam nici un fel de descalificare pentru spaming si mergem pe idea ca jucatorii buni pot sa treaca prin spamuri.
Sa ma lamureasca si pe mine cineva pls :))