Iti zic eu: Spam lol .
Printable View
:spam::spam::spam::spam::spam::spam::spam: :simpson:
Razvy tu habar n-ai despre ce vb
de unde sti tu ca eu fac spam. ai vreo dovada?
daca zice grim ca a mers 2000000000000000000000 de km tu il crezi? s-a puna o dovada ca eu fac spam
Si se baga si zempty repede ca sa faca si el un post
on: numai sunt mizukage sunt tsuhokage sau ceva de genu :D
N-am nici o dovada, dar am timp sa vad :P. O sa puna Grimm dovezi, asa a zis. Sincer, eu sper sa nu vad spam cand joci in campionat, e spre binele tau. Bravo pentru titlul de Tsuchikage ( nu tsuhokage ).
great....trebuia sa umble tata la camera:-w.in fine....o sa filmez eu cand mai am ocazia sa joc cu el.si ca sa nu fie prea off ce am zis hai sa mai adaug ceva;)).la unul din meciuri eu eram cu pain el cu sasuke,eu mai aveam vreo 2% viata el juma de bara,mai erau vreo 15 secunde din meci,eu chakra 0 el jumate si statea in coltu hartii cu garda pusa sa astepte sa treaca timpul sau sa i se incarce suportul:)).macar daca ma vezi cu atata viata vino tata cu tot ce ai mai bun si sparge-mi gura,nu asa:))
Pai dece sa ma mai obosesc?
A si tu stateai si te uitai la mn ce asteptai. sa ma misc? si cand mai erau 5 sec:)))))))) am lesinat de ras sa te vad cat de mult te agiti.
Si minti cu nerusinare!!! Mai pe seara recunoaste ca erai online si tiam dat mesaj daca joci si ai iesit:))
Deci asta inseamna un singur lucru. ti-e frica sa nu fie scoru 5-2 :D
Doamne numai pot de ras :)) charliee asta ma da pe spate :))
Urmaresc Threadul asta de cand a fost lansat , iar de cand ai intrat tu in discutii a devenit din ce in ce mai amuzant :)) am doar o chestie sa iti arat tie :simpson:Quote:
Si se baga si zempty repede ca sa faca si el un post
Edit : Hokage-Samma Felicitari ti-ai indeplinit visul:naruto:
As zice eu ceva despre smileiul ala da-r mie ca imi spuneti ca sunt nesimtit
In fine Am devenit HOKAGEEEE :DDDD
hai sa iti raspund la afirmatie.eu am fost plecat de la ora 6 fara un sfert pana pe la 10 de acasa la o narghilea si dupa in tineretului.ca a intrat sormea la ps3 sa se uite la niste episoade din seria OC("nu sora de 5 ani super geniu"ci de 21).si sa iti mai fie clar inca un lucru,nu ma intereseaza cine castiga si cine pierde din moment ce a fost un meci bun iar adversarul a dat dovada de fairplay si meciul a fost echilibrat.am jucat acum cateva zile cu existenz si chiar daca m-a batut de mai multe ori decat l-am batut eu au fost meciuri foarte bune si cu foarte putin spam.iar motivul pentru care stateam in caz ca erai chior...imi incarcam chakra ca era pe stop:))
anyway charliee,ti-a mai zis cineva ca pui - cand nu e nevoie?
si ca sa nu spui ca se iau astia de tine degeaba.motivul pentru care ei stiu ca nu mint cand spun ca ai facut spam este pentru ca vad si ei prin lucrurile pe care le scrii si chestiile de care te lauzi ca e doar gura de tine.si sincer acum,inainte sa joc cu tine ma asteptam ori sa faci spam ori sa nu faci nimic.si asta pentru ca vorbesti prea mult si prost
(si ma scuzati daca umplu threadul de posturi care nu au mare legatura cu jocul):D
Te scuzam...
http://www.youtube.com/watch?v=m67Q4IJBqy0
Sa nu spuneti ca fac prea mult off ;)
Zempty iti dau o misiune si anume. Sa iti iei naruto storm 2
Sincer, m-am saturat sa vad threadul asta plin de posturi inutile. Vreau sa intru sa vad meciuri sau informatii despre joc sau campionat si vad cum se cearta lumea. Legat de problema cu charliee: face spam, nu joaca cum trebuie? atunci nu mai jucati cu el. Simple as that.
Asa acum, bagati-mi si mie PSN ID-ul ca sa vad si eu de ce sunteti in stare (nu ca eu as fi de ceva). Si chiar si tu charliee, veau sa ma conving cu ochii mei de asa numitul spam al tau.
- eagle-eye1593
am stat putin si m-am gandit si mi-am dat seama ca o mare parte a spam-ului se datoreaza suportului.nu ar fi o idee mai buna sa jucam fara suport?:-? lupta 1v1 mi se pare mai interesanta iar daca se face prea mult spam,fara suport mai greu prinzi momentul sa iti refaci chakra si sa spamezi din nou deci ar fi si mai echilibrat asa:D
Sau macar cu un singur suport si nu cu 2. Dar sunt de acord cu Grimmjow, fara ar fi cel mai bine.
si mai am o idee foarte interesanta pentru finala.pentru a da o dificultate mai mare participantilor si a face lupta mai interesanta si strategica ar trebui sa reducem chakra cum ar veni.oponentii sa aiba voie doar o singura data sa o incarce dar dupa ce aceasta aprope se goleste.in acest mod va fi si o lupta cu destul combat iar ninjutsul cat si ougi-ul va trebuit folosit trategic si doar la momentul potrivit.asta ar da o doza de realism luptei pentru ca asa cum stiti in anime nu stau astia sa isi incarce chakra tot timpul si sa se bata iar.odata ce au folosit de mai multe ori un jutsu raman fara energie:).sper sa o luati ca pe o idee interesanta;)daca are cineva ceva de adaugat don't hesitate:D
hmm :-? a fine idea indeed.
nu am mai citit thread-ul de cateva zile, si acum cand am intrat, 2 pagini am ras de ce post-uri face charlie, tipul e penibil. Grimm cand vin la tine sa joc si eu cu Hokage-ul forumului?
o idee draguta cea cu chakra, sa vedem ce zic si restul
Recomand asa: Ca sa nu fie probleme, limitam Jutsu la sa zicem...5 utilizari si ultimata la doar 1 utilizare. Recomand sa ne gandim si la grab ca si ala poate deveni foarte frustrant in unele cazuri. Exemplu: Un prieten il tot spama pe Kiba care are grabul rapid, singurul mod in care l-am putut opri era sa spamez grabul cu Asuma (care e si mai rapid) si meciul a devenit foarte plictisitor. :( Dar macar l-am invatat minte...only problem...acum ii e frica sa dea Grab. Eu dau putine Ninjutsu-uri (mai mult drept counter-attack) si deobicei dau un singur ultimate jutsu pe post de finishing move ca sa arate mai spectaculos. (Btw, cu grabul: Finishing move sau Combo ending) Problema cu limitarea chakraului este ca scade chakra si cand dai substitution. So...am ramane rapid fara chakra doar din cauza la substitution si apoi meciul ar deveni un "care personaj misca mai repede pumnul".
As prefera si support characters pentru ca adauga mai mult depth la joc. Am jucat cu un tovaras aseara (offline) si eu tot il prindeam in support. (Exemplu: Folosesc Ninja Moves sa ma invart intr-una si apoi il chem pe Naruto din unghiul in care el nu il vede venind ) Faza cea mai tare e ca se putea feri super usor, dar nu a fost atent. Ca finala am dat Team Ultimate Jutsu si a fost spectaculos.
Si in plus, cei care isi spameaza echipa sunt usor de batut, dai un Ultimate Jutsu exact cand da support si il scoti temporar din joc. (yes, that actually works, try it)
Ce ziceti de Team Matches si Single Matches in turneu? Si ce ziceti de Team Matches doar cu existing teams (fara originals adica)?
EDIT: Am uitat un mic detaliu (pentru cei care nu stiu deja): All awakened characters are immune cu grab attack, ultimate jutsus and even the push effect. Sper sa va ajute informatia sa scapati de spammeri. :)
nu cred ca ar trebui deja sa limitam orice miscare la "n" utilizari... ar trebui folosite un limita bunului simt. trebuie doar sa ne ditram, nu sa avem reguli asa stricte. altfel, in timpul meciului in loc sa ne amuzam, va trebui sa numaram de cate ori am folosit jutsu si grab...
Am jucat si eu putin. E foarte bun, desi imi placeau mai mult unele elemente din Storm 1. Am inceput un meci online, pe care nu l-am putut duce la capat.
De tinut minte: in Ranked Match sunt 90% sanse sa nimeresti un spammer :wall:. Pe langa faptul ca am nimerit unul ordinar ( care fugea incontinuu iar daca tu te apropiai de el iti dadea Rassengan, folosea Suport la greu, daca stateai sa-ti incarci chakra pentru awakening, tot trimitea shuriken-uri, evita lupta propriu-zisa ) am avut parte si de lag la greu. Din 2 in 2 secunde se tot incarca. Momentan, online-ul e sub asteptari, nu cred c-am sa mai intru in el pana cand nu termin story-ul/incepe campionatul.