http://www.gametrailers.com/video/pe...-soccer/704466
Printable View
fifa 11 demo acum pe PSN US!
noapte alba :D , il downloadeaza foarte greu
eu sunt la 95% :>
Pareri ?? Eu n-am inteles la penalti-uri ... Cand execut ... am apasat exact cand era in mijloc pe verde , si am dat-o in bara ... si nici nu i-am dat multa putere ...
A aparut si pe XBL
Daca nu il gasiti...faceti in felul urmator:
-All games->dati in dreapta pana la Collections si apoi in jos la demos...ar trebui sa fie primul
l-a jucat cineva? cum e?
am jucat vreo 3 meciuri si mi se pare mult schimbat fata de fifa 10
-jucatorii se misca mult mai natural
-terenurile arata mai bine(cel putin cel de la Barcelona)
-La penalty-uri mi se pare mult mai greu acuma...odata cu noul mod de executare
pff.. o sa las si eu controllerul putin din jos ca sa scriu si eu cateva impresii despre demo.
ca sa fiu sincer nu ma asteptam la mare lucru de la FIFA 11, cel putin din cate am vazut in videouri, nu ma asteptam sa fie atat de DIFERIT fata de seria FIFA, da de seria FIFA nu de FIFA 10. jocul e incredibil, datorita noilor features: PRO passing, Personality+, 360 battle for possesion, noul sistem de sut, AI imbunatatit (chiar te dribleaza, cu greu il opresti), centrariile, noile animatii (mai ales atunci cand dai cu capul), disparitia paselor stil ping-pong (acum e greu sa pasezi si la 3 m de tine), terenul chiar are iarba de data asta, toate aceste schimbari duc FIFA la un alt nivel, e ca si cum te-ai uita la un adevarat meci de fotbal, totul e natural. pot sa scriu sute de cuvinte ca nu voi reusi sa transpun feelingul pe care il ai atunci cand ai controllerul in mana si il controlezi pe CR7 sau Kaka, e incredibil.
acum partea rea e ca daca veti juca demo-ul puteti spune bye bye FIFA 10, e prea mare diferenta dintre cele doua.
PS: @giovanni_homies vezi ca singurul stadion disponibil in demo e Santiago Bernabeu
PSS: ai dreptate @Accent, my bad :">
l-am jucat si eu cu un prieten. impresiile mele dupa o ora de joc:
+ jucatorii stau mai bine in teren. nu mai ies celebrele pase cu triunghiul pe culoar la orice faza
+ un doi-urile nu mai lasa fundasii adversi pierduti in spatiu. se repliaza mult mai bine si tre sa muncesti ca sa reusesti acest procedeu
+ pasele nu mai sunt stil ping-pong. conteaza pozitia celui care paseaza si destinatia pasei
+ apararea din ce am vazut pana acum e f ok. nu mai urca haotic pana la mijlocul terenului la fiecare faza (dar mai face si asta din cand in cand), se repliaza f bine si inchide spatiile intr-o masura f mare. mereu aveam senzatia ca joc un 5-3-2 de la fifa 10.
+ viteza mai scazuta de joc.
- suturile mi se pare capitolul la care s-ar mai putea lucra. in majoritatea fazelor sunt destul de haotice si depind mai mult de bulan (am dat cu acelasi jucator sut pe diagonala cu latul din afara careului. o data am dat gol in vinclu desi eram tinut, alta data liber a dat efectiv o pasa la portar desi am tras tare, cu alta okazie sut pe jos teleghidat langa bara). De suturile de la distanta (25 -30 m) nu zic nimic pt ca nu prea am avut cum sa trag din cauza apararii f agresive. Sunt curios cum or fi suturile pe manual sau semi assisted.
- Centrarile. Acelasi comentariu ca la suturi. haotice uneori ies alte ori nu, din pacate nu depind de faptul dc esti sau nu marcat in majoritatea situatiilor
- loviturile de la 11 m. mie mi se par de jocuri mecanice. prea multe variabile ca sa dai un sut. si macar dc ar fi cum zic ei, dar ai-ul influenteaza in proportie f mare rezultatul penalty-ului. spre exemplu am vb cu tovarasul meu sa batem amanoi loviturile la maxim (tineam pe sut apasat fara sa dam drumul), nu dadeam nici o directie, sg conditie fiind sa incercam sa prindem pe verde. din 2 serii de penalty-uri, 100% din loviturile pe rosu au fost ratate, 75 % din loviturile pe galben au fost goluri si un 15-20% din loviturile pe verde au fost goluri (evident toate suturile pe centrul portii). Concluziile le trageti voi, dar din punctul meu de vedere la fel de bine s-ar putea alege castigatorul dand cu banul.
si la suturi si centrari conteaza foarte mult noul feature: pro passing; e mult mai real in felul acesta, nu toate suturile, centrarile sau pasele ies la perfectie in realitate, chit ca esti marcat sau nu si pe acest lucru se bazeaza pro passing si pesonality+. acum depinde ce vrei de la joc, realism pur sau un arcade care tot timpul se comporta la fel in situatii asemanatoare.
apropo de campionat avand in vedere cat de mult s-a schimbat fifa nu cred ca mai este nevoie sa facem cu manual si as putea sa insiuri o grmada de motive, dar sunt sigur ca si tu le sti deja ;).
+ am uitat sa zic mentionez un mare plus al jocului (chiar dc e copiat cu nesimtire din pes 2010) si anume sistemul de recuperare a mingii, unde trebui sa apesi pe x la timpul oportun pt a incerca o deposedare. rar recuperezi mingea dc tii apasat pe x sau pe o intr-una.
yo sunt de acord ca nu trebuie sa iasa toata pasele, dar cum de ies majoritatea suturilor si centrarilor cand esti tinut, iar cand esti liber sa intampla de multe ori sa dea o chifla? eu cred ca raportul ar trebui sa fie un pic invers si anume sa iti rateze executia cu o pondere mai mare atunci cand e tinut, decat atunci cand esti liber. cel putin asta este ideea mea despre realism. momentan raman la ideea ca tot sitemul asta de personality este ca o ruleta unde nu poti stii dinainte rezultatul. poate fi fun dar pot aparea si situatii ca la fifa 10 unde am inalnit multi jucatori care se bazau exclusiv pe sutul pe diagonala. dadeau de ori cate ori puteau pt ca stiau ca din 3-4 suturi unul tot intra indiferent dc erau tinuti sau nu. eu asta as fi vrut sa se schimbe.
despre campionat si eu cred ca momentan ar trebui sa ramanem la modul assisted
da ai dreptate cu recuperarea, insa eu nu am observat fazele cu suturile sau centrarile ratate cand nu esti tinut :-?, oricum e doar un demo, se vede ca nu e versiune finala, transferurile nu sunt la zi. cred ca va fi mult mai echilibrat din acest punct de vedere in jocul final.
stie cineva ce reprezinta acele sageti cand pasezi?
Aaaaa abia astept sa ajung acasa, sa incerc si eu demo-ul. Prea v-ati entuziasmat toti. :D
si eu la fel...am luat PES 2011 demo la munca si nu pot spune decat JESUS (in sensul foarte rau al cuvantului)...sper sa imi clatesc ochii cu fifa sa imi revin
pes 2011 demo pe ce platforma? dc e pe ps3 si nu pe psn plus (ala de tre sa platesti) zi si mie te rog cum il gasesc
Incep prin a spune UAU,aveam incredere in EA,toti comentau ca Pro Passing si Personality+ nu o sa se simta,EEEE uite ca acum se vede ce vroiau sa spuna.
Daca jucati demoul,inca din primul meci observati ca nu toti jucatorii pot face driblinguri spectaculoase,jucatorii obosesc mai repede,de acum trebuie sa ne gandim si la lineup si la rezerve inaintea unui meci:D.
Pertotal parerea mea este ca avem un SIMULATOR pe mana nu un semi-arcade cum spun altii.
Fiecare jucator are stilul lui,daca va uitati umpic Cristiano alearga ca in realitate (ma refer la miscarea picioarelor si driblinguri)
PFFF ce sa mai avem o comoara pe mana de la 1 Octombrie pana la Fifa 12 :D