Bagam coop? U can be the b...h! :))
Printable View
stie cineva daca co-op este blocat pe regiuni? nu am gasit nimic despre jocul full.
multumesc
psycho joci cu mine in weekend co-op?
da frate ma anunti si ma bag :)
Show mare azi-noapte cu Psycho!!! Daca prin absurd putea cineva sa stea pe spectate la noi cred ca Mr. Bean feat Benny Hill feat Jim Carey erau mici copii! :)):))
L-am jucat pe veteran si am murit de nenumarate ori la domnul acela simpatic cu drujba..Unul dintre motive a fost si ca dl. Psycho, in momentul in care simpaticul fugea dupa noi fluturand drujba in aer, se oprea sa culeaga banuti de pe jos....:)) Evident ca rezultatul a fost necrutator!! Am jucat pana la 4 dimineata si la unul dintre bosi eu m-am lasat pagubas din cauza somnului sau poate ca boss-ul isi batea joc de noi...In fine, coop-ul este genial si uber fun!!!
Mai are probleme de luminozitate in co-op ca in demo?
@Istartegie-Nu!
Cel putibn pe 360
Aveti idee ce-au gandit producatorii cand au facut impartirea pe Split Screen? Mi se pare cea mai tampita idee venita de la Capcom. A trebuit sa mut televizorul cu jumatate de metru mai aproape de ochi din cauza ca oboseam foarte repede concentrandu-ma pe un petec luminos. Pentru asta le dau o bila neagra, mare cat capul lui Chris (sau Sheva daca doriti dumneavoastra).
Oof, acum am realizat ca este un topic pentru PS3. Va rog ignorati postul, si cineva sa-l stearga.
Am inceput si eu sa il joc azi.
Foarte tare. Sa nu ma intlegeti gresit, dar in comparatie cu RE5 Killzone 2 pare un joc pentru copii mici.
Super reusit jocul, fenomenala atmosfera. M-a prins.
Cumparati-l fara ezitare!
yea... me neither... cred ca m-am prins de ce nu puteam juca cu psycho ieri. Eu am zona 3 ASIA jocul... puteti confirma ca asta e pb? (cand vroia sa dea join la jocul pe care-l gazduiam aparea la lag-o-meter un X mare ... )
si atunci, ce naiba poate avea? si eu si psycho avem fiberlink si nu am mai avut astfel de probleme. Jur ca nu inteleg...
Vreau sa joc mercs in coop! Cine a terminat jocul? Mai am de facut A+ la o harta si e destul de greu singur. Se baga cineva?
L-am terminat in 17 h 38 "10 " primul run :) o sa incerc pe veteran acum :D merita jocul cu adevarat:)