Persona 5 Royal Xbox un JRPG superb + o figurina exceptionala. :x
Jocul 150 de lei de pe emag, figurina 19,800JPY ~ 120 euro de pe Ami Ami + taxe la vama.
Printable View
Persona 5 Royal Xbox un JRPG superb + o figurina exceptionala. :x
Jocul 150 de lei de pe emag, figurina 19,800JPY ~ 120 euro de pe Ami Ami + taxe la vama.
Attachment 304247
Bethesda a fost de treaba :)
Doom: The Dark Ages - Collector’s Edition
Blana aia de pe spate necesita putin handcraft pana sta, are sistemul de prindere firav tare, dar odata fixata, arata superb!
@forgames:
- Saints Row 2 PS3 - 30 lei.
- NFS Rivals PS3 - 70 lei.
De pe Altex, Final Fantasy VII Rebirth PS5 - 106,85 lei
Dying light ridicat ieri sw la poșta română, asta după ce comanda a plecat fin SUA pe 19 aprilie , ajuns în Franța pe 25, după care intrat in vama poștei romane pe data de 29. Dumnezeule mare nu mai comand nimic care nu este vândut direct de Amazon De , macar fan curier îți aduce in in minin 12 h comanda imediat ce a ajuns in țară. Poșta română DOAMNE FEREȘTE.
Plus chair dacă mi.am luat un switch oled resigilat de la emag , am găsit versiunea Splatoon OLED la Vexio si l.am achiziționat si pe acela ( este versiunea japoneză si vine cu adaptor de priză in cutie) noroc ca switch nu este o consolă geo.blocata.
Because this game it's my guilty pleasure...
Azi a ajuns precomanda de la ifantasybox.com.
E prima oara cand iau de la ei, calitate foarte buna. Suprafata e glossy. A venit si cu protectie de plastic.
Clair Obscur Expedition 33 PS5 . A durat mai bine de 3 saptamani comanda insa a ajuns :)
Visions of Mana de la Altex (contine upgrade la PS5).
De pe OLX, sigilat.
Shin Megami Tensei V Vengeance pentru Playstation 5 - 110 lei
De la Altex
The Last of Us Part II Remastered PS5 -147 de lei0 lei, aveam un voucher de 150 de lei de la o masina de spalat.
Am platit doar 15 lei transport pentru ca numai era in stoc in magazin cand am comandat.
De pe emag vandute de ONLYGAMES:
Crisis Core Final Fantasy VII Reunion pentru Xbox Series X - 91 Lei
De pe Altex:
Uncharted: Legacy of Thieves Collection PS5 - 100 de lei
gamers.ro
Controller blue (BDM 050) - 257 lei
A quiet place 100 lei
Crew Motorfest 105 lei
GAME ON!
De pe emag vandut de ONLYGAMES.
Scarlet Nexus pentru Xbox Series X - 59,19 Lei
Trebuie sa iau o pauza am cam exagerat. :)
Payday 3 Collectors Edition Xbox - 150 Altex
La pretul asta nu are cum sa nu merite. Plus, masca e OK calitativ, nu e un plastic ieftin de 2 lei. Numai buna pt viitoarele petreceri in still Eyes Wide Shut :evil:
Finally ❤️
Momentan am primit jocurile ( jocurinoi pot spune ca sunt cu ,coperta in engleză nu ungurește)si doar husa de la eMag însă consola chiar dacă a fot predată aseară la 9 curierului încă se află in depozit FFS. Si uitați aici diferența dintre keycards si jocul full Cyberpunk vs Hitman
A ajuns si mie, Sigilul e intact, accesoriile se pare ca doar maine imi ajung.