-
1 Attachment(s)
Mai multa memorie pentru Switch 2.:)
Samsung P9 microSD Express 512 GB High Speed Gaming Memory Card for Nintendo Switch 2, up to 800 MB/s Read, up to 310 MB/s Write, for 4K UHD Video, Consoles and Cameras, vandut de Amazon Germania 76.25 euro ~ 389 de lei.
Ca si comparatie la noi acelasi card se vinde cu preturi cuprinse intre 737 de lei si 1242 de lei! De 2 - 3 ori mai scump.
-
Speculația la noi este artă, Lexar 1TB tot de la amazon de 1060 si la noi costă 1930. :-&
-
2 Attachment(s)
Hades 2 pe PSN si
8BitDo Ultimate 2 Wireless Controller WUCHANG: Fallen Feathers PC/Android pentru fiica-mea, 65 eur pe Amazon.de
Asta numesc eu o chinezarie de calitate =D>. Pachetul contine stand incarcare,adaptor, cablu usb C si controllerul. Pacat ca nu fac si pentru PS5, sunt curios care-i motivul ca nu cred ca-i o problema pentru ei functiile specifice PS5. Am testat-o pe un emulator MAME si toate butoanele functioneaza corect + vibratii, L3 si R3 mai silentioase decat controllerul standard PS5, poate datorita la hall effect cred ca asta face diferenta. Cica 20 de ore durata de viata a bateriei. Sunt multi utlizatori/ review-eri care considera produsul de fata unul din cele mai bune controllere indiferent de pret.
-
1 Attachment(s)
Precomanda făcută in februarie de la jocurinoi mi.a ajus astăzi cu o zi înaintea lansării. De-abia aștept să execut niste roboți
-
1 Attachment(s)
235 @ jocurinoi
Mi-a placut foarte mult demo-ul. Abia astept sa ma apuc de el
-
-
1 Attachment(s)
Nintendo Donkey Kong Bananza - Switch 2 de pe trendyol vandut de Mobile-Zone 212 Lei
-
1 Attachment(s)
Jsaux case (arata incredibil de bine consola "îmbrăcată") - 32 de dolari cu tot cu transport - îmi tot venea promo-ul lor pe Fb și am zis hai sa încerc, iar Pragmata a sosit ieri la Easybox, comandat sâmbătă de la Emag - 289 de lei.
-
1 Attachment(s)
Bayonetta 2 + DCC (Bayonetta 1) Switch e pe trendyol vandut de Jocurinoi 234 Lei
Mi-a placut foarte mult primul joc, PlatinumGames sunt experti pe partea de "action-adventure ".
-
1 Attachment(s)
Gata am seria completa Bayonetta Origins, 1, 2 ,3. :D
Bayonetta 3 - Nintendo Switch de pe Amazon Germania vandut de SA Vendary 27.30 euro ~ 139 de lei
Bayonetta Origins: Cereza and the Lost Demon - Nintendo Switch de pe Amazon Germania vandut de PrimeLinkk 22.85 euro ~ 116 lei.
-
1 Attachment(s)
Kirby and the Forgotten Land pentru Switch 2 de pe trendyol vandut de Mobile-Zone 210 Lei
-
2 Attachment(s)
Doua precomenzi:
Saros, am primit email astazi sa-l ridic de la Saturn -55 eur
Pragmata, ieri a sosit de la Amazon -60 eur
-
Like pt saros...la noi se doarme in papuci...nu cred ca il vad pana luni-marti
-
1 Attachment(s)
Nintendo Controler Switch 2 Pro, Negru de pe trendyol vandut de Jocurinoi 359 Lei
Super Mario Odyssey Switch de pe trendyol vandut de Jocurinoi 214 Lei
-
1 Attachment(s)
Combo nou pentru PS5:Am avut multe beefs cu astia de la jocurinoi in trecut si multa harca mai ales cu doamna care raspunde la telefon, dar la ultimele 4 comenzi au fost Elite si au livrat day one, au dat clasa tuturor celorlalti! =D>
-
1 Attachment(s)
Jocurinoi via Trendyol - 305 lei
Planul era sa termin Pragmata pana ajunge Saros. Realitatea e alta, am apucat sa joc doar 2h din Pragmata:))
-
-
1 Attachment(s)
Eu ma mențin pe linia old school ( îmi face cu ochiul Saros dar abia ce m-am apucat de Pragmata, REquiem nu l-am terminat încă ) așa ca am prins ceva super pe Olx, 320 de lei cu tot cu transport, pur și simplu de nerefuzat...
-
Invincible de la JocuriNoi.ro cu 480 lei transport inclushttps://uploads.tapatalk-cdn.com/202...83ee0f6e23.jpg
Sent from my Pixel 9 Pro XL using Tapatalk
-
3 Attachment(s)
Super Mario 3D World + Furia lui Bowser - NSW de pe trendyol vandut de Jocurinoi 200 Lei
NSW New Super Mario Bros. U Deluxe (UE) de pe trendyol vandut de Jocurinoi 200 Lei
Mario + Rabbids Kingdom Battle de pe Nintendo eshop 10 euro.
Are anumite mecanici de strategie asemanatoare cu XCOM.